Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΗΛΙΟΥ (3ον)


Τι κοινό είχαν οι περισσότεροι από αυτούς που συγκρότησαν την εταιρεία. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ, πολιτικοί φίλοι και συνεργάτες του κ. Κουτμερίδη. Το ζήτημα είναι πως μπόρεσαν συντονισμενα και άνοιξαν πόρτες των φορέων. Προφανώς συντέλεσε η διασύνδεση απευθείας με το γραφείο του βουλευτή ο οποίος εκπροσωπήθηκε στην ΜΚΟ, από τον ήδη παρετηθέντα συνεργατη του Αδημακη Κατή  και οι υποσχεσεις στήριξης  από το Υπουργείο. Αλλωστε τα μηνμόνια ειχαν συζητηθεί πριν την εξαγγελία του προγραμματος.

ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ, σύνδεσμος ο  πρόεδρος της εταιρείας κ. Ανθυμίδης (υπάλληλος της νομαρχίας είναι και καθηγητής στα ΤΕΙ ), Επιμελητήριο  ο αγαπητός κ. Πολίτης, (ο Πρόεδρος της χρεωκοπημένης ΕΠΑΝΕΣΕΡ,  συμμετέχει στην εταιρεία, εκπρόσωπος των  Δρογαλομπαλιτηδων οι οποίοι είχαν συνεχή συνεργασία με το γραφείο του Κουτμερίδη). Τα "τρομερά παιδιά" της Μαθητιάδας το είδαν ως ευκαιρία να ξαναστήσουν το πανηγύρι ( ζήτησαν 150 άτομα για εκδηλώσεις μόλις μιας βδομάδας, τονίζοντας μάλιστα ότι χρειάζονται τουλάχιστον 500 ) και ο εθελοντισμός ρε παιδιά; η κοινωνική προσφορά που πήγαν; Τέλος θέσεις διεκδικεί και ο Μητροπολίτης μας Θεολόγος, γιατί άραγε που θα τους χρησιμοποιήσει; Μήπως σκέφτεται να κάνει βιοτεχνία παραγωγής κεριών, όπως ήθελε παλιότερα ; Θα δούμε.
Αν λοιπόν αυτοί έκαναν ότι έκαναν, αποσκοπούσαν στο προσωπικό τους κέρδος, το ερώτημα που τίθεται είνει είναι τι κάνουν οι υπόλοιποι. Το θέμα έχει βγεί εδώ και 1 μήνα περίπου ( υπήρξαν δημοσιεύματα εφημερίδων , καταγγελίες ΝΕ ΠΑΣΟΚ ) και κανένας , εργατικό κέντρο , μη κυβερνητικοί βουλευτές δεν μίλησαν. Το εργατικό κέντρο δια του προέδρου κάτι ψέλλισε πολύ χαλαρά .Οι τρείς της ΝΔ και ο Πολατίδης εξαφανισμένοι. Το θέμα πήρε πανελλαδικές διαστάσεις ( καταγγελία της ΝΔ ,επερώτηση στην βουλή , πρωτοσέλιδα εφημερίδων και μόνο η Κόλλια βγήκε να μιλήσει, οι υπόλοιποι αγνοούνται . Δύο τινά  λοιπόν μπορεί να συμβαίνουν , ή ότι όλα έγιναν σωστά και ωραία , οπότε πρέπει να βγούν να δώσουν τα εύσημα στον Ασημάκη και την παρέα του και να ευχαριστήσουν τον κ. Βουλευτή, ή επειδή εμπλέκονται και κάποιοι που πιθανή κόντρα μαζί τους μπορεί να προκαλέσει πολιτική ζημιά, άρα κρύψου καλοκαίρι είναι λίγοι παρακολουθούν λιγότεροι καταλαβαίνουν, άσε που μπορεί να πάρουμε και κανένα κόκκαλο από τις 1.200 θέσεις. Το τελευταίο είναι και το πιθανότερο αφού υπάρχει η βουλευτική αλληλεγγύη, όπως επι διακυβερνήσεως ΝΔ έδιναν θεσεις stages στους Πασόκους συναδέλφους των. 

Τέλος το ερώτημα που μπαίνει είναι τι κάνουμε και εμείς όλοι οι απλοί πολίτες που παρακολουθούμε απαθείς.Γιατί και η σιωπηρή αποδοχή τέτοιων πρακτικών σημαίνει αποδοχή.

Από το χρήστη Ανώνυμος στις THE LORD OF THE M.K.O. ( Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο.) την 5/8/2011

9 σχόλια:

  1. Τσσσσσσσσσσσσσσσσ......τι φοβερη αναλυση!!!Εγραψες μεγαλε.......Γελασαμε κ σημερα...Ολοι συνομωτουν, παντου μαγισσες...δολοπλοκιες...τσσσσσσσ....σιγα ρε τρισμεγιστε φωστηρα!!!Σιγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν συνομωτούν, συνεταίροι στην λαμογία είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο συνεργατης τελικα δεν παρετηθηκε απο την μκο λεει αλλα απο γενικος γραμματεας.. παραμενει μεσα ως μελος μα τοσο ξεφτιλες...
    5.50 μη γελας τοσο πολυ , μοιαζεις με χαζο παιδι χαρα γεματο ...οσοι ειχα συμφεροντα το βουλωσαν
    η ψελισαν... χωριο που φενετε κολαουζο δεν θελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΟ ΦΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΜΕ ΕΣΥ ΜΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΔΩΣΕΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΑΪΡΕΤΖΗ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ?
    ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΑ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ?
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥ ΑΚΗ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΑΛΙΑΡΗ ΓΕΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ?
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΝΤΟΜΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟ ΣΑΛΙΑΡΟΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΟΤΙ Ο ΔΑΪΡΕΤΖΗΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ?
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΑΛΙΑΡΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΙΤΑΛΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΟΝΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ?
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΚΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε σχέση με τη Μαθητιάδα, επειδή πολλά ακούστηκαν και επειδή ξέρω πράγματα, άσχετα αν δε μιλάει (και κακώς για μένα ο Γάλλος) θα τα πω όπως έχουν.
    Πρώτα απ’ όλα τα «παιδιά στην Πρώτη» δε δίδαξαν τίποτα σε σχέση με τις ΜΚΟ. Όταν ο Γάλλος ξεκίνησε τη Μαθητιάδα προσπάθησε να κάνει κάτι για την περιοχή του σε σχέση με την εκπαίδευση και απευθύνθηκε στους φυσικούς του προϊσταμένους (διευθυντές σχολείων και εκπαίδευσης) για να δημιουργηθεί η Μαθητιάδα μέσα από τις δομές των σχολείων. Τότε όλοι οι παραπάνω έπεσαν να τον φάνε γιατί ήθελε να δημιουργήσει κάτι καινούριο και να τους χαλάσει το καθισιό. Στη συνέχεια απευθύνθηκε στον τότε δήμαρχο, ο οποίος τον συμβούλευσε να ακολουθήσει το παράδειγμα του Φεστιβάλ Αμφίπολης, το οποίο επίσης είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία. Άρα ούτε γνώση είχαν «τα παιδιά» ούτε άλλους σκοπούς, απλώς η δημιουργία της Μη Κερδοσκοπικής ήταν ο μόνος τρόπος που υπήρχε για να δημιουργηθεί η Μαθητιάδα.
    Στα 10 χρόνια το κρατικό χρήμα δυστυχώς δεν έρρευσε άφθονο. Και αυτό γιατί η Μαθητιάδα καλώς ή κακώς ποτέ δεν είχε πολιτικούς πάτρωνες. Σε σχέση βέβαια με τη «μιζέρια» των Σερρών το χρήμα αυτό φαίνεται πολύ, αλλά όσο κόστισαν τα 10 χρόνια όλες οι εκδηλώσεις της Μαθητιάδας, δεν κόστιζε ούτε το μισό μιας μικρότερης εκδήλωσης στην Αθήνα. Οι χρηματοδότες της Μαθητιάδας ήταν αρκετά Υπουργεία για τον απλούστατο λόγο, ότι κανένας δεν χρηματοδοτούσε με σοβαρά ποσά την εκδήλωση και οι υπεύθυνοι έφαγαν τον τόπο για να μπορούν να βρούν έσοδα. Επίσης η Μαθητιάδα ήταν ίσως ο μόνος φορέας που δεν βασίστηκε αποκλειστικά και μόνο σε κρατικό χρήμα, αλλά υπήρχαν μέσα και μεγάλοι ιδιώτες χορηγοί (Samsung, 3E και άλλοι) οι οποίοι κάλυπταν μεγάλος μέρος του κόστους. Δεν αναφέρθηκε π.χ. ποτέ κανένας στην επίσκεψη του Κορεάτη αντιπροέδρου της Samsung Ελλάδας στη Μαθητιάδα για να δει τις εκδηλώσεις και να κρίνει οικονομικά την επένδυση της εταιρείας του (η οποία σημειωτέον διαφημίζεται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στη Μαθητιάδα).
    «Τα ταξίδια των μελών» ήταν όντος πολλαπλά και αφορούσαν κατά 95% την Αθήνα στην οποία γίνονταν όλες οι επαφές για χρηματοδοτήσεις, κρατικές ή ιδιωτικές. Μόνο που τα δύο τρία πρώτα χρόνια όλα τα έξοδα τα πλήρωναν από την τσέπη τους τα μέλη, στη συνέχεια πληρώνονταν μόνο τα ξενοδοχεία και μόνο τα δύο τελευταία χρόνια πληρώνονται όλα τα έξοδα. Προφανώς ο συντάκτης της επιστολής που κατηγορεί τη Μαθητιάδα, θα ήθελε τα μέλη της Μαθητιάδας να κάθονται στην Πρώτη και από εκεί να λύνουν όλα τα θέματα, πράγμα που πιστεύω ότι και οι ίδιοι θα το προτιμούσαν από το να τρέχουν κάθε τρις και λίγο με το προσωπικό τους αυτοκίνητο στην Αθήνα για να διεκπεραιώσουν δέκα ραντεβού σε δύο μέρες.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Τα μακρινά ταξίδια τα πολυδάπανα», αφορούσαν τις παρουσιάσεις της Μαθητιάδας στη Γερμανία, Αγγλία, Αμερική, Σουδάν και Κίνα. Στη Γερμανία, τα μέλη της Μαθητιάδας φιλοξενήθηκαν από έναν συνάδελφό τους εκπαιδευτικό, ο οποίος και τους κάλεσε να πάνε, και κοιμόταν τρεις σε μία σοφίτα. Γύρισαν σε τέσσερεις μέρες τρεις πόλεις της Γερμανίας και κάνανε αντίστοιχες παρουσιάσεις για τη Μαθητιάδα, με το προσωπικό αυτοκίνητο του εκπαιδευτικού που τους φιλοξενούσε. Τα μόνα που πλήρωσε η Μαθητιάδα ήταν τα εισιτήρια, όπως επίσης και στο Σουδάν όπου ο εκπρόσωπός της πήγε όταν δεν πήγαινε κανένας εκεί (την περίοδο της κρίσης του Σουδάν) καλεσμένος από την εκεί ελληνική κοινότητα για να παραστεί σε εκδήλωση της. Στη εκδήλωση αυτή τον προσφώνησαν (κακώς βέβαια) εκπρόσωπο της Ελλάδας, γιατί ήταν μεγάλη η χαρά τους που είδαν κάποιον να τους επισκέπτεται από Ελλάδα, καθώς είχαν χρόνια να τους επισκεφθεί έλληνας επίσημος. Στην Αμερική δεν πλήρωσε τίποτα η Μαθητιάδα, καθώς οι εκπρόσωποι που πήγαν εκεί ήταν με την εκδρομή της ΤΕΔΚ και αντί να τρέχουν στα μπαράκια και τα μαγαζιά τρέχανε και κάνανε ειδικές παρουσιάσεις για τη Μαθητιάδα. Στην Αγγλία η Μαθητιάδα, καλεσμένη από την εκεί κοινότητα πλήρωσε εισιτήρια και ξενοδοχεία και έγινε παρουσίαση στην κοινότητα, σε ραδιόφωνα και σε σχολεία, ενώ έγιναν επαφές με παράγοντες της κοινότητας για να βοηθηθεί η εκδήλωση. Τέλος για το ταξίδι στην Κίνα, η Μαθητιάδα δεν πλήρωσε καθώς αυτό καλύφθηκε από τη Samsung. Στην Κίνα, έγινε παρουσίαση της Μαθητιάδας, στο σπίτι της Ελλάδας στο κέντρο του Πεκίνου και προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στους παρισταμένους εκπροσώπους της ολυμπιακής οικογένειας. Αν τώρα, δεν είναι τιμή για την Πρώτη, για τις Σέρρες, να παρευρίσκονται στη μεγαλύτερη παγκόσμια εκδήλωση, η μοναδική ελληνική εκδήλωση που παρουσιάστηκε στο χώρο, και μάλιστα με κριτήριο την αποτελεσματικότητά της, την οργάνωσή της και την πρωτοτυπία της, περιμένω να δω τι άλλο περισσότερο θα παρουσιάσουν οι Σέρρες. Προφανώς και εδώ ο «κατήγορος» της Μαθητιάδας θα ήθελε η Μαθητιάδα να ακολουθήσει τη μιζέρια των Σερρών και να μη βγει έξω από τις Σέρρες, ίσως γιατί μετά γίνεται επικίνδυνη για κάποιους.
    «Με αδιευκρίνηστο μέχρι στιγμής αποτέλεσμα», καλά, εδώ φαίνεται όλη η κακεντρέχεια ή η άγνοια. Εκτός από όλα τα αποτελέσματα που γνωρίζουν όλοι στις Σέρρες (δίνει ζωή και δουλειά στη πιο φτωχή περιοχή του νομού, αναγνωρισιμότητα, εκπροσώπηση της Ελλάδας, φιλοξενία 10.000 Ελλήνων παιδιών από όλη την Ελλάδα και ομογενείς από 45 χώρες κα) αρκεί κάποιος να χτυπήσει τη λέξη Μαθητιάδα και Mathitiada (από τις ελάχιστες ελληνικές λέξεις που τις τελευταίες δεκαετίες μεταφράζεται αυτούσια στα αγγλικά, γιατί είναι ελληνικής προέλευσης η εκδήλωση) για να δει «τα αμφίβολα αποτελέσματα». Επίσης θα έπρεπε να διαβάσει το φαξ που έστειλαν από την κυβέρνηση της Σαγκάης, όπου ζητάνε από τη Μαθητιάδα, τεχνογνωσία για τον παιδαγωγικό τρόπο που παρεμβαίνει στους εφήβους. Δυστυχώς για κάποιους στη Μαθητιάδα υπάρχει υψηλού επιπέδου ποιότητα, και η ποιότητα δεν είναι αντικειμενικό στοιχείο, έτσι κάποιοι κρίνουν όπως θέλουν. Αλλά πιστεύω ότι καλύτεροι κριτές είναι τα χιλιάδες άτομα που συμμετείχαν στη Μαθητιάδα, ας τους ρωτήσει κάποιος για τα «αμφίβολα αποτελέσματα».
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Πέρασαν καλά, άνοιξαν γραφεία παντού στην Ελλάδα , έσπειραν ελιές σε όλο τον κόσμο». Το αν πέρασαν καλά το ξέρουν μόνο τα άτομα της Μαθητιάδας και οι οικογένειες τους, με τον υπόγειο και πρόστυχο πόλεμο που δέχονταν και δέχονται, με τις ανώνυμες πάντα καταγγελίες, με την μη εξόφληση υπογεγραμμένων αποφάσεων γιατί για κάποιους «η Μαθητιάδα πρέπει να χρωστάει» για να εκτίθεται και να κυνηγούν τους υπεύθυνους. Τα γραφεία που άνοιξαν παντού στην Ελλάδα, είναι προς το παρόν ένα και περιμένουν άλλα τέσσερα-πέντε. Είναι όλα δωρεάν προσφορά των τοπικών παραγόντων και δεν έχουν κανένα έξοδο για τη Μαθητιάδα. Για άλλη μία φορά, ένα σημαντικό αποτέλεσμα της εξωστρέφειας της Μαθητιάδας, η δημιουργία χώρων προβολής της Μαθητιάδας και της περιοχής, και μάλιστα δωρεάν, αναφέρεται σαν κάτι επιλήψιμο, προφανώς η Μαθητιάδα για κάποιους έπρεπε να κάτσει στα αυγά της. Όσο για τις «ελιές που έσπειραν σε όλο τον κόσμο» είναι ένα άλλο πρόγραμμα εξωστρέφειας της Μαθητιάδας, σύμφωνα με το οποίο η Μαθητιάδα σε συνεργασία με μεγάλους δήμους της Ελλάδας μεταφέρει το μήνυμά της, τα έξοδα του οποίου καλύφθηκαν από ιδιώτες χορηγούς. Προφανώς και αυτό δεν ταιριάζει στην κουλτούρα των Σερρών «ποιος θα τρέχει τώρα σε όλη την Ελλάδα για μια μέρα σε κάθε πόλη;» και θα έπρεπε η Μαθητάδα ό,τι κάνει να το κάνει μόνο μέσα στο νομό Σερρών.
    Επίσης δεν θεωρώ ότι τελείωσε κανένα παραμύθι. Όπως είπε κάποτε ο Γάλλος σε μία συνέντευξή του «εμείς στη Μαθητιάδα δεν φοβόμαστε την κρίση, την κρίση τη φοβούνται αυτοί που έμαθαν στα έτοιμα, εμείς όπως αγωνιζόμασταν έτσι θα αγωνιστούμε».
    Όσο για τα έσοδα και τα έξοδα, προφανώς κανένα κανάλι δεν πληροφόρησε τον κόσμο ότι στη Μαθητιάδα έγιναν πολλαπλοί έλεγχοι, από εισαγγελέα, από εφορία, από Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, πολύ πριν να βγει η βρώμα για τις ΜΚΟ, τότε που όλοι τις κανάκευαν. Όλες, εκτός από τη Μαθητιάδα, η οποία ήταν η μοναδική Μη Κερδοσκοπική στην οποία έκαναν έλεγχο οι ελεγκτές και μάλιστα όχι μόνο δεν υπήρχε πολιτική προστασία, αλλά αντίθετα υπήρχε η πίεση στους ελεγκτές «να βρουν κάτι». Αλλά, δυστυχώς για κάποιους δεν βρέθηκε να λείπει ούτε ευρώ, και αυτοί που προσπάθησαν με ανώνυμες πάντα καταγγελίες (και με συνεργούς τοπικά ΜΜΕ και βουλευτές) να θάψουν κάποιους, ξέχασαν τη φράση του Χριστιανόπουλου «προσπάθησαν να με θάψουν, αλλά ξέχασαν ότι είμαι σπόρος» και αυτό φάνηκε και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές της περιοχής.
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε σχέση με την υλικοτεχνική υποδομή που έμεινε ύστερα από δέκα χρόνια εκδηλώσεων, φυσικά και δεν μπορεί να είναι μόνο πέντε χρονόμετρα και πέντε μπάλες. Η Μαθητιάδα αυτή τη στιγμή έχει μία υλικοτεχνική υποδομή που θα ζήλευαν μεγάλοι αντίστοιχοι φορείς στην οποία περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων ένας πλουσιότατος αθλητικός εξοπλισμός για όλα σχεδόν τα αθλήματα (π.χ. ποδήλατα, ταπί, κανό κτλ), εξέδρες, υλικά πολιτιστικών εκδηλώσεων, σκηνικά, μηχανογραφικός εξοπλισμός (δεκάδες υπολογιστές και laptop, εκτυπωτές, ασύρματα δίκτυα) και πάρα πολλά άλλα, τα οποία οι άνθρωποι της Μαθητιάδας έχουν πρόβλημα χώρου για να τα στεγάσουν και πολλά από τα οποία δανείζουν σε φορείς για να τα χρησιμοποιήσουν στις εκδηλώσεις τους. Επίσης η Μαθητιάδα έχει πληρώσει ένα σημαντικό μέρος για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου της Πρώτης, καθώς το κράτος αδιαφόρησε όπως πάντα για αυτό.
    Φυσικά και τα λεφτά που έδωσε το κράτος δεν έγιναν «βενζίνες, ταξίδια, βίλες, μεζονέτες και φαγητά», όπως ίσως θα άρεσε σε μερικούς, ή όπως ίσως έμαθαν μερικοί να βλέπουν στον καθρέφτη. Η Μαθητιάδα ήταν και είναι μια μοναδική σε έμπνευση, σχεδιασμό και υλοποίηση δράση, η οποία βασίστηκε στις αρχές που μάθαμε σαν Έλληνες από τους γονείς μας, τη τιμιότητα, τον αγώνα, την ανεξαρτησία, την προσφορά. Δυστυχώς αυτό για την Ελλάδα είναι κακό, εδώ πρέπει «να πας με τα νερά», με «σκυμμένο κεφάλι», με «χαμηλή ταχύτητα». Η έκφραση «αυτά δεν είναι για εμάς, μόνο στο εξωτερικό γίνονται» έχει κυριαρχήσει κάνοντας τη μιζέρια κανόνα.
    Και επειδή ίσως για τον ανώνυμο κατήγορο της Μαθητιάδας, η Μαθητιάδα ήταν κάτι μικρό που κόστισε πεταμένα λεφτά στο κράτος, περιμένω να δω τη μεγάλη δράση που θα γίνει στις Σέρρες και θα αξιοποιήσει στο έπακρο τα χρήματα των φορολογούμενων. Μέχρι τότε καλό θα ήταν να μην κάνουμε σαν το ανέκδοτο με το λαγό που κάθεται και μην έχοντας τι να κάνει, λέει και καμία βλακεία για να περάσει η ώρα, γιατί είναι άσχημο πράγμα να θίγεις και να υποτιμάς τον ιδρώτα και την αξιοπρέπεια του άλλου.
    Ο αγανακτισμένος με τους συλλήβδην “κατήγορους” και «εισαγγελείς»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αραγε,τα κουνάβια αν μεγαλώσουν σε σαλόνια, δεν θα
    ΒΡΩΜΑΝΕ ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ