Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΗΛΙΟΥ (8ον)


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ;


Τέλος στο κύριο σημείο που είναι ο τρόπος και η διαδικασία πρόσληψης των ανέργων , ή ψεύδεστε που είναι το πιθανότ ή δεν γνωρίζετε ελληνικά. Αναφέρεται στην παράγραφο 6 του άρθρου 8 της προκήρυξης  :

Οι Δικαιούχοι που εμπλέκονται στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση της Πράξης θα πρέπει να τηρούν τα κριτήρια επιλογής και της μοριοδότησης των ωφελουμένων, όπως περιγράφονται αναλυτικά στη παρ. 1.7 της παρούσης. Τι λέει το 1.7 μιλάει για τα γενικά κριτήρια προσόντων και την μοριοδοτησή τους : 1. Κατάσταση Ανέργου ( από 10 εως 20 μόρια ) 2. Οικογενειακή Κατάσταση ( 8 μόρια και επιπλέον 5 για κάθε παιδί ) 3. Οικογενειακό εισόδημα ( από 6 μόρια μέχρι 15 ) 4. Κατάσταση Υγείας ( ΑΜΕΑ 6 μέχρι 8 μόρια ) 5. Εντοπιότητα ( 10 μόρια ) Αυτά τα έχουν λίγο πολύ όλοι Τα επιμέρους και η διαδικασία περιγράφονται κ.Ανδρεάδη στην παράγραφο 1.8 Διαδικασία Επιλογής Ωφελουμένων Το σύστημα επιλογής θα βασίζεται στη μοριοδότηση συνδυαστικά των κριτηρίων όπως αυτά ορίζονται στην παρούσα πρόσκληση, στον καθορισμό των απαραίτητων δικαιολογητικών που πρέπει να υποβληθούν από τους δυνητικά ωφελούμενους και στη βαθμολόγηση, κατάταξη των υποψηφίων σε αντίστοιχες θέσεις με τη χρήση μηχανογραφικού λογισμικού από το Δικαιούχο. Η επιλογή των ωφελουμένων πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση-ενημέρωση του δικαιούχου προς τους δυνητικούς ωφελουμένους, η οποία περιλαμβάνει συνοπτική περιγραφή της δράσης, το χρονικό διάστημα απασχόλησης, τις απαιτούμενες δεξιότητες/προσόντα των ωφελουμένων, τα κριτήρια επιλογής, τον τόπο και καταληκτικό χρόνο υποβολής των αιτήσεων. Ο δικαιούχος σε διάστημα ενός (1) μηνός από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων των ωφελουμένων, προβαίνει στην αξιολόγησή τους, τη σύνταξη Πίνακα Κατάταξης και την ανάρτησή του στο διαδίκτυο. Με βάση αυτόν προσκαλεί για ανάληψη εργασίας ίσο αριθμό ωφελουμένων με τον αριθμό των θέσεων απασχόλησης που έχουν εγκριθεί στην Απόφαση Ένταξης της πράξης. Από τον ίδιο Πίνακα αντικαθιστά ωφελούμενους που ενδεχομένως παραιτούνται, εξετάζει τυχόν ενστάσεις που θα προκύψουν, η διαδικασία των οποίων θα είναι 3 (τρείς) εργάσιμες ημέρες. Κλείνοντας λοιπόν κ .Ανδρεάδη σας καλούμε να σιωπήσετε και να μην προκαλείτε . γιατί υπάρχουν και αγανακτισμένοι γνήσιοι ( όχι σαν εσάς και τους αριστερούς φίλους σας που η αγανάκτηση τους και η κοινωνική τους ευαισθησία συνδέεται πάντα με την χρηματοδότηση από κάποιο πρόγραμμα ) που αν αρχίσουν να αντιδρούν τα γιαούρτια θα πέφτουν βροχή .

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ Μ.Κ.Ο. ΤΟΥ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ την 19/8/2011

22 σχόλια:

  1. Τις παπαριές περί αριστερούς στο τέλος τι τις ήθελες ? Οι άνθρωποι αυτοί είναι αδιόρθωτοι . Έφτασαν εκεί που έφτασαν την Ελλάδα και τους Έλληνες και τώρα για να τη βγάλουν καθαροί παίζουν με τη φτώχια της κοινωνίας .
    Βιάζουν συνειδήσεις , ξεφτυλίζουν κάθε έννοια αξιοπρέπειας και έχουν το θράσος από πάνω να λένε ότι μας σώζουν .
    Όμως το θέμα δεν είναι προσωπικό με τον Κουτμερίδη , είναι όλο το σύστημα που στήνεται για χιλιάδες ρουσφέτια Πανελλαδικά των 500 ευρώ. Η κυβέρνηση του ΓΑΠ και το κόμμα του ΠΑΣΟΚ αν διαφωνούσε με αυτές τις πρακτικές γιατί δεν πήρε κανένα πειθαρχικό μέτρο για τον συγκεκριμένο κύριο , όταν έχει διαγράψει έως τώρα 6 βουλευτές για το μνημόνιο ? Μήπως τη βολεύει ή μήπως αυτός είναι ο στόχος των συγκεκριμένων προγραμμάτων ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΑΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ..................
    ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΠΕΦΤΕΙ .........................
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΞΗΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΣΕ ΒΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ 20 ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΩΣ ΤΑ ΞΥΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 11:32 Π.Μ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΒΡΕ ΞΕΤΣΙΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΦΤΑΡΑΣ ΜΕ ΔΕΚΑ ΟΧΤΩ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ?
    ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ.
    ΤΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΝΑ ΑΛΑΖΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΗΝ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΩΡΑΚΑΜΕΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΣ ! ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6.28 OΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.....................................................................................................................................................Μανος Χατζηδακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OI KYNAIΔΟΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ................................................................................................................................................ΣΤΑ BLOGS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΚΑΡΙ να μπορουσε να διορισει μονο Πασοκους ....εστω κ για 3 ή 5 μηνες...
    Τι μιλατε ρε δεξιουλες που δεν ειχατε το θεο σας με τα stage? Εξ ιδιων κριντε τα αλλοτρια?
    Κρατουσατε τον κοσμακη ομηρο, υποσχομενοι διορισμο!!!Τους βαλατε κ καναν κι αγωγες κ τζαμαπα παν τα φραγκα τους...στους δικηγορος!
    Αλλα τι να τον κανω τον σχωρεμενο τον Πεπονη?
    Τι το θελε το ΑΣΕΠ κ ανοησιες...Εκει πιστοποιητικο πρασινων φρονηματων να ζηταει το ΠΑΣΟΚ...Που τη βγαινετε κι απο ....αριστερα κ κριτικαρετε θρασσυτατοι!!!
    Παρε ρε μπουφε Κουτρουμανη 50.000 πρασινους κι ασε τη ΝΔ ναο ουρλιαζει..Ετσι δεν εκανε με stage?Ετσι κι αλλιως αδιορθωτοι ειναι..Δε σ αρεσειο ρε ΝΔ ο τροπος προσληψης των ανεργων ως εχει?...Ε!!!ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΡΕ κΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ Κ ΠΑΡΕ ΜΟΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟΥς..εΝ ΨΥΧΡΩ...εΤΣΙ ΘΕΛΕΙ..
    Υπογραφη :
    Ενας Πασοκος που μονον ετρεχε ο...μπουφος τοσα χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΣΟ ΘΑ ΘΕΛΕΣ ΒΡΕ 8.56 ΝΑ ΣΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΙ ΕΣΥ Ε?
    ΕΛΑ ΕΛΑ ΠΕΣ ΤΟ....ΖΗΛΙΑΡΑΚΟ...ΝΑ ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΘΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ 3 ΜΗΝΕΣ Κ ΝΑ ΤΑ ΞΥΝΕΙς(ΜΕ ΥΨΙΛΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ).
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ...ΚΡΙΜΑ...ΕΧΑΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Κ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕ...
    ΚΡΙΜΑ...
    ΖΗΛΕΥΕΙς Ε? ΜΠΑΓΑΣΑ...ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΚΙΟΥΛΕΣ?
    Μαλλον θα θελες κι εσυ να ..τρουπωσεις σε κανα δημοσιο, αλλα δε σου κατσε(σε δουλεψαν προφανως)αυτους που θα γλειφες..Ελα ελα...σσσ...οχι νευρακια... (σερνονται κι εγκεφαλικα...Σε κρισιμη ηλικια εισαι...Προ παντων η υγεια μας..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιακχε κ λοιποι Δον Κιχωτες...
    Ποσα φραγκα(ευρω, μαρκα, λιρες , δολλαρια ή τι αλλο) πηρε η ΜΚΟ Κουτμεριδη?
    Ή δεν πηρε ,αρα λες παπαριες κι εισαι για φτυσιμο, ή "εφαγες" κι εσυ..κανα κοκκαλο ΑΠ ΑΥΤΑ....
    Στοιχεια λεγε...Περιμενει ο κοσμος..
    Εδω για Αλευρα κλπ λες ακριβως νουμερα κ για ποιο σκοπο..ΜΕ Κουτμ .τι γινεται? Πλακακια τα κανες?
    (εχει γουστο να ειχες στοιχεια κ να μην τα βγαζες...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 7:38
    ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΣΚΟΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ........................................
    ....................ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΚΑΙ ΚΟΦΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΖΟΥΣΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, .....
    Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΒΟΥΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΨΥΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΝΕΕΕΕΕΣ ΙΔΕΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://eacea.ec.europa.eu/education/eurydice/documents/calendars/school_calendar_EN.pdf.pdf

    Δείτε το link για να σταματήσετε να αναμασάτε το παραμύθι οτι οι Έλληνες δάσκαλοι κάαααααααααααθονται ενώ στην Ευρώπη ξεσκίζονται...λίγο περισσότερος σεβασμός στον Έλληνα Δάσκαλο που σας έμαθε γράμματα και τώρα μαθαίνει στα παιδιά σας δεν βλάπτει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ(ΔΥΣΤΥΧΩΣ) Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΗΛΙΟΥ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΡΙΖΕ...ΤΖΑΜΠΑ ΤΡΕΧΑΜΕ..
    Ν.Δ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ..ΔΑΓΚΩΤΟΝ!!!! ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ....ΚΑΝΑΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΣ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ..ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ?ΚΑΜΙΑ 5 ΕΤΙΑ STAGE?
    ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ..(ΠΡΩΗΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ! ΑΡΚΕΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΙΤΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ! ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.edugate.gr/syndikalistikes/sxetika-me-neo-misthologio-ton-dimosion-ypallilon-toy-dimitri-mprati

    Για να μη βγάζετε τα μάτια σας στους δασκάλους δείτε τον πίνακα που έχει στην παραπάνω σελίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο 10.57 ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ.ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ , ΝόΜΟ ΚΙ ΕΝΤΟΛΗ>?
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 2 ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΒΑΡΙΟΤΑΝ, ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ...ΚΙ ΕΙΔΑΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΕΧΘΡΟ...ΕΠΕΣΑΝ...ΠΑΝΩ ΤΟΥ..
    ΘΑ ΧΕ ΛΕΕΙ ο κουτμ. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ..ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΚΙ ΑΥΤΗ να κερδισει οταν υλοποιηθει?? παλια οι βουλευταδεσ παιρναν φραγκα για να διορισουν...ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.. Ο ΛΙΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ, ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ*ΝΔ) ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΘΗΚΕ..ΨΗΦΟΥΣ..ΤΡΕΧΑΝ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ -Ν.Δ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΝ"ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΙ ΕΜΕΙς..ΣΤΟ....ΚΟΤΕΡΟ" ΑΛΛΑ Ο ΛΕΟ ..ΠΗΡΕ ΤΗ ΔΟΞΑ..ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ....ΟΛΟΙ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ..ΟΙ Δ.Υ ΦΡΑΓΚΑΚΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ..
    ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΛΠ.
    Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΠΑΣΟΚ- ΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ..ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ..
    ολα Τ ΑΛΛΑ...ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΛΠΙΔΑΣ , ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ...ΑΝΕΡΓΩΝ..Κ ΤΕΤΟΙΑ...(ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ) ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ..ΤΩΡΑ...ΕΤΣΙ?ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ...ΠΑΡΑΤΗΡΩ...Κ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ Κ ΜΟΝΙΜΗ..ΟΨΟΜΕΘΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ας αφήσουμε τις αντιπαραθέσεις ! Ο μόνος εχθρός μας είναι η κυβερνητική πολιτική ! Από αύριο ξεκινάμε απεργίες και γεμίζουμε τις πλατείες .
    Όσο πιο νωρίς τους διώξουμε τόσο καλύτερα για όλους τους Έλληνες . Κανένας σωτήρας δεν θα μας σώσει , μόνοι μας θα σώσουμε τους εαυτούς μας .
    Από αύριο ένα βασικό πολιτικό σύνθημα πρέπει να κυριαρχεί παντού :
    ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΛΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΓΕΜΙΣΕ Ο BLOG.
    Η ΠΟΛΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕ ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ........................................
    .....ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΑΡΑΧΤΗ... ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ.
    ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΧΑΖΟΥΛΙ 10.30 Μ.Μ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΝΕΤΕ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΡΙΘΗΚΕΣ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ε, ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ 7,59 Κ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ...ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ...ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.(ΕΓΩ ΔΕ ΣΕ ΕΙΠΑ ΧΑΖΟΥΛΗ, ΖΗΛΙΑΡΑΚΟ ΣΕ ΕΙΠΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ...ΕΛΑ.ΠΕΣ ΤΟ).
    ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΥΝΙΚΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ,ΟΙ ΜΕΝ ΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ,ΟΙ ΔΕ ΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ.
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ Κ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ "ΣΠΑΘΙ" ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΟΛΥΒΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ(ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΝ ΕΤΣΙ) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΧΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ....ΝΑ ΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ..
    ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΜΕ (ΤΡΕΙς Κ ΕΞΗΝΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ)Κ ΣΕ ΚΑΤΙ ΝΗΣΙΑ...ΝΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ.
    ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ Κ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ.ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΠΟΣΟ ΕΥΤΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ..ΥΦΙΣΤΑΣΑΙ...Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ...(ΚΙ ΟΧΙ ΝΕΥΡΑΚΙΑ Ε?) ΜΑΛΑΚΩΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ stage ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ..................................................................ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΝΑΝ ΚΟΠΡΙΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ,ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΟΣΧΟΛΗΘΕΙ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΠΡΙΤΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΟΧΥΡΑ ΤΟΥ ΡΟΥΠΕΛ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΗ..................................................................................................................................................ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΖΑΙΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΗ ΑΛΛΑ .................
    ............ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ Η ΑΗΔΙΑ ΤΟΤΕ ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ, ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΡΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΕΣ ΜΥΡΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΘΥΜΩΝΕΙ..........................
    ..................ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΞΑΝ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ