Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΠΑΛΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ...



Από το Λεονταρίδη Θεόφιλο, Βουλευτή Δ.Ν. Σερρών, Αν. Τομεάρχη Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, προς την Υπουργό Παιδείας Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Ερώτηση για την αναστολή λειτουργίας Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε)Κάτω Ποροΐων

Ερωτάται η κ. Υπουργός:
1.Γιατί επιδιώκετε να ξεριζώσετε από μία ευαίσθητη ακριτική περιοχή(περιοχή Ποροίων Σιντικής ) με μεγάλη συνεισφορά στην πατρίδα , αυτή την περιβαλλοντική αναπτυξιακή μονάδα εκπαίδευσης ;
2.Ποιο είναι το οικονομικό κόστος λειτουργίας του Κέντρου και αν αυτό συγκρινόμενο με την επένδυση για την περιβαλλοντική εκπαίδευση των πολιτών, υπερισχύει για την αναστολή λειτουργίας του ( Κ.Π.Ε.) Κάτω Ποροίων ;
3.Προτίθεστε να ανακαλέσετε άμεσα την απόφαση αναστολής της λειτουργίας του ( Κ.Π.Ε.) Κάτω Ποροίων ;

"Εντάξει τωρα ο Σερραϊκος λαός μπορεί να κοιμαται ξεσκέπαστος, ο κ. βουλευτής έπραξε το κοινοβουλευτικό του καθήκον ... Ως είθισται "κοστάρισε" μια ερώτηση στην Υπουργό, διανθισμένη με βαρυγδουπες εκφράσεις για να  εντυπωσιάζεται το "πόπολο" την προώθησε για δημοσίευση σε όλα τα τοπικα ΜΜΕ και ο μηνας έχει εννιά.

Ελα όμως που ο iakxos τον έπιασε αδιάβαστο τον κ. βουλευτή της πρακτικής "του κατόπιν ενεργειών μου" αφού ρωτάει "μπαρούφες"

Διότι το κόστος λειτουργίας του Κ.Π.Ε. είναι μηδενικό, καλύπτεται εξ ολοκήρου από ευρωπαϊκά κονδύλια και δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμο, σύμφωνα με την δήλωση της Διευθυντριας του Κέντρου κ. Τσολάκη.

Τώρα πείτε μου, είναι να βασίζεσαι στον Θεόφιλο να σου λύσει προβλήματα, όταν τοποθετείται δημόσια χωρίς να γνωρίσει το αντικείμενο.

4 σχόλια:

  1. 0 ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ. ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μη τον νευριάζεις θα κάνει ερώτηση για να μην κλείσει το κατάστημα της ΑΤΕ στην Πρώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!ΑΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΡΙΧΟΣ!ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ(ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ BLOG ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ)!ΩΣΤΟΣΟ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ Κ.ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗ ΑΛΛΑΞΑΝ1ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ,ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΑΣ?ΜΗ ΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑ "ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΥ",ΠΕΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πες μοθ μια φορά ποθ ήταν διαβασμένος!20 χρόνια βουλευτής πως βγαίνει αυτος ο άνθρωπος ρε παιδιά?τί φαινόμενο ανυπαρξίας είναι αυτό?αν είναι να κατέβω και γω και να πηγαίνω σε γάμους,βαφτλισια να κλαίω σε κηδείες και να ίνομαι ιαχοβάς.εβραίος,μουσουλμάνος,ανάλογα με τα ψηφάκια!κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ