Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

NEA ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ


Φανερά απομονομένο το "κοντόχοντρο ανθρωπάκι με την περούκα" , απαξιωμένο πλήρως,  με  ανύπαρκτο παντελώς το ενδιαφέρον των Σερραίων φιλάθλων να προμηθευτούν εισητήρια διαρκείας, αφού πλέον συνειδητοποίησε ότι ο  "κύκλος Θεοδωρίδη έκλεισε οριστικά" στον Πανσερραϊκο με την γνωστή του κλίκα και τα φερέφωνά του (έναντι αντιπαροχής βεβαια) έστησαν το σχέδιο της αξιοπρεπούς αποχώρησής του από την Προεδρία της ΠΑΕ.

Την αρχή έκαναν οι γνωστοί κολαούζοι του Περούκα, "οι οργανωμένοι των CHE GUENARA"  με την στημένη επιστολή τους "ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ"

Η στημένη επιστολή έδωσε ξαφνικά "το δικαίωμα" στον πεθάμενο Περούκα να αποκτήσει λόγο και απήντησε με μια προκλητική και κατάπτυση επιστολή την οποία συνέταξε και υπογράφει ο γνωστός έμμισθος "Γενικός Διευθυντης" της ΠΑΕ και δημοτικός σύμβουλος του Φωτιάδη.

Η επιστολή θρίβει ανακριβιών , προσπαθεί να διαστρεβλώσει τα πραγματικά γεγονότα, υμνεί τον Περούκα και απαξιώνει τον Κώστα Κούτλα που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ.

Για τα 2.500.000 ευρώ που
 υφάπραξε από το Ταμείο της ΠΑΕ ο Περούκας για δήθεν μεταγραφές, άχνα δεν βγαζουν όμως στην απάντησή τους τους

Στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο γνωστός "σχολιαστής" που κάλεσε στην εκπομπή του τον Αρη Τζιτζίδη  των CHE GEVARA - ο Νίκος Μάτσικας των RED LIONS που προσκλήθηκε αρνήθηκε να συμμετέχει σε αυτό το καραγκιοζλίκι -  όπου αναμασούσαν την στημένη επιστολή των CHE και την απαραδεκτη απάντηση Χρυσανθίδη - ο Περούκας απαξίωσε ακόμη μια φορά τους Σερραίους αφου συνεχίζει να κρύβεται - ενω έψαχναν  και εκλιπαρούσαν τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης "να βγει μπροστά" ... να βγάλει το κάρο απο την λάσπη

Ψάχνουν δηλαδή "τον μαλάκα" που θα  διοριστεί αχυράνθρωπος στην Διοίκηση της ΠΑΕ ώστε να αποχωρήσει αξιοπρεπώς και αλώβητος ο Περούκας , ο οποίος θα συνεχίσει να παραμένει ο μεγαλομέτοχος της ομάδος .... χαχαχαχα

"Μάγκες , καλό το παραμύθι σας αλλά δεν έχει Δράκο" θα σας έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη

4 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΟΝ ΜΑΤΣΙΚΑ, ΤΩΝ RED LIONS ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΒΑΒΑΛΗ. ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΑΪΜΟΥΝΙΑ ΤΩΝ CHE ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΛΑΔΙΑΡΗ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ (Ο ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ