Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (3ον)

    ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ,  "ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"


Ένας άλλος πόλος που θα παίξει ρόλο στην στελέχωση του ψηφοδελτίου της Νέας  Δημοκρατίας είναι το Σαμαρικό μπλόκ. Η ομάδα Καμπούρη-Πανταζή και λοιπών σίγουρα θα ερωτηθεί , ενώ το ερώτημα είναι αν κάποιος εξ αυτών επιθυμεί να είναι υποψήφιος. Αν κάποιος επιθυμεί να είναι, αυτό αυτομάτως σημαίνει και ρήξη του συγκεκριμένου μπλόκ με το στρατόπεδο της κ. Κόλλια, η οποία θυμίζουμε ότι ήταν η μόνη που υποστήριξε ανοιχτά την υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά. Ποιοί μπορεί να είναι υποψήφιοι :

Ο Κώστας Χατζηδημητρίου διατελέσας βουλευτής με την ΠΟΛΑΝ είναι πλέον παλαίμαχος , όμως ο ανηψιός του Αλέκος Χατζηδημητρίου (υιος του Χατζηδημητρίου της Συνεταιριστικής)δεν θα έλεγε όχι. Άγνωστος στην κομματική βάση της ΝΔ , θα είναι μια καλή υποψηφιότητα των 2000 σταυρών , κάποιος πρέπει να του εξηγήσει ότι όποιος είναι φίρμα στον πεζόδρομο των καφε , δεν σημαίνει ότι είναι γνωστός και στο νομό.

 Γιώργος Σπυρόπουλος : Αξιόλογος , χαμηλών τόνων με έντονη πολιτική παρουσία η οποία ατόνισε τα τελευταία χρόνια .Στα μείον του, οι πολιτικές φιλοδοξίες του αδελφού του και κυρίως η ατυχής υποψηφιοτητά του το 2006 με τον επίσημα χρισμένο του ΠΑΣΟΚ Στέλιο Σαουλίδη.

 Στάθης Πανταζής:  ήταν υποψήφιος το 2004 .Εξαφανίστηκε από τότε και ξαναεμφανίστηκε στις δημοτικές του 2010 .Οι προτάσεις του πριν ένα χρόνο ακριβώς ξένισαν ( για τους μισθούς , τις συντάξεις και τα προνόμια των βουλευτών και δημάρχων ) σήμερα θεωρείται αυτονόητο για όλους .Το ερώτημα που μπαίνει , είναι αν θέλει και το κυριότερο σε ποιό αριθμό σταυρών θα κινηθεί .

Αθανάσιος Μασλαρινός : Κλασικός μαϊντανός, "νερόβραστος", συμφωνώ με όλους δεν έχω άποψη όλοι έχουν δίκιο. Ανθρωπος του πολιτικού παρασκηνίου. Εκλέχθηκε άνετα περιφερειακός σύμβουλος ( χορτάσαμε πέρσι το καλοκαίρι να τον βλέπουμε στο Τηλε-Επιλογές. Κατάφερε εκμεταλευόμενος τις οικογενειακές του σχέσεις (από την πλευρά της γυναίκας του) με τον Λυκουρέντζο να πετάξει εκτός ψηφοδελτίου τον τοπικό του αντίπαλο (Γιώργο Καρδάκο ). Έγλυψε και τους 3 βουλευτές .Άλλα στις βουλευτικές εκλογές η τράπουλα μοιράζεται διαφορετικά και το παιχνίδι είναι πολύ ποιό σκληρό.

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πιστεύω ότι μόνο ο Πανταζής έχει ελπίδα να εκλεγεί από όλους τους παραπάνω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ