Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΕΣ

Καταστράφηκε ο τάφος του Ρούντολφ Ες από την "πολιτισμένη" Ευρώπη με δικαστική απόφαση !!!

"Απαλλάχθηκαν" από τα λείψανα του ναζί αξιωματούχου "για να γλιτώσουν" από από εκδηλώσεις λατρείας των ομοϊδεατών του και τό προσκύνημα στον τάφο του. Ο Ες, πρώην συνεργάτης του Χίτλερ, θεωρείται ένα είδος μάρτυρα από τους νεοναζί και λατρεύεται από τους οπαδούς της ακροδεξιάς στη Γερμανία.

 Καταστράφηκε ο τάφος του Ρούντολφ Ες
Με έναν σμπάρο... τρία τρυγώνια για την πόλη του Βουνζίντελ, που απαλλάχθηκε από τον τάφο του Ες, τα λείψανά του και τους ομοϊδεάτους του που σύχναζαν εκεί για προσκύνημα.
13Share
Οι αρχές της βαυαρικής πόλης Βουνζίντελ, όπου βρίσκεται ο τάφος του Ρούντολφ Ες, του διαβόητου συνεργάτη του Αδόλφου Χίτλερ, αποφάσισαν να καταστρέψουν τον τάφο του. Επίσης προχώρησαν στην εκταφή του λείψανου του, λίγες εβδομάδες πριν την 24η επέτειο του θανάτου του, ώστε να πάψει επιτέλους να αποτελεί το μνήμα του προσκύνημα των νεοναζί.

Η εκταφή έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς να έχουν ενημερωθεί τα μέσα ενημέρωσης, όπως διευκρίνισε ο αντιδήμαρχος της πόλης, Ρόλαντ Σέφελ. «Ελπίζουμε με αυτό τον τρόπο να πάψει να υπάρχει πάνω από την πόλη μας το καφέ φάντασμα», πρόσθεσε ο κ. Σέφελ, αναφερόμενος στο χρώμα πολλών μιλιταριστικών αμφιέσεων των νεοναζί, οι οποίοι συγκεντρώνονται πάνω από τον οικογενειακό τάφο κάθε χρόνο στην επέτειο της αυτοκτονίας του. Ο Ες έδωσε τέλος στη ζωή του στις 17 Αυγούστου 1987.

Η προτεσταντική ενορία της πόλης Βουνζίντελ, στην οποία κατοικούν περίπου 10.000 άνθρωποι και βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Τσεχία, αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο για τον οικογενειακό τάφο όπου είχε κηδευτεί ο Ες.

Οι κληρονόμοι του Ες, που λατρεύεται από τους οπαδούς της ακροδεξιάς στη Γερμανία, αποδέχτηκαν σιωπηρά την άδικη και απάνθρωπη απόφαση που προσβάλει την μνημη του νεκρού και αφού αναγάστηκαν στην εκταφή του, αποφάσισαν να αποτεφρωθούν τα λείψανά του και οι στάχτες να ριχτούν στη θάλασσα.

Ο Ες έχει μείνει στην ιστορία επειδή στις 10 Μαΐου 1941 πέταξε με μαχητικό αεροπλάνο και έπεσε με αλεξίπτωτο στη Σκοτία με σκοπό να συναντήσει μυστικά τον ηγέτη του βρετανικού ειρηνικού κινήματος, τον Δούκα του Χάμιλτον. Ηθελε να τον πείσει να σταματήσει ο πόλεμος μεταξύ Γερμανίας και Ηνωμένου Βασιλείου ώστε να μπορέσει ο Χίτλερ να στραφεί απερίσπαστος κατά της Σοβιετικής Ένωσης του Ιωσήφ Στάλιν. Οι Άγγλοι, που δεν είχαν καμία διάθεση να διαπραγματευτούν με έναν απεσταλμένο του "φύρερ", όπως τον θεώρησαν, συνέλαβαν τον Ες. Την ίδια στιγμή η ναζιστική ηγεσία ανακοίνωνε τότε ότι ο Ες είναι παράφρων και "προδότης του γερμανικού έθνους".

Μέχρι σήμερα δεν έχει εξακριβωθεί εάν ο Ες έκανε την πτήση αυτή με εντολή του Χίτλερ ή από δική του πρωτοβουλία, αν και πολλοι ιστορικοί εχουν διατυπώσει την άποψη πως ο Φίρερ αποκλείεται να μην ήταν έστω στο ελάχιστο ενήμερος για την παράτολμη αυτή πράξη του ανθρώπου που μέχρι τότε ήταν το «δεξί του χέρι».

Μετά τον πόλεμο ο Ες δικάστηκε και καταδικάστηκε σε ισόβια από το δικαστήριο στη Νυρεμβέργη. Πέρασε δεκαετίες έγκλειστος και αυτοκτόνησε στη φυλακή Σπαντάου του Βερολίνου σε ηλικία 93 ετών.

5 σχόλια:

  1. ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...

    http://www.inews.gr/35/katestrepsan-ton-tafo-tou-rountolf-es.htm

    ΞΕΦΤΥΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΙΑΚΧΟΙ.ΚΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. === 11:26 ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΕΝΕΣΑΙ , ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ , ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΜAI ΝΤΕΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΑΖΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΟ 99% ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΑΝ ΔΗΘΕΝ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ.
    Α, ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ, ΖΗΤΩ Η ΚΟΛΛΙΑ!
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΝΙΚΟΥΣΑΝ ΟΙ γΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΟ 2ο Παγκοσμιο πολεμο..
    Μαναρια θα μας ειχαν..Αλλα εμεις εκει..
    Με τους Γιανκηδες πηγαμε...
    Και παλι σε γερμανικα χερια πεσαμε...ζητωντας κανα ευρουλακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ