Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΖΑΡΩΤΙΑΔΗ ,ΕΣΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ;

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ

10 σχόλια:

  1. Κυρ Ελευθεροτυπια σελ 11
    Ιωσηφ Ζησιαδης (Ελλην βουλευτης στην Ελβετια)

    "Η Ελβετια ειναι προθυμη απο το 2005
    αλλα η Ελλάδα ΔΕΝ ζητά ερευνα για τα
    διαφυγοντα κερδη"

    Κατι αναλογο με Γερμανια και Ζημενς κλπ κλπ

    ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ
    απο το 2005 και δωθε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο νεαρός και φερέλπις πολιτικός , μας προέκυψε στην σερραική πραγματικότητα στις βουλευτικές εκλογές του 2009 .Άγνωστος στην πολιτική και κομματική ( πασοκική ) ιστορία του ν.Σερρών και με διαβατήριο την οικογενειακή παράδοση , εξασφάλισε μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ .Αμέσως σχεδόν όλα τα τοπικά ΜΜΕ ανακάλυψαν τον νέο πολιτικό Μεσσία .Επίσης μεγάλος αριθμός στελεχών του ΠΑΣΟΚ ( πρώην βουλευτές ,πρώην υποψήφιοι ) συστρατέυθηκαν στο πλάι του , άσχετα αν οι περισσότεροι από αυτούς δεν τον γνώριζαν ούτε στην φάτσα.Παρά το αβαντάρισμα και την σκανδαλώδη πλούσια προεκλογική του εκστρατεία δεν κατάφερε να εκλεγεί .Μετά τις εκλογές ακολουθεί μια διακριτική παρουσία με αραιές αβανταδόρικες τηλεοπτικές εμφανίσεις .Με μια ματιά στο πλούσιο ομολογουμένως βιογραφικό του , διαπιστώνουμε την πλούσια κοινωνική και κομματική του δράση .Η μόνη αναφορά σε πολιτική δράση είναι η υποψηφιοτητά του ως βουλευτής το 2010 .Μάλλον μπορεί να μην ήταν ούτε μέλος του ΠΑΣΟΚ .Η κοινωνική του δράση ! μέλος ενός συλλόγου ενεργών πολιτών της Θέρμης από τον Οκτώμβριο του 2008 .Στο ερώτημα που θέτεις μπορεί να σου απάντησει αφού από το 2001 είναι μέλος της Α.Ε ΔΡΟΜΕΑΣ της οποίας είναι και μέτοχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. === 9:22, AYTO ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΕΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ . ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΑΡΕΖΟΘΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ =ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΝΟΩ= ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΟΥΝ,..............................
    ....ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ .........ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ?
    ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΥΠΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΠΨΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ........
    ....ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΕΚΛΑΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ?
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΩΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΘΙΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ.
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 60 ΧΡΟΝΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για όλα φταίνε οι συντηρητικές δυνάμεις που έχουν το πάνω χέρι στην Ευρώπη και δεν αφήνουν τους σοσιαλιστές να εφαρμόσουν την πολιτική τους .
    Το είπε και ο ΓΑΠ αυτό , δεν είναι δυνατόν να κάνει λάθος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΡΜΗΞΕ ΤΟ ΣΕΡΡΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ.......................................................................................................................................................ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥ ΓΙΑ "ΠΡΟΣΦΟΡΑ" ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ θεμα δν ειναι αν ο Ζαρωτιαδης ή καθε Ζαρωτιαδης ειναι ικανος ή ανικανος.
    Αλλα αν μπορω κι εγω κι εσυ κι αλλος να θεσω υποψηφιοτητα...Οταν "επιλεγονται" 8 ή 9 απ το...κομμα ,(αραγε πως? κ με ποια κριτηρια?)εκ των πραγματων καποιοι εχουν το πανω χερι.
    'Επελεγη-"εξελεγη-ετοποθετηθη,π.χ απ τον ΓΑΠ η Ευαγγελια απο Καμηλα μερια, και μαλιστα 5 χρονια Ευρωβουλευτης!!!! μιλαμε για πολλη χλιδη θεση...μμμμ ...ζηλευω (ειλικρινα παιδες...πρωτη μουρη η Ευρωβουλη για χιλιαδες λογους..κ ευρω εννοειται ,καμια σχεση με ελληνικη Βουλη)κ ξανατοποθετηθηκε εξ οφιτσιου στο Πασοκο-ψηφοδελτιο στις εκλογες του '09!!!Γιατι? Για να μην μεινει πικραμενη που δεν την ξαναβαλε στο Ευρωψηφοδελτιο προφανως για αλλη μια πενταετια...Για στακα ρε Γιωργο...Τι ισοτης , δημοκρατια, ανεξαρτησια κλπ ειν' τουτα?
    Το αυτον κ δια αναπηδησεως που μας ελεγαν κ στο στρατο, ισχυει κ στα αλλα"δημοκρατικα" κομματα..Περαστικα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ