Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

MIXAΛAKH ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ... Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ

Για το θέμα της Πράσινης Ακρίδας - Μ.Κ.Ο. "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ" τοποθετήθηκε και ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Τζελέπης ο οποίος καυτηρίασε τις ενέργειες των ιδρυτών της ΜΚΟ, φωτογραφιζοντας τον συνάδελφό του Στάθη Κουτμερίδη :
 «Το μόνο που έχω να πω είναι πως καμία ΜΚΟ δεν έχει το δικαίωμα τις δύσκολες αυτές ώρες να εμπορεύεται σαφώς για πολιτικό ή προσωπικό όφελος. Η πολιτεία έχει τους θεσμούς και τα όργανα ώστε να προχωρήσει με διαφάνεια το πρόγραμμα για αυτούς που πληρούν τις προϋποθέσεις. Καμία ΜΚΟ δεν μπορεί να επεμβαίνει στην διαδικασία και μάλιστα από το πουθενά χωρίς να έχει δράσει απαξιώνοντας τους αρμόδιους θεσμούς κινούμενη από ιδιοτελή κριτήρια. Επιφυλάσσομαι να διερευνήσω το ζήτημα, θα κάνω τις παρεμβάσεις στα αρμόδια όργανα αφού έχω τις κατάλληλες πληροφορίες.


Μιχαλάκη, η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο Πρωθυπουργός σου έδωσε την δυνατότητα στις τυχάρπαστες Μ.Κ.Ο. να υποκαθιστούν τα αρμόδια θεσμοθετημενα όργανα.

 Είναι αυτό που λέγατε προεκλογικά "Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα" ... όμως ξεχάσατε τον Σοσιαλισμό και  φέρατε την Βαρβαρότητα 


4 σχόλια:

  1. Εισαγγελική παρέμβαση για τις ΜΚΟ. Ποιοι εγκρίνουν κονδύλια για την προαγωγή της Ορθοδοξίας στη Β. Κορέα ή το "Σύλλογο Ονειροπόλων"; (!!!

    Ο εισαγγελέας, με παραγγελία του προς το Οικονομικό Τμήμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, ζητά να ελεγχθούν οι περίπου 600 μη κυβερνητικές οργανώσεις που έχουν συσταθεί την τελευταία 15ετία.

    Στην παραγγελία του ο κ. Σακελλάκος ζητά από το Οικονομικό Τμήμα να εντοπίσει όλα τα χρηματικά ποσά με τα οποία έχουν χρηματοδοτηθεί οι ΜΚΟ, είτε από το Δημόσιο είτε από την ΕΕ, καθώς και να ελέγξει εάν τα χρήματα που τους χορηγήθηκαν διατέθηκαν για τους σκοπούς που προορίζονταν. Ζητά επίσης να ελεγχθούν γενικότερα όλες οι δραστηριότητες των ΜΚΟ.

    Αφορμή για την παρέμβαση του εισαγγελέα στάθηκαν δημοσιεύματα στον Τύπο, καθώς και αναφορά ιδιώτη με καταγγελίες για χρηματοδοτήσεις που δεν ελέγχονται.
    http://www.pressgr.com/politics/2011/02/16/%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BC%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%B9/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε ο κουτμεριδης μηπως φερνει λιγο τον Γκρούεφσκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χα χα βγηκε και ο συνεργατης του με υφοσ 1000 καρδιναλιων - το πηρε απο το αφεντικο του _ να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα .. ενδιαφερονται λεει για τον συνανθρωπό τους .. το εργατικο κεντρο σε συνεργασια με την ανεξαρτητη αρχη δεν τους βόλευε γιατι θα εκαναν αξιοκρατικα προσληψεις εμ πως θα μπορεσουμε να ξαναεκλεγουμε αν δεν στειλουμε στην δουλεια καμια 500αρια! κινδυνευουμε! περα απο τα χρηματικα οφελη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΚΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ .. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ.. ΤΖΑΜΠΑ ΡΕΖΙΛΙ ΔΗΛΑΔΗ? ΗΑΗΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ