Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

25-8-2011 : ΤΟ ΤΥΡΙ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ...


... ME TON "ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΘΩΟΣ ΟΣΟ ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ



     28-8-2011 :  ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΙ Η ΦΑΚΑ ...




ΚΑΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ - ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της "ΑΥΓΗΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ

(σημείωση δεν αναθεματίζω την κατάργηση του "ΑΣΥΛΟΥ" και τις λοιπές αλλαγές στην παιδεία)


11 σχόλια:

  1. Η ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ ΟΡΓΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,Ο elikopteras ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΣΑΣ ΤΟΛΕΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΖΑΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ,ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.......................ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ........................................................................................................................................ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΠΕ4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος περιμένει από τον Σαμαρά να οδηγήσει την κοινωνία σε αυτοδικία είναι γελασμένος. Όσοι προσδοκούν να συμφωνήσει στην Μνημονιακή Πολιτική είναι επίσης γελασμένοι.
    Το ίδιο σενάριο σε εξέλιξη. Οι ανίκανοι κυβερνώντες, οι καλοντυμένοι χορτάτοι αναλυτές, τα φερέφωνα η παιδική χαρά της Ντόρας και το ΛΑΟΣ θα μιλούν συνεχώς για συναίνεση και για συγκυβέρνηση. Αυτή η παράταξη έχει ένα Καραμανλή που επέλεξε το όχι στο Βουκουρέστι γνωρίζοντας τι τον περίμενε, ο Σαμαράς ξέρει ποιοι επέλεξαν τον ανίκανο για Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ξέρει όλα τα σχέδια που είναι σε εξέλιξη, και η ιστορία του έδειξε ότι όταν λέει ΟΧΙ το εννοεί. Απλά θα τα ανατρέψει πλειοψηφικά όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. news beast 28 8 2011......................................................................................................δεν αποκλειει την εθνικη συνεννοηση ο κωστης χατχηδακης.ρεπορταζ απο την συνεντευξη του στην κυριακατικη ελευθεροτυπια.γιατι μπορεσαμε να συνεργαστουμε το 74 και οχι τωρα.......................λεει το παλληκαρι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕ4 , ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιες αλλαγες ρε ΙΑΚΧΕ ? Τις ξέρεις ? Διαλύουν ότι έχει απομείνει από το δημόσιο πανεπιστήμιο , αφού οι ίδιοι το κατάντησαν όπως το κατάντησαν .
    Όσο για το άσυλο , εγώ λέω να βάλουμε ένα τανκς έξω από την πόρτα κάθε σχολής και τον Ντερτιλή να επιβλέπει για να μην ξεφύγει κανένας !
    Ειδικά εσύ ΙΑΚΧΕ καλά κάνεις και συμφωνείς γιατί σιγά-σιγά επαναφέρουν το σύνταγμα του 1952 !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΥΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ ( ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ )ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΞΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ .
    ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ .
    ΑΡΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΚΟΣΜΑΚΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ Ο ΚΟΠΡΙΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η παιδεία χρειαζόταν ξήλωμα και οργάνωση απο την αρχή. Να περάσουν όλοι οι πανεπιστημιακοί και όλοι οι καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης απο πόθεν έσχες και ψυχίατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε 12.32 ο νταβατζής μπορεί να κλείσει το μπουρδέλο ? Ο νταβατζής είναι όλοι αυτοί που μας κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια .
    Μας έχουν κάνει πουτάνες και τώρα μας κατηγορούν γιατί πληρωνόμαστε όταν κάνουμε βίζιτες.
    Το πολύ - πολύ να αλλάξουνε πουτάνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΤΙΖΟΥΝ !
    ΟΤΑΝ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ ΕΝΑ ΧΑΜΟΣΠΙΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ !
    ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ( ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , ΥΓΕΙΑ , ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ , ΜΙΣΘΟΙ , ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Κ.Λ.Π.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν πάνε να ψηφίζουν ότι θέλουν , συναίνεση από τον λαό δεν έχουν . Ο νόμος για τα πανεπιστήμια δεν θα εφαρμοστεί . Ένας άδικος νόμος είναι καθήκον όλων μας να προσπαθήσουμε να μην εφαρμοστεί . Σύμφωνα με το σύνταγμά μας την εξουσία την έχει ο λαός και όχι η βουλή και η κυβέρνηση . Τα φιρμάνια έχουν καταργηθεί από την Γαλλική και Αμερικάνικη επανάσταση . Τρεις αιώνες πίσω δεν θα μας γυρίσουν΄. Μέχρι ένα μπορούν αν τους αφήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟ ΤΟ 1967 ΕΩΣ ΤΟ 1974 ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΙΖΕ Η ΧΟΥΝΤΑ . ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
    ΤΑ ΧΟΥΓΙΑ ΔΕΝ ΚΟΒΟΝΤΑΙ !
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΓΑΠ , Ο ΣΑΜΑΡΑΣ , Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ , Η ΝΤΟΡΑ , Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ , Ο ΚΟΚΑΛΗΣ Κ.Λ.Π . ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ !ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ