Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

O AKHΡΥΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗ - ΚΟΥΡΜΕΡΙΔΗ ...




Οι 1.500 θέσεις «Κοινωφελούς Εργασίας» που υποσχέθηκε η Λούκα Κατσέλη για τον Νομό Σερρών αποτελούσαν «θείο δώρο» για τον συνάδελφό της  και Υφυπουργό Μάρκο Μπόλαρη , αφού ως φορέας υλοποίησης του σχετικού Προγράμματος ήταν βέβαιο ότι θα όριζονταν ο αρμόδιος θεσμικός φορέας του Νομού , το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΡΡΩΝ, του οποίου Πρόεδρος είναι ο γνωστός τραπεζοϋπάλληλος εξ Αναγεννήσεως ορμόμενος, Αλκης Απιδόπουλος.

Ο Απιδόπουλος είναι εκ των επιφανών «αυλικών» του πολιτικού γραφείου του Μαρκου Μπόλαρη και όπως είναι φυσικό αυτό συνεπάγετο ότι οι 1.500 άνεργοι που θα απορροφούσε το πρόγραμμα ήταν μαζί  με το συγγενολόϊ τους εν δυνάμει ψηφοφόροι του νυν υφυπουργού, μιλάμε δηλαδή  για 4 - 5.000 χιλιάδες ψήφους.

 Αυτό ταρακούνησε τον Μ
r. M.K.O. , Στάθη Κουτμερίδη, ο οποίος βλέποντας το οξυγόνο να τελειώνει – αφού η μια θέση βουλευτή για το ΠΑΣΟΚ στο νομό θεωρείται καπαρωμένη από τον Μάρκο – και έχοντας ανεπτυγμένο το ένστικτο της αυτοσυντήρησης εκμεταλλευόμενος το ότι η προκήρυξη της Κατσέλη έμπαζε νερά, αφού επέτρεπε και την συμμετοχή Αστικών Εταιρειών (Μη Κεδροσκοπικών) – άσχετο εάν έγινε ηθελημένα ή μη  - στο πρόγραμμα , έδρασε άμεσα και υπογείως.

Ο Κουτμερίδης εν κρυπτώ φρόντισε να ιδρυθεί μια Μ.Κ.Ο. με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» που δικτυώθηκε υπογείως με φορείς του Νομού ενώ το πολιτικό γραφείο του Μαρκου «ηγρόν ηγόραζε»  και ο Ακλης το Εργατικό Κέντρο , «έπλεκε την φανέλα του στρατιώτη».

Βέβαια ο iakxos έγραφε ότι η αντιπαροχή στον Στάθη, θα δοθεί μεσω Μ.Κ.Ο. αλλά ουδενός ίδρωνε το αυτί …. 

Ο Κουτμερίδης είναι ικανός να κάνει το οτιδήποτε για να εξασφαλίσει την επανεκλογή του και η ιστορική του διαδρομή δείχνει το πόσο αδίστακτο άτομο είναι, που προκειμένου να επιτύχει τον σκοπό του αν και σοσιαλιστής εφαρμόζει την θεωρία του Νικολό Μακιαβελλι. Να σας θυμίσω την συμπεριφορά του προς τον ευεργέτη του Γιάννη Ανθόπουλο; Να σας θυμίσω την συμπεριφορά του προς τον παιδικό του φίλο και χρηματοδότη του Μπάμπη Γιαμακίδη (Χάμπο);

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Στάθης ήταν ο μοναδικός έλληνας κυβερνητικός βουλευτής που θαύμαζε και έγλυφε δημοσίως τον οικτρό Παπακωνσταντίνου, ο μοναδικός βουλευτής που δέχθηκε να γίνει – παρά την πανελλήνια κατακραυγή–ο εισηγητής του εθνοπροδοτικού «Μεσοπρόθεσμου».

Όλα ήταν μεθοδικά σχεδιασμένα και εν κρυπτώ  η νεοσυσταθείσα Μ.Κ.Ο. έλαβε άμεσα επαγγελματική διαχειριστική επάρκεια (;), ως κατάλληλος φορέας για την υλοποίηση του Προγράμματος «Κοινοφελούς Εργασίας» και εν μία νυκτί συστρατεύτηκαν με αυτή την περίεργη Μ.Κ.Ο. να συνεργαστούν  25 αξιόλογοι φορείς από όλο το Νομό, όπως ανέφερε σε ανακοινωσή της : Κ.Α.Α.Μ.Ε.Α. Σερρών, Ιερή Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτας, Φορέας Διαχείρισης της Λίμνης Κερκίνης, Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σερρών,  Τ.Ε.Ι. Σερρών, Πανελλήνια Μαθητιάδα, Κατάστημα Κράτησης Νιγρίτας, Δήμοι, κ.α..  Πράγματι υπήρξε άψογος συντονισμός που καταμαρτυρεί ότι τίποτε δεν έγινε τυχαία.

Τους έπιασε στον ύπνο ο Στάθης γιαυτό επειδή δεν αρκούσαν τα υπονοούμενα του Αλκη Απιδόπουλους , ότι κυβερνητικός βουλευτής κρυβεται πίσω από την περίεργη Μ.Κ.Ο. επιστρατεύθηκε ο γαμπρός του Φραγκιαδάκη, γνωστός "Ηρακλειδέας" του στέμματος του Μάρκου,  να ονοματίσει τον Κουμερίδη

Η συνέχεια της κόντρας των δύο βουλευτών για το ποιός θα ελέγχει την διαχείριση του δημοσίου χρήματος και τον πόνο των 1.200 τελικά ανέργων στο Νομό Σερρών που πρόκειται να ενταχθούν στο πρόγραμμα αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα

20 σχόλια:

  1. ΠΡΙΝ ΑΠ΄ΑΥΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ Ο ΔΑΙΡΕΤΖΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΦΩΝΗΣΕ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΞΕΦΤΕΡΙΑ ΚΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΙΔΟΠΟΥΛΟ ..ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΤΣΕΛΕΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΠΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ... ΤΟ ΠΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TI TΡΟΜΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΚΑΤΤΗΣ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ ΓΥΡΩ ΤΟΥ Ο ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι τόσο ανίκανοι που να το θυμάστε ότι ούτε ρουσφέτια θα μπορέσουν να κάνουν . Τίποτα δεν θα μπορέσει να τους γλυτώσει από την πολιτική τους καταστροφή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ . ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ , ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΥΤΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΣΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ , ΟΣΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ , ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KAI TI ΥΦΟΣ! ΔΕΚΑ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ.. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ.?.. ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ? ΚΑΚΩΣ..ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΥΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.. ΝΑΙ ΝΑΙ .. ΓΙΑΤΙ Η ΦΤΩΧΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟ ΡΟΖ ΙΑΚΧΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΩΡΑΙΟ ΧΡΩΜΑ!ΓΙΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΟΖ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΗΕΗΕΗΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ''ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ'' ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΦΡΑΓΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ , ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ , ΠΑΛΙ ΘΑ ΛΕΛΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να κάνουμε πλάκα ή για να αφήσουμε αυτό το σοβαρότατο θέμα να περάσει σαν μια ενδοπασόκικη κόντρα .
    Ζούμε μια περίοδο που καταστρέφεται ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία , υποθηκεύεται το μέλλον των παιδιών μας και ξεπουλιέται η Δημόσια περιουσία .
    Όλα αυτά γίνονται και με την συμβολή των τριών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ του νομού μας .
    Είναι γνωστό πλέον ότι η κάθε Ελληνική οικογένεια όχι μόνο δεν μπορεί να τα φέρει ''βόλτα'' αλλά και έχει τουλάχιστον ένα άνεργο στο σπίτι της . Και τι κάνουν αυτοί η κύριοι ? Πουλάνε ελπίδες ! Την ίδια περιοδο που απολύονται οι συμβασιούχοι στο δημόσιο , καταργούνται τα stage , νομοθετούν τον εργασιακό μεσαίωνα στον ιδιωτικό τομέα και έχουν φτάσει την καταγεγραμμένη ανεργία στο 16% ( αλήθεια πόσο είναι η πραγματική ? ) , λένε εδώ είμαστε ! Όποιος θέλει να δουλέψει πρέπει να περάσει από τα γραφεία μας και η φασαρία γίνεται από πιο γραφείο θα περάσουν !
    Γιατί δουλειά μιλάμε ? 5 μήνες με 500 ευρώ περίπου τον μήνα !
    Η πολιτική χυδαιότητα έχει και τα οριά της κύριοι . Στήνουν κάτι τέτοιες παπαριές που τις ονομάζουν όπως θέλουν , για να μπορούν να ξεπεράσουν την όποια αξιοκρατική διαδικασία . Πρώτα καταστρέφουν την κοινωνία και μετά την αναγκάζουν να ζητιανεύει !
    Θα περίμενα κάποιοι θεσμοί ( δικαιοσύνη - εισαγγελέας , ελεκτής δημόσιας διοίκησης ) που σε άλλα πράγματα δείχνουν '' υπερβολική ευαισθησία '' ( απεργίες , κοινωνικές διαμαρτυρίες , blogs κ.λ.π ) για το ''κοινωνικό συμφέρον '' να έχουν ήδη επέμβει .
    Επίσης θα περίμενα από την αριστερά αλλά και από τους βουλευτές τις Ν.Δ. να έχουν ανέβει στα κεραμύδια και να μην επιτρέψουν να γίνει αυτό το εμπόριο της ελπίδας που είναι ψεύτικη .
    Επίσης πιστεύω ότι πλέον σε όλη την Ελλάδα να μοιράσουν 500αρικα ο κόσμος τους έχει γυρίσει την πλάτη .
    Τέλος περιμένω από τα γνήσια στελέχη του ΠΑΣΟΚ να μην επιτρέψουν αυτό το έγκλημα σε βάρος της αξιοπρέπειας του ΕΛΛΗΝΑ . Και βέβαια δεν εννοώ κάτι κοινοτάρχες που τους βάζουν οι βουλευτές να καταγγείλουν τους άλλους βουλευτές για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στα ρουσφέτια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φεύγω μερικές μέρες , αν συμβεί κάτι έκτακτο θα γυρίσω πίσω , έστω και αν μου χαλάσει τις διακοπές μου , γιατί για μένα , πάνω από όλα είναι η πατρίδα .
    elikopteras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΚΑΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΝΤΖΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΟΚΑΤΣΑΝΕΙΚΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ! ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΑ STAGE ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΑ ! ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ .
    ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ .
    ΟΠΩΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όσο σκέφτομαι τα γλέντια που θα έχουμε μετά τον Δεκαπεντάγουστο όταν θα αρχίσουν να εφαρμόζονται τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου , να περικόπτονται οι μισθοί και να έρχονται τα ραβασάκια από την εφορία με πιάνει θλίψη να βλέπω και να ακούω τους λόγους που μαλώνουν οι κυβερνητικοί βουλευτές . Αυτά που γίνονται με τους ταξιτζίδες θα φαίνονται σαν παιδική χαρά μπροστά σε αυτά που θα ακολουθήσουν . Αναρωτιέμαι αυτοί οι κύριοι σε άλλο κόσμο ζουνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ουστ ρε καραμανληδες
    ααα μπεδευτηκα ΙΔΙΟΙ ειναι αλλα σε πρασινο
    ουυυυστ ρε πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ο Μπόλαρης θα μιλήσει αυτή τη φορά, η τζάμπα πάλι περιμένουμε να πάρει επιτέλους θέση για κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΑΜΕ:
    ΣΕΡΡΑΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΚΗ ΟΠΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝΔΕ ΤΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕ Ο ΑΧΙΛΕΥΣ............
    ...............................................
    ..ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΣΕΡΡΑΣ - Η ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΛΑΡΗ- ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΒΕΡΟΣ ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΗΜΝΟ,..................
    ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΙ,
    ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΛΑΕΤΗ ΤΟΥ ,,,,,,,ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΝΑΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕΡΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΜΕΓΑΛΕ! ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ 1ΟΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ Η ΜΚΟ ΕΜΠΕΝΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΤΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΣΥ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ Σ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ... ΑΓΑΠΗΤΕ Μ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΟΣΕΩΝ .ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕΤΑΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. === 11:59, ΑΠΟΡΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΑΣΟΚ;
    ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ (ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ) ΤΑ STAGES ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2004- 2009 ΕΧΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ "Ο ΜΠΟΥΛΗΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΚΟΙΝΟΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ" ΤΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ.

    ΤΩΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ (ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο.)ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤIΚΑ ΘΑ "ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ" ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. ΣΤΑΘΗ, ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΟΜΩΣ ΧΑΜΠΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 2αρι τελικο
    ο big MAC ψωμιαδης said.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ