Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΗΛΙΟΥ (6ον) : ΔΗΜΑΡΧΟΙ vs BOYΛΕΥΤΑΔΩΝ


Η προσπάθεια έλεγχου , του προγραμματος των 5μηνων συμβασεων εργασίας και η εκκωφαντική σιωπή όλου του πολιτικού συστηματος του νομού ( πλην Κόλλια, που όπως σας έγραψα συνεβαλλε στην αναδειξη του θέματος Πανελληνίως από την κεντρική διοίκηση της Ν.Δ.  )αποδικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την σαπίλα αυτών που με την ψήφο μας επιλέξαμε να μας κυβερνούν. Άνθρωποί που μπροστά στην ικανοποίηση των προσωπικών στόχων ( επανεκλογή ) δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο. Δεν θα σταθώ στις διαδικασίες που στήθηκε η εταιρεία αυτό είναι γνωστό.

Η ουσία βρίσκεται στο οτι υπήρξε μάχη μεταξύ δημάρχων και βουλευτών για το ποιος θα ελέγξει τους διορισμούς των 1.200 άνεργων και βασανισμενων συμπολιτών μας επι πενταμηνο. Η καταληκτική προθεσία φακέλων με τους φορείς που θα προσλάμβαναν άτομα και τον αριθμό των θέσεων εργασίας έληξε στις 1/7/2011.
Για το νομό Σερρών υποβλήθηκαν δύο μόνο φάκελοι.

Ο πρώτος από το Εργατικό Κέντρο Σερρών που προτείνει θέσεις εργασίας στους 7 δήμους και ο δευτερός φάκελος από το ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ που πρότεινε θέσεις εργασίας σε φορείς (ΤΕΙ , Επιμελητήριο,Μαθητιάδα, Μητρόπολη, Βιβλιοθήκη κ.α). Σήμερα 45 μέρες από την υποβολή των φακέλων αντι να μας αποκαλούν άσχετους (Μπαλουκτσής ) ας μας πουν και οι δυο τις θέσεις εργασίας , ανα φορέα και ειδικότητα γιατί ήδη έχουν προτείνει .

Γιατί πόλεμος μεταξύ δημάρχων και βουλευτών μα γιατί ο φορέας που προσλαμβάνει καθορίζει και τα προσόντα των προσλαμβανώμενων. Τι σημαίνει αυτό; Όπως καθορίζει η προκήρυξη εκτός από την μοριοδότηση των γενικών κριτηρίων ( ανεργία , εντοπιότητα , οικογενειακή κατάσταση ) υπάρχουν και τα επιμέρους προσόντα που τα ορίζει ο κάθε φόρεας που προσλαμβάνει ( π.χ η Μητρόπολη μπορεί να ζητήσεινα προσλάβει ανέργους ψάλτες, νεωκόρους ή κυροποιούς). Με λίγα λόγια ο κάθε φορέας μπορεί με την προκήρυξη να φωτογραφίσει τους υποψηφίους που θα προσλάβει.

Υπάρχει ΑΣΕΠ μας είπε ο κ.Μπαλουκτσής και ωρυόμενος περί διαφάνειας ο Κουτμαν". ΠαπΆρια φίλοι μου.Πουθενά δεν γίνεται λόγος για ΑΣΕΠ .Οπόιός θεωρήσει οτι αδικήθηκε ξέρετε που μπορεί να κάνει ενσταση ( εντος 3 ημερών από την ανακοίνωση των προσλήψεων στο φορέα που κάνει τις προσλήεις.

Με απλά ελληνικά αν κάποιος έκανε αίτηση στο επιμελητήτιο και δεν προσληφθει η ενστασή του θα εξετασθεί από το επιμελητήριο. Φωτογραφικές προσλήψεις θα γίνουν και εδώ είναι η μάχη βουλευτών και δημάρχων.Οι δήμαρχοι θα γράψουν τους βουλευτές αφού θα κοιτάξουν την δική τους εκλογική πελατεία .Ενώ αν γίνει μέσω φορέων ( ΤΕΙ ,επιμελητήριο κ.α ) τα τσιράκια των βουλευτών θα είναι υπάκουα  και ακριβώς επειδή για όλους ( βουλευτές ) θα είχε ψωμί κανένας τους δεν μίλησε ...

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΤΕΟΝΤΟΡ, "Ο ΑΥΛΟΚOΛΑΚΑΣ" (1ον) στις 10:46 πμ

3 σχόλια:

  1. Δηλ.ρε Ιακχε η Βιβλιοθηκη να ζητησει π.χ νοσοκομα για να παιρνει αιμα απ τους υπαλληλους της ή ψαλτες (!!!!) κ οι φυλακες βιβλιοθηκονομο κ ορνιθολογο?
    Συνελθε...Σαφως καθε φορεας θα ζητησει αναλογη ειδικοτητα..
    Τι "φωτογραφικες " ειδικοτητες κ παπαριες λες?
    Αλλα φταιμε εμεις που σου απανταμε...
    Αλλα μαλλον γι αυτο τα γραφεις.
    προκαλεις κ μεις τσιμπαμε οι μαλ....ες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ
    12:23
    ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12.23 μπεσ στο σαιτ του υπουργειου και διαβασε, εκτος και σου κανει φροντιστηριο ο Μπαλουκτσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ