Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΕΛΛΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ...


Aυτή την  συγκλονιστική δήλωση έκανε ο εικονιζόμενος βουλευτής  σε παράθυρο δελτίου ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ με τον Λάζαρο Σαββαϊδη, σε μια τραγική του εμφάνιση κατά την διάρκεια της οποίας προσπαθούσε να δικαιολογήσει την στάση των τριών "ΝΕΝΕΚΩΝ" βουλευτών του ΠΑΣΟΚ !!!  που ψήφισαν το μακροπρόθεσμο ( ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε οτι και ο ίδιος αν ήταν στη θεση τους θα το ψήφιζε !!!) ενώ τάχθηκε  κατά των αντιδράσεων  των "αγανακτησμένων" τους οποίους χαρακτήρισε ως "ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ" !!!

18 σχόλια:

  1. Ζήτησε ένα συγνώμη ρε κουπούκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΙΑΚΧΕ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ!ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ MEGA!ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ,ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥ(ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ,ΠΕΤΡΕΣ,ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΤΛ)ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ Μ ΑΥΤΟ?ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΜΠΕΞΙΚΟΣ ΕΓΩ, ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΣΥ ... ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ ΕΓΡΑΨΑ ΜΠΟΥΦΟ ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΕΥΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ Ίακχε δεν άκουσα τον Καρύπα να δικαιολογεί τη στάση των πασόκων ούτε να λέει οτι θα ψήφιζε το μνημόνιο!Ίσα ίσα τον άκουσα και στη βουλή(ο μόνος σερραίος Ν.Δ που μίλησε) και τα χωσε μια χαρά στο ΠΑΣΟΚ οπως και επανειλλημένα έχει πεο οτι ακόμα και αν η Ν.Δ ήταν κυβέρνηση δεν θα το ψήφιζε!Οι δικοί σου τί είπανε "αντικειμενικέ" Ιακχε?βούβα όπως πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΗΛΙΘΙΑ?ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΙΣ ΜΑΡΙΕΣ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!ΕΓΩ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Σ ΕΥΧΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΙΑΚΧΕ!ΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ααα η κυραμαρια, ΚΥΡΑΜΑΡΙΑ η τσατσα
    τασοτσατσα,τσατσατασια...

    η "καλα κανει και "γαμει"ο βολευτης..."

    σε ειχα απαντησει,για το ηθος,τον ηθικο εκβιασμο.την καταχρηση εξουσιας,την εκμετα
    λευση της ανεχειας και της αναγκης του αλλου
    κλπ κλπ κλπ
    ΟΛΟΨΥΧΑ σου ευχομαι ΑΝ εχεις παιδια καποια στιγμη ΝΑ στα γαμησουν τετοιοι ΒΟΛΕΥΤΕΣ

    α κυραμαρια α κυραμαρια α κυραμαρια

    ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΒΑΦΕΤΑΙ ΤΣΟΛΙ ΕΙΝΑΙ -ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΠΕΡΙ, ΚΑΡΤΟΥΝ, ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑΣ ΨΩΜΙΑΔΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ,
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ

    SIC TRANSIT GLORIA
    SIC TRANSIT TASON
    ETS A ,PERNAA TASOYSSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΙΑΚΧΕ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 7 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΛΗ Η ΣΑΡΑ Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΑΡΥΓΚΟΜΑ(ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ).
    ΔΑΣΚΑΛΟΙ-ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ-ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΣΙΝΑΦΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AYTH H 3:43 H HΛΙΘΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΚΕΤΙΔΑ , Η ΖΗΤΙΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣ@@@@Σ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ.ΜΟΝΟ Ο ΤΑΣΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ,ΠΗΡΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΕΣΗ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΣΑΛΑΚΩΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα,ποιός είναι ο πραγματικά κομπλεξικός,αυτός που τεχνιέντως κρύβει την φαλάκρα του ή αυτός που ξεκάθαρα φανερώνει την απαξίωσή του σε πολιτικά πρόσωπα που τον εξαπατούν τόσα χρόνια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΛΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΤΕΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΛΛΙΑ!ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΙΞΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΕ ΠΑΡΤΑΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΝΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΤΠΙΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ - ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ - ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΛΑΚΗ (Ο.ΦΑ.ΚΑ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΟΙΜΗΣΟΥ Κ ΑΛΛΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ!ΣΙΓΑ ΜΗ ΕΔΙΝΕ ΦΡΑΓΚΑ Ο ΚΑΡΥΠΑΣ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΤΗ!ΝΑ ΔΕΙΣ Η ΚΟΛΛΙΑ ΤΗ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙΑ,ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ν ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ!ΚΑΤΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥ ΤΗΝ ΕΣΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΠΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ,Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΙ ΖΩΗ ΘΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΟΥΦΟΤΟΛΗ ΚΡΕΤΙΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΡΟΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ................................
    ..............ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10.000 -12.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ..............................
    ........ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ......... ...............ΖΗΣΕΙ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οποιαδήποτε κριτική, καλοπροαίρετη ή όχι, ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο αν δραστηριοποιείσαι λίγο με τα κοινά θα πρέπει να την υποστείς και να την αντιμετωπίσεις με νηφαλιότητα. Να με συγχωρέσετε αλλά δεν έχω καμία διάθεση να εμπλακώ σε αντιπαραθέσεις πολιτικών γραφείων, ειλικρινά κανείς δεν έχει να κερδίσει τίποτα. Άποψη μου την οποία ακόμη συνεχίζω να υποστηρίζω είναι η εξής: όταν ο ίδιος είσαι μέσα στο λάκκο (ενασχόληση άρα δημόσια εκτεθειμένος) σταματάς να σκάβεις.. το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πας βαθύτερα. Και ίσως σε ορισμένους που πιστεύουν ότι τα πολιτικά γραφείου που υπηρετούμε, προστατεύουμε είναι η μοναδική μας επιδίωξη, θα θελα να λάβουν σοβαρά υπόψη τους ότι πρόσφατα υποχρεώθηκα να καταφύγω στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση κατ’ αγνώστων. Δεν θα ήθελα κανείς να περάσει αυτή τη διαδικασία. Προσωπικά θα ήθελα να δημοσιοποιήσω μια άποψη της κα Κόλλια στο πολιτικό γραφείο της οποίας εργάζομαι. Οι αγανακτισμένοι, οι διαμαρτυρόμενοι στις πλατείες, στα blog σύντομα θα αντικαταστήσουν όλους τους προηγούμενους, το πολιτικό προσωπικό της χώρας αν δεν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, και σε ότι μας αφορά αυτά που σήμερα πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, η επαναφορά του σεμνά και ταπεινά του Καραμανλή που ήρθε για να μείνει, δεν υπάρχει διέξοδος. Ο κ. Καριπίδης είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας όπως και ο κ. Λεονταρίδης. Τα κοινά μας είναι πολύ περισσότερα από ότι οι λίγες πολιτικές διαφορές. Ως αθλητής για χρόνια πίστευα και πιστεύω ότι στην κορυφή έχει χώρο για πολλούς. Βλέπεις σε επίπεδο κορυφής οι ικανότητες, θα σε διατηρήσουν και όχι πόσο όμορφα προωθείς την εικόνα σου. Η άποψη μου είναι μέσα από ξεκάθαρες διαδικασίες της βάσης να προταθούν οι καλύτεροι που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Σερρών. Και είναι νομοτελειακό η ανανέωση πάντα υπερισχύει. Δεν έχουμε παρά να δούμε την πρόσφατη ιστορία στο χώρο μας. Και αυτό είναι και η άποψη της κα Κόλλια. Να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό ψηφοδέλτιο. Αυτά που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν το επόμενο διάστημα θα χει να κάνει με οργή, απελπισία, φτώχεια, εξιλαστήρια θύματα. Το μόνο που έχουμε ανάγκη είναι να προετοιμαστούμε για τα χειρότερα. Δεν κατηγοριοποιώ τους ανθρώπους σε Νεοδημοκράτες ή μη. Αυτό που έρχεται θα ναι αν είσαι ανοιγμένος σε τράπεζες, αν είσαι σε θέση να καλύψεις τα αυτονόητα.
    Νυχτερινό γράψιμο τυχόν λάθη ανθρώπινα.
    Κουφοτόλης Νικόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ