Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

ΜΑΣ ΜΠΡΕΡΔΕΨΕΣ ΘΑΝΑΣΗ

Σε σχόλιο της εφημερίδας ΣΕΡΡΑΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ, (Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011, στην στήλη ‘ΣΤΑ ΠΕΤΑΧΤΑ’, σελ. 5) που αρθρογραφεί ο κ. Αθαν. Αλ. Αραμπατζής, αναφέρεται το εξής: «Όποιος τολμά, ακόμη και το ... «ανδράκι» εδώ είμαι έτοιμος. Έτοιμος για το ΕΣΡ! Το «ΕΣΡ» όμως όταν έλθει το πλήρωμα του χρόνου δεν θα σας σώσει.....! ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ! Αναμένω αποστομωτική απάντηση. Αν τολμάς ιδού η Ρόδος ιδού και το (α)πήδημα! Πάντοτε, παιδιόθεν, μ’ άρεσε να πηδώ. Γι’ αυτό κα έπαιζα, «μακριά γαϊδάρα»....!» ,
  

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ "ΜΑΚΡΙΑ ΓΑΪΔΑΡΑ" ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ                   

ΟΜΩΣ  ΘΑΝΑΣΗ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΑ ΣΚΑΤΑ

4 σχόλια:

  1. Καλά δεν είναι νεο οτι ολα τα μελη της ομαδας παιζουν μακριά γαϊδάρα. Ελπίζω να κρατατε τους κανόνες υγιεινής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδειξε ο κυριος τα σημαδια....
    σε 40 ημερες απο σημερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λένε ότι όταν κάποιους τους έχεις πιασμένους απο το αρχ______ τότε θα ακολουθήσουν οι καρδιές και το μυαλό τους. Τώρα ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥΣ - ΖΑΒΟΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΌΤΙ ΕΣΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ το θέμα θέλει συζήτηση. Αυτοί οι ευάλωτοι ηθικά και πολιτικά δεν έχουν αντοχές να πουν οχι και καταλήγουν να γίνουν υπάλληλοι τους. Με αυτό τον τρόπο επιβιώνουν τα λαμόγια. Έχεις π.χ. στο γραφείο σου όλη την οικογένεια σου, επιστημονικοί συνεργάτες, αποσπασμένους που σημαίνει επιπλέον εισόδημα και η εφαρμογή του κανάνα της οικογενειοκρατίας τότε φοβάσαι αν αυτό θα βγει στον αέρα. Εκλιπαρείς για τη σιωπή.
    Η μόνη λύση. Να μπει το ΣΔΟΕ παντού. Να δει περουσιακά στοιχεία, μαύρα και γκρίζα εισοδήματα, αγορές σπιτιών, μετοχές, καταθέσεις στο εξωτερικό απο που και πως προήλθαν. Τα λαμόγια να πληρώσουν και να καταδικαστούν. Και για τη μακριά γαϊδάρα της δημοσιογραφίας δηλαδή της καφρίλας πως τον έλεγαν εκείνο τον Εκδότη της Ελεύθερης Ώρας που καταδικάστηκε για εκβιασμούς, εκείνον τον ομοτράπεζο του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ γελωτοποιού και του δικού μας ΔΙΚΤΥΟΥ αρμέγματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ "ΤΣΑΝΤΑΛΙΝΑ ΜΑΝΤΑΛΙΝΑ".
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΒΑΛΑ ΛΕΓΑΜΕ "ΤΣΑΝΤΑΛΙΝΑ ΑΝΤΑΛΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ΄Σ ΜΙΑ ΣΟΥΛΗΝΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?".
    ΤΩΡΑ ΠΟΣΕΣ ΙΝΤΣΕΣ ΗΤΑΝ Η ΣΩΛΗΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ , ΑΝΑΛΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ