Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ... (1ον)

ΑΦΟΥ ΟΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΗΨΗ ΒΑΡΩΝΟΙ ΤΩΝ MEDIA ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.



Απόλυτη επιβεβαίωση της αποκάλυψης μας για την Ελβετική εταιρεία του αδελφού του πρωθυπουργού, στο πρωτοσέλιδο της Ελβετικής εφημερίδας “LaLiberte.


Με τον τίτλο “Ελληνική Σαλάτα” χαρακτηρίζει τις οικογενειακές business, συμπληρώνοντας και την τοποθεσία “δίπλα στην λίμνη”, με πηχαίο τίτλο και μεγάλη φωτογραφία του πρωθυπουργού.
Το εκτενές ρεπορτάζ αποδεικνύει την ακρίβεια των στοιχείων που αποκαλύψαμε, αλλά ανάγει σε μείζον θέμα ηθικής ταξης αυτές τις δραστηριότητες.

Μεγάλη η αναφορά στις αποκαλύψεις του Πάνου Καμμένου για τις business, παρότι η εφημερίδα είναι κεντροαριστερή, με νέα τρανταχτά στοιχεία.

Η εφημερίδα μάλιστα προχωρεί πολύ βαθύτερα μιλώντας για “αφή υπεξαίρεσης”(!!!) και άλλα που θα μεταφράσουμε στην συνέχεια.
Το δυναμικό “Sibilla” γράφει τα εξής μεταφράζοντας το άρθρο:

Ελληνική σαλάτα οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας γΑΠ, σήμερα για την…

…κεντροαριστερή ελβετική εφημερίδα «laliberte». Άραγε η αδέκαστη ελληνική δικαιοσύνη θα κινηθεί εναντίον και της ελβετικής εφημερίδας, ή θα περιοριστεί μόνον στα ελληνικά blogs;
Κύριε πρωθυπουργέ, ο κόσμος το ‘χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι!

Μας πήρανε είδηση και οι Ελβετοί!

Ένα άρθρο στην έγκυρη ελβετική εφημερίδα «laliberte», κάνει ρόμπα την Ελλάδα και την πρωθυπουργική οικογένεια, αναφορικά με τις «επιχειρηματικές» δραστηριότητες του αδελφού του πρωθυπουργού.

Μεταξύ άλλων γαργαλιστικών και… σοβαρών θεμάτων, για τα οποία εδώ και μήνες σιωπά ο πρωθυπουργός, γράφει:
«…Πάρτε ένα ινστιτούτο, υπό ελληνική σημαία και που ισχυρίζεται ότι το έργο του είναι η “ενεργειακή ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος”… Τοποθετήστε το στις προστατευμένες όχθες της λίμνης της Γενεύη… Βάλτε στο κεφάλι του έναν άνθρωπο, τον Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον αδελφό του Έλληνα Πρωθυπουργού…. Προσθέστε μια αφή της υπεξαίρεσης και μια πρέζα υποτιθέμενη σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ των δύο αδελφών…. Η σαλάτα είναι έτοιμη…».

http://olympia.gr/    ( Συνεχίζεται ...)
  

1 σχόλιο:

  1. ΣΙΓΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΡΕ ΙΑΚΧΕ,ΓΡΑΨΑΝ ΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ,ΑΦΗ ΚΑΙ ΙΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ,ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ,ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ,ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΒΕΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ...............................................................................................................................................................................................ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΖΑΙΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ