Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ," ΑΞΙΑ ΤΑ ΜΙΣΘΑ ΣΟΥ"


Ο όψιμος άνθρωπος του "ντοροκάναλου"

  Συνεντευξιάζεται  στην ναυαρχίδα  του Συγκροτήματος  εφημερίδα ο "γνωστός ταξιδιάρης" του ΕΒΕΣ (αλήθεια  Γιαννάκη τολμας να δημοσιοποιήσεις το ποσό που έχεις εισπράξει από το Επιμελήτηριο για οδοιπορικά και ημερήσιες αποζημιώσεις το 2010 και το 2011;) και εκ νέου υποψήφιος για το ΔΣ της Συνεταιριστικής Τραπεζας.

 Το μονο που δεν είπε στην συνέντευξη είναι πόσα χρωστάνε στην Τραπεζα "δύο καναλαρχες" των Σερρών και μια γνωστή κομματική "ντορίτα-κυρία", που σήμερα προσφερει "κοινωνική εργασία" για την έκτιση ποινών της,  με ποιες εγγυήσεις δανειοδότηθηκαν και αν  εξυπηρετούνται τα δάνεια αυτά σήμερα

12 σχόλια:

  1. iakxe, θέλουμε ονόματα, πριν πάμε και τους ψηφίσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΜΗΤΡΟΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΝΕΡΟ ( ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ), ΠΟΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΜΗΤΡΟΥΣΙΟΥ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΓΑΖΩΡΟ ? ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ?( ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟΪ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΑ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γιάννης είναι καλό παιδί και μαχητικός.
    Κάτω τα χέρια από τους ανθρώπους που προσφέρουν έργο.

    Να πιάσετε τους μωροφιλόδοξους, χαραμοφάηδες και οσφυοκάμπτες σε συμφέροντα κομματικά, επιχειρηματικά και τηλεοπτικά.

    Ο Μπαλίτης και ο Δρογαλάς είναι κοσμήματα για το ΕΒΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Whois καναλαρχες?
    Who is ντορίτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΤΡΙΠΛΗΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ" 1-Χ-2 ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, "ΠΑΙΖΕΙ" Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ, ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ

    παίζει ΣΤΑΝΤΑΡ "1" την τριάδα: ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗ-ΠΟΥΡΝΑΡΑ-ΕΦΡΑΙΜΙΔΗ

    "Χ" εναλλάξ εναν κατα περίπτωση από την τριάδα ΜΙΝΤΙΟΥΡΗ-ΜΟΥΛΑΚΗ-ΒΕΡΟΣ

    και "2" πάλι κατα περίπτωση όποιον προλάβει και σωθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κοψιμο σ επιασε,ΙΑΚΧΕ
    ή τα λεφτα τα κανς δραχμες?

    οσο για πανω δεξια και οι δυο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΜΠΑΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΓΑΛΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΕΣ
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΠΟΙΟΙ ΡΕ? ΑΥΤΟΙ?
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    Ο ΜΠΑΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΓΑΛΑΣ?
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ?
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΟΙ ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΛΙΤΗΔΕΣ... ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ , ΦΟ ΜΠΙΖΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 12.16 ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΕΒΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΟΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑ ΧΑ ΧΑ.ΚΑΡΦΩΝΕΣΕ.ΤΕΝΕΚΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΙΚΕ ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΣΟΥ Ο ΧΡΥΣΑΦΗΣ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑΙΣΜΑ ΟΣΟΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ?
    8.01 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΠΛΕΤΕΣ.ΚΑΦΕΣΤΙΔΗΣ ΣΟΛΩΜΙΔΗΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ(Η ΚΑΝΑΛΑΡΧΙΔΗΣ ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ)ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ Ο MASTER CHEF ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ MASTER CHEF ΧΡΥΣΑΦΗ ΚΑΙ ΨΗΣΙΜΟ-ΠΕΙΘΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ-ΑΠΕΙΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΒΛΑΧΒΕΗΣ ΣΤΑΓΚΟΣ.ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ?ΧηΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΠΑΡΑΚΑΛΙΤΟ ΜΟΥ...Ι ΞΥΝΟ ΓΑΜ....Ι ΕΛΕΓΕ Η ΘΕΙΑ ΕΛΠΙΝΙΚΗ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΕΣ Ο ΜΠΑΛΙΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΓΑΛΑ.ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΓΑΛΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ MASTER CHEF ΧΡΥΣΑΦΗ(ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ)ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΗΔΗΤΑ ΘΑ ΕΡΕΙΧΝΑ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ MASTER CHEF ΧΡΥΣΑΦΗ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλα αυτος που ειπε οτι ειναι κοσμηματα ειναι πολυ νουμερο, μαλλον ζει σε αλλη πολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΙΑΚΧΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:Το μονο που δεν είπε στην συνέντευξη είναι πόσα χρωστάνε στην Τραπεζα "δύο καναλαρχες" των Σερρών και μια γνωστή κομματική "ντορίτα-κυρία", που σήμερα προσφερει "κοινωνική εργασία" για την έκτιση ποινών της, με ποιες εγγυήσεις δανειοδότηθηκαν και αν εξυπηρετούνται τα δάνεια αυτά σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ