Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ...


Αντιγράφω σχόλιο αναγνώστη :

Ανώνυμος είπε :
ΠΑΡΩΔΙΑ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ εκλογές της Συναιτεριστικης Τραπεζας Σερρών. Υπήρχαν δυο ομάδες, η μια ομάδα με τον Προεδρο Χατζηηλιαδη Πουρναρη Καφεστιδη Εφραιμιδη και με μπαλαντέρ Μιντιουρη και η άλλη του Βλαχμπεη,  Μπαλιτης Σταγκος Χατζηδημητρίου και συμμετοχή είχαν ακόμα στις εκλογές Βερρος Μουλακης Σολωμιδης και Ελιογλου με τους δυο πρώτους υποστήρηκτες Χατζηηλιαδη και οι άλλοι Βλαχμπεη.

 Όλη η Νεα δημοκρατία έδωσε παρόν με πρώτο τον Προεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Σταγκο να στηρίζει Άγγελο Σταγκο χρησημοποιοντας την ιδιότητα προέδρου ΝΟΔΕ και η διευθύντρια του καταστήματος Μαρια Σαμαρά που έπιανε μελη της Τραπεζας υπέρ Σταγκου.Από την άλλη ο πρόεδρος της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας Γκολεμης Δημητριος βοηθούσε Καφεστιδη και ο διευθυντής του τμήματος καθηστερησεων της Τραπεζας Οικονομιδης Κωστας έπαιρνε τηλέφωνα μέσα απο την Τραπεζα υπέρ Χατζηηλιαδη - Πουρνάρη.

 1)Καφεστιδης Νοτης, ο Πεθερος του είναι ο παλιός διευθυντής της Τραπεζας Ηρακλης Μπακάλης ο οποίος είναι το μαύρο στίγμα της Τραπεζας αφού έναντι μίζας έδινε τα μεγάλα δάνεια. Έβαλε την κόρη του πολιτικό μηχανικό και μαζι με τον άνδρα της μελος της διοίκησης έβγαλαν εκτίμηση για το ακίνητο Μπουτάκογλου 800.000 ευρώ και μετά απο χρόνια το άλλαξαν όταν το είδαν οι άλλοι μηχανικοί της Τραπεζας, εκτός απο αυτό το δάνειο αυτό δεν το πληρώνει η ντοροκυρία.

2)Χατζηδημητρίου Νικος, παλιός διευθυντής της Γενικής Τραπεζας ο οποίος εκδιώχθηκε απο την Γενική λόγω (... ...)  και μετά τον προσέλαβε ως υπάλληλο η Συναιτεριστικη. Αλλά η Τράπεζα της Ελλάδας με έγγραφο απαίτησε την απόλυση του και τώρα αποτελεί μελλος της διοίκησης με τέτοιο ιστορικό

 3) Πουρναρης Χρηστος, πρόεδρος του Βιοτεχνικου Πάρκου Σερρών ο οποίος έλαβε δάνειο 500.000 ευρώ με επιτόκιο ένα της εκατό .Έλαβε ακόμα δάνειο 20 χιλιαρικα με περίοδο χάριτος 5 χρόνια !

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΩΡΑ ... ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣ... την 21/7/2011
.
Το blog δεν υιοθετεί τα ανωτέρω που αποτελούν απλώς φήμες που κυκλοφορούν στην πόλη, όμως χρήζουν διαψεύσεως από τους αρμοδίους για την ενημέρωση των μετόχων και της κοινωνίας αλλά και αποκατάσταση της τάξης

Αυτά σε συνδιασμό με τις αποκαλύψεις που προανήγγειλε ο Θόδωρος Ελιογλου  ανεβάζουν το θερμόμετρο

5 σχόλια:

  1. Αμ, το άλλο το εμάθατε; Ο αντι έριξε τον εκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο, μέλος του Δ.Σ. της ΑΝΕΣΕΡ κι έκανε Διευθύνοντα Σύμβουλο τον πρόεδρο της συνεταιριστικής, επειδή, όπως ακούγεται, του έκανε σκόντο σε κάποιο δανειάκι... Τι λέει άραγε ο σε αργία περιφερειάρχης; έτσι πληρώνει τα παιδιά (του) που βάλαν πλάτη; ή έχει την εντύπωση πως ο Μωυσής μάζεψε τις ψήφους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ...ΧΕΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις δίκιο 9.53 . Αλλά το ΠΑΣΟΚ που είναι ? Κρύβεται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ?
    ΓΙΑ ΠΟΤΕ (ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ) ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΘΑ ΛΟΥΦΑΞΟΥΝ, ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ.
    ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ.
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ.
    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ Ο ΜΕΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΑ.
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΠΙΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
    ΑΛΛΟΣ ΜΕ 1% ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΟ.
    ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΘΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ 1000% ΕΠΑΝΩ
    ΑΛΛΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΝΑ ΕΠΙΠΛΑΚΙ
    ΑΛΛΟΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
    ΑΛΛΣ ΧΩΡΙΣ ΕΧΕΓΓΥΑ ΠΗΡΕ ΦΡΑΓΚΑ
    ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ.
    ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ
    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ?
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε παιδιά, ο ρόλος του διευθυντή της ΑΝΕΣΕΡ στις εκλογες της συνεταιρακιστικής, που τοσα χρονια εχει στησει παραμαγαζο και τα κονομαει με το φιλαρακι του το φαλακρο, ειναι νομιμος και ηθικος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ