Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ

ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΜΑΣ ,
 ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ

7 σχόλια:

  1. τον "πασαμ" χτάϊζ,τασουμ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιόν από τους 2 να εμπιστευθώ
    Διαβάζω στο βιογραφικό του Κουτμερίδη
    ://www.koutmeridis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid=152
    <<>>
    Ερωτηση για τους περίπου είκοσι μήνες που ήταν βουλευτής και πήρε 200.000 ευρώ τα χρήματα τα επέστρεψε .Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πήρε και άλλες 100.000 ευρώ ως αποζημίωση από το ευρωπαικό δικαστήριο.
    Διαβάζω παρακάτω
    <>
    Για περίπου 3 χρονια λοιπόν καθόταν και πληρωνόταν.
    Το κορυφαίο βέβαια είναι η συνδιικαλιστική του δράση
    <>
    Δηλαδή ρε μπαγάσα πότε έλεγες αλήθεια όταν σαν συνδικαλιστής ζητούσες αυξήσεις για τον εαυτό σου και τους συναδέλφους σου η τώρα που σαν βουλευτής ψήφισες τις περικοπές των μισθών των συναδέλφων σου .Αν αυριο δεν εκλεγείς και επιστρέψεις στην δουλεία σου πως θα τους αντικρυσεις και αν κάποιος σου πει κάτι θα είναι ψυχικά διαταραγμένος.
    Για τον Καριπίδη
    http://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82/167424623297
    <>.
    <<Διετέλεσε από το Σεπτέμβριο του 2004 μέχρι το Μάϊο του 2005 Γενικός Γραμματέας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης. Από το Μάϊο του 2005 μέχρι τον Οκτώβριο του 2005 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καβάλας.
    Πότε εκλέχθηκε βουλευτής το 2004 και δεν το πήραμε χαμπάρι 6ος ήταν .Εκλέχθηκε μέσα από πολλαπλή καραμπόλα και χάρη στον Αχιλλέα που παραιτήθηκε .Βέβαια το επιβεβαιώνει και μόνος με το βιογραφικό αφού ενώ γράφει ότι εκλέχθηκε το 2004 γράφει παρακάτω ότι το ίδιο διάστημα ήταν και γραμματέας στις νομαρχίες Θεσσαλονίκης και Καβάλας
    .Το ζουμί βέβαια εδώ είναι ότι όταν τον Οκτώμβριο του 2005 μπήκε στην βουλή πήρe αναδρομικά τους μισθούς του βουλευτή από τον Μαρτίο του 2004 γύρω στα 200.000 ευρώ.
    Κρατικοδιαίτοι και οι 2 και μάλιστα από τους καλοπληρωμένους .Πως περιμένουμε να καταλάβουν τον κοσμάκη .Η θεία σου η Ελπινίκη θα έλεγε χόρτασε η ωείρα και βγήκε στο γιακά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΙΑΚΧΟΠΑΡΕΑ?ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ?ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KOYT EXEIS GRAMMA...
    Πάνω από 100 εκατ. ευρώ έχουν διατεθεί «μέσα σε ένα νεφελώδες, θολό και αδιαφανές τοπίο» για επιχορηγήσεις σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, ενώ το ποσό αυτό εκτιμάται ότι είναι κατά πολύ μεγαλύτερο.

    Αυτό είναι το γενικό συμπέρασμα της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής που «προσπάθησε», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Θανάσης Τσούρας, «να ασχοληθεί με το χώρο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων» και κατέγραψε στο πόρισμά της συγκεκριμένες προτάσεις, τις οποίες θα κοινοποιήσει τόσο προς τον πρωθυπουργό όσο και την κυβέρνηση.
    http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231117544

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.newpost.gr/post/60300/Ένα-μίνι-φιλέτο-του-δημοσίου-για-την-κυρία-Μαγκριώτη/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξεχνώ αυτούς που ψήφισαν το μνημόνιο 1 & 2
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. elikopteras................ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ