Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Ο ΤΣΑΝΤ - ΜΙΝΕΪΚΟ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ, ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

MAX KEIZER : ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Max Keizer

                                           ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ

 Συγκλονιστικό βίντεο όπου ο  γνωστός οικονομικός ανάλυτης ΜΑX KEISER  αποκαλύπτει το μαφιόζικο σκοτεινό  σχέδιο της συμμορίας των Τσάντ -Μινεϊκο - Παπανδρέου  που απέφερε κέρδη 27 δισεκατομμυρίων ευρώ στην βρωμοοικογένεια και το περιβάλλον  από  στημένα κερδοσκοπικά χρηματιστηρικά παιχνίδια σε βαρος της Ελλαδος με τα CDS (ασφαλιστήρια κινδύνου κατά της χρεωκοπίας της Ελλαδος). 

Τον Δεκέμβριο του 2009 ο ΓΑΠ μεθόδευσε την πώληση CDS  αξίας 1,3 δις που είχε αγοράσει το Ταχυδρομικό  Ταμιευτήριο τους προηγούμενους μήνες μόλις 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ παραλληλα μεδόδευε την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ με αποτέλεσμα τώρα που η Ελλάδα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην χρεωκοπία η αξία των εν λόγω CDS έχει εκτιναχθεί στο ποσό των 27 δισεκατομμυρίων ευρώ !!!

2 σχόλια:

  1. ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ..........................................................ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.........................................................................................................Υ.Γ.Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΨΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδη σιχαινομαι τα.." τα καθαρα αιματα" κ το γνησιον της ελληνικης "καθαρης" φυλης κ αλλα τετεοια φαιδρα μεν πεικινδυνα δε, ερωτω τον αγαπητο Ιακχο.
    Αντε για τον Τσαντ-Μινεικο- Αμπντουλ- Αλαχουλα-Καμπαλαλακουλα κλπ Παπανδρεου ξερουμε οτι η γιαγια του ηταν Πολωνιδα, η μανα του Αμερικανιδα, κλπ.
    Η δικια σου η προγιαγια ας πουμε με ποιον ζευγαρωσε κ εβγαλε απογονο εσενα το καμαρι της Σερραικης γης.Εγω απ οτι ξερω τα "ιχνη μου" χανονται αντε στον προπαππο μου(το πολυ) κ δεν μ ενδιαφερει φιλε μο Ιακχε.Οσοι δεν εχουν να επιδειξουν κατι οι ιδιοι , επικαλουνται ενδοξους προγονους..."Ειχα εγω εναν παππου , λεει ο ενας.Μπας πελεβαν!!!Α....ο δικος μου ηταν πιο γερος λεει ο αλλος...7 μαζι παλευε..
    Α,,,εμενα ενας αδερφος της προπρογιαγιας μου...3 λυκους επνιξε λεει ο αλλος..
    Ταλεω αυτα γιατι το να επικαλεισαι καταγωγες και αιματα και DNA...δεν ειναι εκει το ζητημα.Εξ αλλου Ελληναραδες μας κυβερνησαν τοσααα χρονια..Ας δουμε κ καναν "ξενο"..τι θα κανει...Τα "χωνε" ο Καρα-τζαφερ(ης) στους Τουρκους..Που πας ρε καραμητρο με το...Καρα-Τζαφερ..?Και Καρα κ Τζαφερ? χαχα..Α..να σ ελεγαν π.χ Ελληνιαδης, Ελληνοπουλος,Γραικιδης κλπ μαλιστα...Τοτε δικαιουσουν να ομιλεις.
    Χωρις πλακα..δεχομαι κ Δανο πωθυπουργο..αρκει να μπει ταξη....Αρκετα εφαγαν οι γηγενεις..Τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ