Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩ



 Οι ευρωπαίοι τραπεζίτες  προκειμένου να σώσουν το ευρώ την οικονομική φυλακή των χωρών του Νότου και κυρίως το τομάρι τους αναγκάστηκαν "να κουρέψουν"  το Ελληνικό χρέος και να χρηματοδοτήσουν την Ελλάδα εκ νέου με την επιμήκυνση του χρέους ... αλλά μέχρι το 2040 η χώρα θα είναι στον γύψο και οι "θυσίες του λαού" θα συνεχίζονται

 "Κοντά στον βασιλικό , ποτίστηκε και η γλάστρα" δηλαδή ΄όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη  και τώρα θα ακούμε τον Τσαντ-Μινεϊκο-Παπανδρέου να μας  παριστάνει τον ήρωα.

24 σχόλια:

  1. ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ...................................................................................................................................................ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΜΙΚΡΟΨΥΧΕ ΙΑΚΧΕ?
    ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ? ΑΣΕ ΜΑΣ ...ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ Κ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ..(ΒΡΕΜΠΑΣ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙ?)
    Υπογραφη.:
    Δεξιος ,καραδεξιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοψε ρε αυτα τα Τσαντ Μινέικο κ ανοησιες..Τι επιχειρηματολογια ειναι αυτη? Χρονια ειχαμε-τε ρε χαχολοι ξενους βασιλιαδες , βασιλισσες, πριγκηπες κ επισημους νταβατζηδες (αγγλογαλλο-αμερικανους κ δε συμμαζευεται) ...
    Ο ΠΑΠ κυβερναει θαρρεις ή αυριο με το καλο ο Σαμαρας?Τοσο γρασσο στα ματια?
    Ελληναραδες εξ αλλου τρων εδω κ χρονια το ελληνικο δημοσιο....με ελληνικοτατα ονοματα κ ενδοξους προγονους.Αντε κλεισε το μπλογκ σου γιατι στην αρχη σε πηραμε στα σοβαρα κ απαντουσαμε πιο συχνα..Αλλα παιδικη χαρα το κατηντησες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ααααααααααα..Τι βλεπω ? Τι καλη εφημεριδα η Ελευθεροτυπια? Σωπα ρε μεγαλε Ιακχε που την εκανες κ σημαια? Αθωε ε αθωε!!!
    Δεν τα μαθες?
    Τα σπασε με το ΠΑΣΟΚ (για τις κρατικες διαφημισεις ντε..) κ βαραει τωρα...
    αχαχαχχαααααα...Καλα εμεις θα στα λεμε αυτα..καλομ πιδουδ?(σε περιμενα πιο εξυπνο..ή εισια κ κανεις τον αθωο?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2040 ΣΤΟ ΓΥΨΟ? ΕΛΑ ΡΕ ΙΑΚΧΕ!!
    ΧΑΑΧΧΑ..ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ Ν ΑΝΗΣΥΧΕΙς ΓΙΑ ΤΑ 30 ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ..
    ΝΩΡΕ ΝΠΡΑΒΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ..ΚΙ ΕΙΣΑΙ Κ ΓΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,,(αληθεια ποσο θα σαι το 2040? οταν βγουμε απ τον γυψο και ατενισουμε επιτελους τον ελληνικο ουρανο ξανα με περηφανεια?)ΕΛΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ...ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΝΑΙ.
    ΑΛΛΑ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ..ΠΕΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΓΑΠ...ΕΛΑ ΕΛΑ...ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΞΕΡΕΙς ΟΤΙ "ΚΑΤΙ" ΕΓΙΝΕ..ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΓΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ...(Α και βγαλε αυτη την ανοητη δημοσιευση του ..Κουρη περι πτωχευσης,,,)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. == 8:44 TO ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΑΠΛΑ ΠΗΡΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ. Ο ΓΑΠ ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΥΘΡΑΥΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. === 7:39 ΠΟΣΟ ΔΕΞΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ; ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡ@@@@Α ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ . ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ , Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ , Ο Δ.Υ. ΘΑ ΔΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ , Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΦΠΑ ΣΤΟ 18% , ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΩΣΤΑ , Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ .
    ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΣΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ Ή ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ .
    ΤΟ PARTY ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ . ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΨΑΧΝΑΝ .
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕ4 , ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ : ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν έμπαινε στο στοίχημα το ερώτημα , πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου ή μετά από αυτές θα έρθουν τα νέα μέτρα , ο Μπέος τι θα έπαιζε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ , KAΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ GAP !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εβαλαν υποθήκη τη χώρα μας και τη ζωή μας και πανηγυρίζουν τα γαιδούρια . Με 5% θα μας δανείζουν οι ιδιώτες , θα ξεπουλήσουν τη δημόσια περιουσία , θα κάνουν την Ελλάδα Βουλγαρία και έχουν το θράσος να λένε τι πέτυχαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 4.34 , 7.39 , 7.51 ,8.44 , απο το ιδιο βουλευτικο γραφειο του πασοκ ειστε ή απο διαφορετικο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΙΚΗΣΕ Ο ΟΜΠΑΜΠΑ ! ΤΣΑΜΠΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ! ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ! ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΕΨΑΧΝΑΝ , ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΓΑΠ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΛΛΛΑ ...................
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όσα παπαγαλάκια στις τηλεοράσεις και αν προσλάβει , αυτή η κυβέρνηση δεν σώζεται με τίποτα ! Ότι και αν λένε , υπάρχει η πραγματική ζωή για τον Έλληνα και αυτή λέει εξαθλίωση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ , ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥ .
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ , ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις , η ώρα που δεν θα προλαβαίνω πλησιάζει .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ , ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΄΄ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ '' ΚΑΙ '' ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ Ή ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ '' Ή ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ?
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΟΝΔΡΑ ΠΑΙΔΙΑ . ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΓΑΠ , ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΔΟΣΗ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ .
    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010 Ή ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ? Ο ΜΠΕΟΣ ΣΕ ΠΙΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παιδιά τελικά ο κωλοτούμπας με την κόρη του μητσοτάκη δικαιώθηκαν . Αν δεν υπήρχαν αυτοί να ψηφίσουν το μνημόνιο 1 , σκληρά στραγάλια από την Ξάνθη θα τρώγαμε τώρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΝΑ ΔΟΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πρώτη φορά βλέπω ρε παιδιά μια κυβέρνηση να πανηγυρίζει την ώρα που υπογράφει τη χρεωκοπία της πολιτικής της !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 11.53μμ ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ