Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΠΕΤΡΟΜΟΥΣΤΑΦΑ, ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η 7η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟΥ;


                     Ποιοί διαχειρίστηκαν τα σχετικά κονδύλια ;


7 σχόλια:

  1. οι αλλες 6 που εγιναν και τι απέγιναν...
    εμεις 7 και 8 και αλλες...
    ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ _ΕΜΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυριό ανοιγουμέ το φάκελο Πανεπιστιμιάδα.Προς το παρόν .Με απόφαση του Δ.Σ του ΔΗΠΕΘΕ ιδρύεται από κοινού ΔΗΠΕΘΕ Σερρών ,Κομοτηνής ,Καβάλας , 2 βουλγάρικων και Πολιτιστικών συλλόγων και ΜΚΟ που δεν αναφλερι\ονται ονομαστικά ΑΜΚΕ .Το πρόγραμμα είναι ύψους 625.000 ευρώ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΊΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ Ευρωπαική Ενωση.Μάλιστα το ΔΣ εξουσιοδότησε εν λευκώ το δήμαρχο για τις περαιτέρω ενέργειες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aλυκες ,για τους φιλους μου
    παροντων και αποντων
    Δ ΠΑΡΑΛΙΚΗC

    εις υγιειαν
    12 και 16

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σαφως χρησιμοποιω την αναρτηση
    δ παραλικηc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τους γαμσες γκον
    παντα οι σερρραιες ητο φιλοξενες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η διοργάνωση της Πανεπιστημιάδας για τα επόμενα 4 χρόνια από το δήμο Σερρών και οι τυμπανοκρουσίες από την δημοτική αρχή περί μηδενικού κόστους ,αποδεικνύουν την φαιδρότητα αυτών που μας διοικούν .
    Το συνολικό κόστος δαπάνης για τα 4 χρόνια είναι 853.803 ευρώ.
    Πόσο τζάμπα μας κοστίζει .Τα χρήματα προέρχονται από ευρωπαϊκό πρόγραμμα με τίτλο Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής .Δηλαδή αντί να αξιοποιήσουν το πρόγραμμα για την δημιουργία του κεντρικού Πάρκου , την βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη , να φτιάξουν 3 παιδικές χαρές ,προτίμησαν θεωρώντας ότι όλα αυτά είναι λυμένα ,να τα πετάξουν στην Πανεπιστιμιάδα. Αν διαβάσει κανείς το φάκελο βλέπει μια σειρά δράσεων που μόνο γέλιο προκαλούν .Θεατρικά εργαστήρια στα σχολεία αλ΄ηθεια που έγιναν , διαρκείς εκθέσεις στα Αστέρια και διάφορα άλλα ( θυμάστε πιστευώ τους ξυλοπόδαρους ) .Δεν την ήθελε κανείς φίλοι μου γιατί κάθε σώφρων δήμαρχος προτίμησε να αξιοποιήσει τα χρήματα για την ποιότητα ζωής των πολιτών .Ένα ερώτημα που προκύπτει είναι και ποιο αγαθό παράγεται από αυτού του είδους τις αειφόρες εκδηλώσεις .Στο παραπάνω ποσό προσθέστε και τα ποσά από διάφορα υπουργεία .Για φέτος το αναπτυξης έδωσε 50.000 , ενώ το ύψος των χρημάτων του υπουργείου πολιτισμού είναι άγνωστα.
    Στο καθαρά οικονομικό κομμάτι .
    Για φέτος μερικά από τα έξοδα
    Διερμηνείς 4.211 Μ. Καλημέρη
    Δημιουργία Αρχείου Μανδηλιώτης 4.464
    Διαφήμιση ενημέρωση Μανδηλιώτης 7857
    Διατροφή Κωνσταντινίδης 14.864
    Εισιτήρια ,διαμονή Κωνσταντινίδης 64.112 .
    Τα παραπάνω ποσά δεν προκαλούν γιατί έπρεπε να γίνουν κάποιες δουλειές .
    Αυτά που χρήζουν απάντησης είναι τα παρακάτω
    Ο φετινός προϋπολογισμός του ΔΗΠΕΘΕ εξαιτίας της Πανεπιστημιάδας διαμορφώθηκε στις 721.000.Ο κ.Γκότσης καλό είναι να μας πει τι γίνεται .
    Υπογράφηκαν συμβάσεις μεταξύ του ΔΗΠΕΘΕ και του κ.Γκόνη , κάποιων υπαλλήλων του ΔΗΠΕΘΕ, όπως και κάποιων εξωτερικών συνεργατών με θέμα την παροχή υπηρεσιών για την Πανεπιστημιάδα ,διάρκειας 30 μηνών και αγνώστου ποσού για τον καθένα .Με απλά ελληνικά θα αμειφτούν εξτρά .Επίσης άγνωστο είναι, πόσο κόστισαν οι παράλληλες εκδηλώσεις στα Αστέρια ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ και οι μετακλήσεις των διάφορων Παγκοσμίως αγνώστων καλλιτεχνών, που δίδαξαν μορφές θεάτρου και διάφορα τέτοια όμορφα
    Τέλος επειδή πολιτισμός και ΟΥΝΕΣΚΟ πάνε μαζί , καλό είναι να μας ενημερώσουν σε τι πρόσφερε η ΟΥΝΕΣΚΟ που αναφέρεται ως συνδιοργανωτής .
    Κλεινοντάς το τελικό ποσό για 4 χρόνια θα ξεπεράσει το 1.000.000 , ποσό που μπορούσε να αλλάξει κατά πολύ την ποιότητα ζωής της πόλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ