Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Η ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ ... ΜΕΣΩ ΝΕΟΣΥΣΤΑΘΕΙΣΑΣ Μ.Κ.Ο.


ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ" ...


Όπως  σας έγραψα από την 8 Ιουλίου http://oiakxos.blogspot.com/2011/07/h-anti.html
η αντιπαροχή του ΠΑΣΟΚ προς τον "ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΕΙΣΗΓΗΤΗ" του "ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ"  θα δοθεί μέσω Μ.Κ.Ο. και μας προέκυψε ξαφνικά η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ" ... 

Τον Μr  M.K.O, ως τον ανθρωπο που κινεί τα νήματα στην εταιρεία αυτή, κατονόμασε ευθαρσώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του Δήμου Ηρακλειας , Πασχάλης Τόσιος.

Το κονδύλιο που θια διαχειριστεί η εν λόγω Μ.Κ.Ο. θα ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ, ενώ όλοι οι μέτοχοι της νεοσυσταθείσας εταιρείας είναι ομόσταυλοι στο κομματικό Πάνθεον του τοπικού ΠΑΣΟΚ.

Το σημαντικό είναι ότι η δουλειά είναι αριστοτεχνικά στημένη, όπως παραδέχθηκε (και αποκάλυψε στην ουσία)  ο τεως προεδρος της ΑΔΕΔΥ και εκ των ιδρυτικών μελών της περίεργης αυτής Μ.Κ.Ο. κ. Ανδρεάδης σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο Δελτίο Ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση.

Ηδη η πρόταση που κατεβάζει η άρτι συσταθείσα Μ.Κ.Ο.  "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ"  προς το  Υπουργείο περιλαμβάνει και την εκδήλωση ενδιαφέρντος (μνημόνιο) για συνεργασία προς υλοποίηση του προγράμματος απασχόλησης,   της ΜΑΘΗΤΙΑΔΑΣ αλλά και της ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΣΕΡΡΩΝ & ΝΙΓΡΙΤΗΣ !!!

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο επίσημος φορέας της Εκκλησίας προτιμά να συνεργαστεί με μια ευκαιριακή ιδιωτική Μ.Κ.Ο. και όχι το Εργατικό Κέντρο Σερρών που κατεβάζει πρόταση προς το Υπουργείο υλοποίησης του ίδιου προγραμματος απασχόλησης !!!

24 σχόλια:

  1. ΠΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ..
    ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΝΑ ΝΟΜΙΣΕΙ ΟΤΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ..
    ΟΨΟΜΕΘΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ , ΤΣΟΥΠ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΣΑΝ ΦΑΝΤΗΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ηλιθιοι είναι παντα αδίστακτοι. Ο ανθρωπος αυτός με πλαστο πτυχιο εγινε βουλευτης αφου πουλησε τον Ανθόπουλο που τον διορισε στο Δημόσιο (κοπρίτης δηλαδη) και τον απεσπασε μετα στο γραφειο του. Δεν εχει μπεσα αυτός μπορει να κανει οτιδηποτε για να πΕτυχει τον στοχο του. (ΜΕΛΟΣ ΠΑΣΟΚ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΝ ΤΟΣΙΟ..ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣΙΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ..ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΛΗΣΕΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΤΟΣΙΟ.
    ΚΑΛΟ ΚΟΥΜΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΑΠΛΩΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ;OI ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ MIA ΦΟΡΑ..ΤΡΕΝΤΖΙΟ Μ"ΑΚΟΥΣ...;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΟΣΙΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΚΥΡΙΑ ΤΑΚΟΥΡΙΔΟΥ ΚΟΛΗΤΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ ..ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ΄΄..ΧΑΧΑ..ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΜΑΤΑ ...ΚΑΙ Η ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΒΑΛΤΑΔΟΡΟΥ...Ο ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ..ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ"ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΝ ΤΟΣΙΟ..ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣΙΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ..ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ..
    ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΟΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟΣΙΟΣ = ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΤΟΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ (Ο ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ) ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΙΕΔΑΚΗ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΆΚΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ. ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΛΑΝΙΑ ΓΙΑ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ. Ο ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΈΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΣΙΟ ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ Ο ΜΠΟΛΑΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΤΟΣΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΩΣ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΜΑΝ, ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΓΑΜΟΣ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. την διαμαντω πηρε????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΣΙΟΣ.
    Η ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πόσο λίγο ξέρετε τον Τόσιο...και δουλεια έχει και μυαλό έχει..και παλικάρι είναι..Αυτό που σας ενοχλεί είναι που δεν πάει τα λαμόγια..για αυτό φοβάστε και τρέμετε όλοι σας...Λαμόγια...Επίσης ο Τόσιος απέδειξε πόσο καθαρός είναι...ο Κουτμερίδης όμως..τουμπέκα..όλοι ξέρετε αλλα επειδή είναι βουλευτης τον φοβάστε απο την μια και τον γλύφεται απο την άλλη..Κότες ε κότες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΜΠΕΝΕ ΡΕ ΤΟΣΙΟ ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝ Ο ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ Ο ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θεριά οι ανθρώποι δεν μπορούν
    το φως να το σηκώσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ-ΤΑΚΟΥΡΙΔΟΥ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ...ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΤΜ ΜΕ ΤΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΙΚΟΙ?
    ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΧΟΥΝ...ΟΧΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ.
    ΔΙΑΜΑΝΤΩ (ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ) ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΡΚΟΥ, ΓΥΝΙΑΚΑ ΤΟΣΙΟΥ, ΓΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ Κ ΦΤΙΑΞΤΕ....ΤΟ..ΓΛΥΚΟ..
    ΔΕΝΕΙ? μΜΜΜ.. ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ..
    Ο ΤΖΕΛΕΠΑΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΦΡΑΓΚΑΙΑΔΑΚΗ-(ΤΟΣΙΟΥ,ΜΑΡΚΟΥ)ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΟΝΤΙΟΥ....Κ ΖΑΡΩΝΕΙ..ΣΟΥ ΛΕΕΙ 2 ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕς ΕΚΛΟΓΕΣ...ΤΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΩ?
    ΧΑΖΟΣ ΕΙΜΑΙ/?
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΨΗΛΕΑΣ....ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ "ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ"(ΧΑΧΑ ΠΑΣΟΚΟΥΣ), ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ...ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ....
    ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ, ΖΑΧΑρΗ ΔΕ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΑΛΛΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ..
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΑΡΑ...ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ...ΕΓΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΛΕΙ..ΑΚΟΜΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΘΥΣΙΕΣ Κ ΑΙΜΑΤΑ Κ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο..ΠΕΛΑΤΗΣ...ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ..ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ..ΟΛΑ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ "ΠΑΙΞΟΥΜΕ' ΚΛΙ ΛΙΓΟ ΣΚΛΗΡΟΙ?
    Εγώ παιδιά δεν ήθελα αλλα η παλιο-τροικα...φτου παναθεμά την...άμα την πιάσω απ το λαιμο....να δει αυτΉ...μην την πετύχω πουθενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ