Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ "ΚΟΜΛΠΕΞΙΚΩΝ"



Κύριε βουλευτά, ουδείς αλάνθαστος, καλό θα ήταν να αναγνωρίσετε την αστοχία της δήλωσής σας και να ζητήσετε ενα ταπεινό συγνώμη διότι οι αντιδράσεις των αγανακτησμένων ακόμη και οι βίαιες καλύπτονται από το άρθρο 120 του Συντάγματος , διαβαστε λοιπόν :


ΤΜΗΜΑ Δ': Ακροτελεύτια διάταξη

Άρθρο 120

1.Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε' Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
2.Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
3.Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4.Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

   Kύριε  βουλευτά ακούστε στο βίντεο τον ογκολόγο γιατρό Δημήτρη Αντωνίου πως τεκμηριώνει την ερμηνία του άρθρου 120 του Συντάγματος.



Κύριε βουλευτά η διάταξη της Εισαγγελέα Χριστίνας Καπαμά  που έκρινε απαραδεκτη την μηνυση του κ. Αντωνίου ακυρώθηκε από την προσφυγή του γιατρού στον Εισαγγελέα Εφετών και συνεχίζεται η ανακριτική διαδικασία κατα των Εθνοπροδοτών Βουλευτών που ψηφισαν το Μνημονιο -1 τον Μαϊο του 2010

8 σχόλια:

  1. ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΡΕ ΙΑΚΧΕ; ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΗΠΩΣ ΤΙΠΟΤΕ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΕΡΑ ΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΕΣΥ!ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ Α@@ΙΑ ΕΓΛΕΙΨΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ...............................
    .....ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ........................
    .....ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ....ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΪ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΥΠΩΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ; ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ 12:01 ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΡΘΕ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΧΕ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 99% ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ?ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΙΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ 1 ΕΙΤΕ 10 ΕΥΡΩ!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΒΑΛΑΝ!ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ,ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επι της ουσιας ο Τασος εχει δικιο...(περι αγανατισμενων)
    Χρονια στον Νιρβανα της καλοπερασης και της αφασιας οι πιο πολλοι.
    Ειδικα στις Σερρες αν δειτε ποιοι "αγανακτουν"...
    μαλλον κανουν κακο στο...κινημα!Ασε πικρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπα! κυκλοφορει και λογικος ανθρωπος σε τούτο το blog?Αγανακτησμένοι ενα συνοθύλευμα με τελέιως διαφορετικες αντιληψεις αγανακτησης απο τον ΔΕΗΤΖΗ που του κοβουν τα επιδόματα... τον Δημ>Υπαλληλο που πρεπει να στρωθεί να δουλέψει από τον κάθε αργοσχολο που δεν εχει τι να κανει απο ανεργος που δεν παει να στρωθει εστω στα χωραφια αγανακτει γιατι δεν μπορει να μπει στο δημόσιο αγανακτισμένη κι εγω με ολο το πολιτικο σύστημα που μας εφερε τεχνηεντως εδω Τσιρκο εγιναν οι αγανακτισμενοι οιεχοντες πραγματικη αναγκη περιμενουν ηρωικα και σκεπτικα σκεπτομενοι το αυριο και τρεχουν να βρουν καμια δουλιτσα να μπορεσουν να τα βγαλουν περα στα δυσκολα.Αγανακτiσμενη δεν ειναι και η Αριάδνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΤΙ ΦΟΒΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ,ΔΕΝ ΝΡΕΠΕΣΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ