Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΤΕΟΝΤΟΡ , ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ ...


EΓΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΙΑΚΧΕ ΒΑΖΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΟΧΙ. ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΥΔΑΙΟΤΑΤΑ (ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ) ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΥΤΟ. ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙΣ

Από το χρήστη ΕΛΙΟΓΛΟΥ στις ΤΕΟΝΤΟΡ , ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΛΗΣΕ ... στις 12:08 μμ



Τεοντόρ, μην πετάς την μπάλα στην κερκίδα ...
Στο διαδίκτυο η ανωνυμία είναι δικαίωμα, ειδικά στους bloggers. Θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά : "σημασία δεν έχει εάν εκφράζει κάποιος σκέψεις και θέσεις ανώνυμα αλλά η ορθότητα αυτών που εκφράζει". Προτιμώ την ανώνυμη έκφραση από την επωνύμως εκφραζόμενη κατευθυνόμενη έκφραση.
.
Σε ότι αφορά αυτούς που αναφέρεις ότι βρίζουν ανωνύμως χυδαία στα blogs, σαφώς και τους καταδικάζω, όμως αυτοί απομονώνονται  αυτόματα από τους διαχειριστές αλλά και τους αναγνώστες. Πρόσφατο είναι το παράδειγμα με το blog antiakxos.blogspot.com που δημιουργήθηκε κατα δήλωσή του αποκλειστικά για να αποδομήσει τον iakxo και προκλητικά επιτέθηκε και κατασυκοφάντησε όσους αθώους συνδημότες μας το "αφεντικό" του διαχειριστή του θεωρούσε "αντιπάλους του".

 Βέβαια ο διαχειριστής του, γνωστός blogger και "αυλικός"  εντοπίστηκε άμεσα και αναγκάστηκε παραχρήμα "να κατεβάσει" τις συκοφαντικές αναρτήσεις του. Εικάζεται ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που προεκλογικά δημιούργησε το blog onomarxisagorazeitondimoserron.blogspot.com που χτύπησε με τις αναρτήσεις του τον τότε "πελάτη" σου.
.
Αυτό βέβαια δεν έχει σχέση με την κριτική που ασκείται από τα τοπικά blogs ανωνύμως στους "παράγοντες" της κοινωνικής και πολιτικής ζωής αυτού του τόπου οι οποίοι μονίμως θεωρούν εαυτούς θιγόμενους και υβριζόμενους όταν καταγγέλλονται και καυτηριάζονται παράτυπες και παράνομες συμπεριφορές τους ώστε να αποφύγουν την λογοδοσία τους στην κοινωνία.

Η τακτική είναι γνωστή. Οι θύτες εμφανίζονται ως θύματα , βάλουν κατά της ανωνυμίας, μιλούν για "σκουλήκια", "καθάρματα της κοινωνίας" , "εγκάθετους κουκουλοφόρους" που στόχο έχουν "νομιμόφρονες αξιοπρεπείς πολίτες" , δηλαδή την αφεντιά τους.
.
Ξεχνούν όμως την δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη,του ΠΑΣΟΚ,   Μιχ. Χρυσοχοϊδη " ότι η κουκούλα είναι δημοκρατικό δικαίωμα" και έσπευσε να αλλάξει τον σχετικό "νόμο- Δενδια" της ΝΔ  που είχε ποινικοποιήσει την σχετική  πρακτική των αναρχικών που "καινε την Αθήνα" όντας κουκουλοφοροι. Ξεχνούν ότι κατα την Τουρκοκρατία "ο ανώνυμος Έλλην" με το σύγγραμμα του "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ" κατήγγειλε την αγαστή συνεργασία της Εκκλησίας και του ιερατείου με τους Τούρκους και ξεσήκωνε τον λαό ενάντια στους κατακτητές. Ξεχνούν ακόμη ότι και πρόσφατα μια ανώνυμη καταγγελία αξιοποίησε η Εισαγγελέας κ. Πόπη Παπανδρέου και ζήτησε την συνδρομή-εμπλοκή της ΕΥΠ η οποία στην ουσία με τις παρακολούθησεις των τηλεφώνων συνεβαλε στην στοιχειοθέτησγη των κατηγοριών και στην αποκάλυψη του σκανδάλου με τα "στημένα" στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
.
Στα blogs γράφονται - πολλές φορές ωμά - αυτά που συζητάνε οι απλοί δημότες στην καθημερηνότητά τους αλλά συστηματικά αποσιωπούν τα εκδοτικά και μιντιακά συμφέροντα που διαπλέκονται με την "εξουσία" και αυτό φυσικά ενοχλεί αφάνταστα.
.
Τεοντόρ, κλείνοντας θα σου πώ ότι αυτό δε που εγκρίνω εγώ και σου συνηστώ  να πράξεις είναι να μιλήσεις ως επώνυμος για όλα όσα υποσχέθηκες σχετικά με τις εκλόγες της Συνεταιριστικής Τράπεζας, γιατί στην πόλη ακούγονται πολλά  και μεις οι ταπεινοί ανώνυμοι θαμαστε μαζί σου
.
Ιδού η Ρόδος , ιδού και το πήδημα
.

3 σχόλια:

  1. ΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΡΕ ΙΑΚΧΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΤΙΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12:31 ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ, ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙ ΚΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ .................... ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΖΕΙ Ο ΓΚΟΛΕΜΑΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ