Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (8ον)

"ΟΙ ΜΟΝΤΕΛΕΣ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ


Στις γυναίκες που φιλοδοξούν μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα προσθέσουμε και  τις "κομψευόμενες κυρίες" της παράταξης που ευελπιστούν να πολιτευτούν βασιζόμενες πρωτίστως στο περιτύλιγμα και δευτερευόντως στο περιεχόμενο, τακτική που υπο προϋποθεσεις μπορεί να αποδειχθεί αποτελεσματική.

H Αναστασία Δάγκου εκ Βαλτερού ορμώμενη, προέκυψε ξαφνικά το 2009 (με την σύμφωνη γνώμη του Ηλια Πολατίδη) υποψήφια βουλευτής με τον ΛΑΟΣ, αν και προέρχεται απο "καθαρόαιμη" παραδοσιακή Νεοδημοκρατική οικογένεια (κόρη του τρίδυμου αδελφού του πρώην Νομαρχιακού  και Δημοτικού συμβούλου Γιώργου Δάγκου) όπου λειτούργησε επιτυχώς ως αναχωμα στις τότε υποψηφιότητες  που προέρχονταν από την ΝΔ, του νομαρχιακού συμβούλου Νίκου Καρυπίδη και της Γιάννας Καλογερούδη. Επανήλθε στην ΝΔ με την  αναπάντεχη συμμετοχή της  στις περιφερειακές εκλογές γεγονός που της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει. Ανεργη φιλόλογος δεν διστάζει να πολιτεύεται μοιράζοντας κάρτες μαζί με τον δεκαχρονο γιό της  σκορπώντας με αμηχανία χαμόγελα για να κερδίσει την συμπάθεια των ψηφοφόρων .Η ίδια δεν κρύβει τις φιλοδοξίες της αφού όπου έχει εκλογές είναι υποψήφια. Η υποψηφιοτητά της θα υποστηριχθεί και από τον πολιτικό της μέντορα Τάσον Καριπιδη, "οικογενειακό" φίλο του Γιώργου Δαγκου.

 Ολυμπία Παχαδίρογλου:  Καθηγήτρια φιλόλογος. Αν και αποσπασμένη ως συνεργάτης στο βουλευτικό γραφείο του Τάσον Καριπίδη είναι βέβαιον ότι φλερτάρει δυνατα με μια βουλευτική υποψηφιότητα. Δεν πήγε σε βουλευτικό γραφείο για να κάνει την τηλεφωνήτρια, για γνωριμίες πήγε .Θυμίζω οτι ήταν υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με τον Θόδωρο Μηλίδη ( με πολυέξοδη για τα τοπικά μεγέθη προεκλογική εκστρατεία ) δεν δίστασε να περάσει να  ζήτησει βοήθεια από όλους τους βουλευτές. Καλοαρέστηκε από την εμπειρία αυτής της υποψηφιότητας την οποία βρήκε "πρωτόγνωρη, ουσιαστική και επικοδομητική", που της έδωσε την ευκαιρία "να μοιραστεί και να αφουγκραστεί" τα προβλήματα του λαουτζίκου. Της άνοιξε την όρεξη δηλαδη. Όπου έχει εκλογές είναι υποψήφια ( ο θηλυκός Βαγενάς θα έλεγα) ενώ είναι μέλος Δ.Σ. σε πολλούς συλλόγους ( επιστημονικούς , χορευτικούς) για την διεύρυνση της εκλογικής της "πελατείας".

Πρόκειται για δύο ρηχές πολιτικά , αλλά ίσως ευχάριστες για τους υπάρχοντες βουλευτές, πιθανές υποψηφιότητες.

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (2ον) την 31/7/2011

4 σχόλια:

  1. στα σερρας εχει τριαμισυ χιλιαδες νινια παραπανω
    απογραφη
    καραβαρες δεν εχει και
    οι βαρκουλες εγιναν πολιτικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι βαθυστοχαστη αναλυση? Δεν την αντεχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ....ΒΛΕΠΕ ΠΑΧΑΔΙΡΟΓΛΟΥ.....ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ....!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ