Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΗΛΙΟΥ (9ον) : Μ.K.O. & Α.Μ.Κ.Ε. ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ


Το πάρτι δεν έχει τέλος ο κρατικά επιδοτούμενος τουρισμός σε μέρη εξωτικά και ονειρεμένα με όλα τα έξοδα πληρωμένα συνεχίζεται. Προϋπόθεση να διαθέτεις διάθεση για κοινωνική προσφορά και κατά προτίμηση αριστερές πολιτικές πεποιθήσεις.Αν βάλεις ως περιτύλιγμα και μια ομάδα νέων ακόμη καλύτερη.

Ευρωπαικό Πρόγραμμα "Νέα Γενιά σε δράση 2007- 2010" ( υπάρχουν και άλλα προγράμματα όπως το νεολαία σε δράση , εθελοντισμός κ.α τα οποίων οι χρηματοδοτήσεις θα δημοσιοποιηθούν αργότερα ) "ΠΡΑΞΙΣ" η γνωστή 2007 : 19.500 ευρώ, 2008: 23.000 ευρώ,  2009: 18.000 ευρώ, 2010: 21.000 ευρώ. Το Ελληνικό Κέντρο Επιμόρφωσης Νεολαίας «ΕΚΕΝ ΣΙΡΙΣ». Τι είναι αυτό;  Συνεργάζεται με την "ΠΡΑΞΙΣ" και το CLUB UNESCO ΣΕΡΡΩΝ

Ποιοί είναι οι υπεύθυνοι οι ιδιοκτήτες του τουριστικού γραφείου ΣΙΡΙΣ,  2009 :18.000 ευρώ 2010: 23.288 ευρώ. Αυτοί είναι οι σταθεροί πελάτες Διαβάστε παρακάτω κάποιους φορείς που έχουν σχέση με σχολεία και το ερώτημα που μπαίνει είναι ποιοι τις έστησαν και αν είχαν γνώση οι γονείς πως κάποιοι χρησιμοποίησαν τα παιδιά τους. Άτυπη ομάδα νέων με η χωρίς μαθησιακές δυσκολίες Γυμνασίου Ηράκλειας : 8.500 ευρώ. Περιβαλλοντική ομάδα Λυκείου Σκουτάρεως :6.500 ευρώ, Περιβαλλοντική Ομάδα φοιτητών ΤΕΙ 6.000 ευρώ. 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ... με τον πολιτισμό

8 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΗΛΙΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.....................................................................................................................................................ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΖΑΙΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ! ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ..........ΘΗΣΑΥΡΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΙ ΒΡΗΚΑ ΠΡΟΣ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ ... ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΩ "ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ" ... ΒΟΗΘΑ ΦΙΛΕ ΣΤΟ E-MAIL TOY BLOG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για το οικολογικο συνεδριο που εχεις την φωτο "τσαλακωθηκαν"καμια 250 χιλιαρικα ζεστα.... αχ αννουλα του χιονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπον κιχ δε λες για ΜΚΟ Κουτμεριδη(Δ.Α.Δ.Α).αΣΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ Κ ΛΕΓΕ..πΟΣΑ ΠΗΡΕ τι δρασεις ειχε, ενεργοποιηθηκε ποτε?Αλλιως ειπαμε εισαι για το τσιρκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΗΣ ΤΙΠΟΤΑ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12:45!
    τσιουουουνκςςςςς.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ