Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΠΟΘΕΝ ΑΡΞΟΜΑΙ ΘΡΗΝΩΝ ...


ΤΡΟΜΕΡΟ !
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ  ΑΠΟ ΤΗΝ Μ.Κ.Ο. 
Ο ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΚΑΤΗΣ !!!

"χεστήκαμε και η βάρκα γέρνει" θα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη

Με μία τραγελαφική επιστολή προς τα ΜΜΕ με  ασυνάρτητα υπονοούμενα ως καταγγελιες κατά πολιτικών αντιπάλων του "πικραμένου εισηγητή του Μεσοπρόθεσμου" παραιτήθηκε από την θέση του Γραμματέα της Μ.Κ.Ο. "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ" μετα την πανελλήνια κατακραυγή, ο απίστευτος Ασημάκης Κατής, τον οποίο φυσικά δεν γνωρίζει ούτε η μάνα του.

                     http://dexiextrem.blogspot.com/2011/08/o-e.html

                         http://taxalia.blogspot.com/2011/08/o.html

 Το ευτράπελον του πράγματος είναι οτι ο Ασημάκης μας πληροφορεί ότι ο Κουτμερίδης είναι ενας "οραματιστής πολιτικός" που διευρυνε την δράση του πολιτικού του γραφείου με την ίδρυση της Μ.Κ.Ο. παρα το γεγονός ότι ο ίδιος ο Βουλευτής αρνείται την όποια εμλποκή του στην ιδρυθείσα Μ.Κ.Ο. !!!

Η  ΒΛΑΚΕΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΝΊΚΗΤΗ ΤΕΛΙΚ'Α ...

Το πλήρες λειμενο της επιστολής παραίτησης ... απολαύστε το 

Προς: Μ.Μ.Ε.

Έχοντας την τιμή να ηγηθώ ενός οράματος που φαντάστηκε την τοπική κοινωνία  των Σερρών να μπορεί μερικώς να απαλλαγεί από το όνειδος της ανεργίας, συνάντησα Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες.
Καταφέραμε να μαζέψουμε ένα μπουκέτο ελπίδες, για να τις προσφέρουμε με τους υπόλοιπους συναγωνιστές, σε συμπολίτες μας που τόσο τις έχουνε ανάγκη.

Στην προσπάθεια αυτή είδαμε καταχθόνιους πολιτικούς «φίλους» να ενορχηστρώνουν επιθέσεις, άνθρωπο να αυτοπροσδιορίζεται  ως πάπας και με το αλάθητο στα χέρια, να αποδίδει και να αφαιρεί πιστοποιητικά ηθικής, καθώς και συνδικαλιστές καριέρας του δημόσιου τομέα, να αυτοκυρίζονται  τιμητές των εργατών και των ανέργων.Είδα την Ελλάδα που κανείς μας πια δεν θέλει.

Εν κατακλείδι, θέλοντας να συμβάλλω στη συνέχιση του αγώνα που δίνει ο Βουλευτής Σερρών, Στάθης Κουτμερίδης, για να προσφέρει ό,τι καλύτερο στον τόπο του, αφού ως οραματιστής πολιτικός διεύρυνε καινοτομώντας τη δράση του πολιτικού του γραφείου με οριζόντιες πολιτικές, υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση του Γραμματέα του «Κοινωνικού Δικτύου Πολιτών» ευχαριστώντας τον για τα ιδανικά που μου ενδυνάμωσε.

Ασημάκης Κατής
Συνεργάτης Βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ν. Σερρών Στάθη Κουτμερίδη

18 σχόλια:

  1. Πραγματι Ιακχε, η παραίτηση Ασημακη ήταν τρομερο πλήγμα στην παγκόσμια οικονομία. Συντελεσε αμεσα στην υποβαθμιση της πιστοληπτιής ικανότητας της Αμερικής από την Standard and Poor's

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα χει το τέλος που του αξίζει τα αφεντικό του. Και θα ναι πάντα ο πρώτος στην ιστορία "πολιτικός" που απέκτησε πτυχίο πανεπιστημίου εξωτερικού και μετά έμαθε, αν έμαθε, την ξένη γλώσσα της χώρας που σπούδαζε. Να μην προκαλεί άλλο φθάνει. Ας κάνει διακοπές να αφήσει το ΠΑΣΟΚ να ξαποστάσει να αναρρώσει ούτε πράκτορας της Νέας Δημοκρατίας να ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι οι μαλάκες εδώ μαζευτήκατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ "ΘΑΨΕΙΣ"

    1) ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΈΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΟ EΛΠΙΔΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ? ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ?

    2) ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΈΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΟ EΛΠΙΔΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ? ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ?

    3) ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΒΟΥΛΈΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΟΤΑΝ Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΟ EΛΠΙΔΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ? ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ?

    4) ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Η ΝΟΔΕ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΛΠΙΔΑ Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΟΝΑΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ κ τον ξερουμε..Εσενα που λες οτι δεν τον ξερει ουτε η μανα του, ποιος εισαι ρε λεβεντοπαιδο?
    Πρακτορες της Ν.Δ ,ειναι φιλε 1.45 , ολοι αυτοι που ανακαλυψαν "πρασινο σκανδαλο" ρουσφετιων μεσω της Αστικης μη Κερδοσκοπικης Εταιρειας... κ το"εδωσαν" σε ολα τα ΜΜΕ..Αυτα λενε οι οριστζιναλ Πασοκοι που πλεον εμαθαν τι...παιχτηκε κι απο που ξεκινησαν ολα.
    Η Ν.Δ ουτε σκανδαλο ειδε, ουτε εντοπισε κατι το μεμπτο.
    Γι αυτο κ "αντεδρασε" (οπως αντεδρασε) μολις προχθες μεσω ΝΟΔΕ που κατι ψελισε..ταχα μου για πρασινους διορισμους.. κ τετοια φαιδρα,9μακαρι να ταν ερσι...αλλα ας οψεται ο Πεπονης...μην του πω καμια κουβεντα)
    ΑΛΛΟΙ ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΜΑΛΛΟΝ..(ΒΛ.ΕΝΤΟς ΠΑΣΟΚ) κ ειχαν πρεμουρα να καταγγειλουν.Κια να καταγγειλουν τι?Ο,τι τι μας χαλατε τον υπνο καλοκαιριατικα..?Τι τα θελετε τα προγραμματα ανεργων κ τετοια? Και καλοκαιριατικα? ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Κ ΔΟΥΛΕΙΑ...Χαρτια, ατομα να ασχοληθουν, αλληλογραφια...Ενω σε αλους νομούς ιδρυθηκαν κ λειτουργουν καμια 10αρια τετοιες Εταιρειες...Ασε καταλαβαμε τι παιχτηκε...
    Αυτα απο εναν σκληρο ΠΑΣΟΚΟ που θελει να βολεψει το δικο του παιδι, αλλα μη χ....σω το κωλο ΑΣΕΠ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΌΤΑΝ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ -ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΈΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΩΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΠΟΥ ΙΔΡΥΟΝΤΑΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ. ΗΔΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΜΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΕΛΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΘΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ. ΑΠΛΑ Ο ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ. ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΞΙΩΜΑ, Ή ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΕΛΕΠΗΣ. ΜΑΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΣ ΔΕΙ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΦΘΑΣΕ ΩΣ ΕΔΩ. ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΚΟ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ. ΝΑ ΧΑΜΕ ΛΕΕΙ ΚΑΜΙΑ 20 ΣΤΟ ΝΟΜΟ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΚΟ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα των αμόρφωτων και αγράμματων ,είναι η χρήση λέξεων και φράσεων δυσκολονόητων , που καλύπτουν ακριβώς αυτή την αγραμματοσύνη ( κάτι σαν τους Ευρωπαίους ευγενείς του Μεσαίωνα που η βρώμα από την απλυσιά τους , βοήθησε στο να ανακαλυφθούν τα αρώματα , που κάλυπταν την δυσωδία ).Να δώσουμε συγχαρητήρια στον διευθυντή του γραφείου του κ.Κουτμερίδη ( δάσκαλος στο επάγγελμα ) ,για τις λογοτεχνικές πινελιές του κειμένου και τις αναφορές στην ελληνική μυθολογία.H λυρικότητα του κειμένου για ένα άκρως πολιτικό και κοινωνικό ζήτημα , θυμίζει την Μαρία Αντουανέτα ,η οποία όταν ρώτησε το λόγο που ξεσηκώθηκε ο λαός του Παρισιού και της απάντησαν γιατί δεν είχε ούτε ψωμί να φάει , αναρωτήθηκε γιατί δεν τρώει παντεσπάνι .
    Λέει ο συμπαθής Ασημάκης <> Ντροπή για την κοινωνία η ανεργία φίλε μου , αλλά σκέψου πόσο συνέβαλλε ο βουλευτής σου και το κόμμα σου σε αυτή .Μόνο στους 20 τελευταίους μήνες αυξήθηκε από το 9 στο 16 με προοπτική το 20 .Είναι δικό σας το όραμα αν κατάλαβα καλά και υιοθετήθηκε για όλη την Ελλάδα .Όταν περάσουν οι 5 μήνες που κρατάει το πρόγραμμα, τι όραμα έχετε για να αντιμετωπίσετε το όνειδος της ανεργίας ,η τότε θεωρείται ότι θα έχετε κάνει το καθήκον σας .Βέβαια μένοντας στην απολύτως ετυμολογική ανάλυση, της λέξης όνειδος η χρήση της από μέρους σας, στην ουσία προσβάλει τους ανέργους αφού τους χαρακτηρίζει ντροπή για την κοινωνία.( π.χ ήταν το όνειδος της οικογένειας )
    Συνεχίζοντας μιλάει για <>
    Διαβάζω στο λεξικό .
    Λαιστρυγόνες είναι μυθικός λαός της Ελληνικής Μυθολογίας. Αναφέρονται για πρώτη φορά στην Οδύσσεια ως κάτοικοι της (Τηλεπύλου παραλιακής πόλης της Τυρρηνικής θάλασσας που ιδρύθηκε από τον πρώτο βασιλέα τους τον Λάμο. Περιγράφονται ως ανθρωποφάγοι και γίγαντες που, υπό τον βασιλέα τους Αντιφάτη, κατέστρεψαν με πέτρες όλα τα πλοία του στόλου του Οδυσσέα, εκτός από ένα (αυτό του ίδιου του Οδυσσέα), που προσορμίστηκαν στον λιμένα τους.
    Kύκλωπας : γίγαντας της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας με ένα μόνο μάτι στο μέτωπο:
    Ανθρωποφάγοι κύκλωπες λοιπόν όσοι αντέδρασαν στο σχέδιο σας, ενώ βουτηγμένοι στην ματαιοδοξία σας θεωρείται τον αγαπητό Στάθη Οδυσσέα που ψάχνει την Ιθάκη του ( όπως κάποιοι σύντροφοι του Οδυσσέα φαγώθηκαν από τους Κύκλωπες, έτσι και εσύ είσαι το πρώτο τους θύμα αγαπητέ Ασημάκη ).ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΑΓΚΕΣ.ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ.
    1) ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΚΟΥΤΜ. ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ Σ Ο,ΤΙ ελεγε Ο νόμος (ΚΑΙ Η ΚΑΤΣΕΛΗ)-βαλτε τα βιντεο απ την επισκεψη ΤΗς υπαρχουν ω!!!"μεγαλα" καναλια κ εφημεριδες...,) ,ΠΡΟΤΕΡΕΨΕ Κ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΤΟΜΑ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΛΕΓΕ ΕΞ ΑΛΛΟΥΣ? ΣΕ ΧΘΡΟΥΣ? ΧΑΧΑ)ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ(οχι ΜΚΟ)
    2)ΤΟΥΤΟ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ.
    3)Η ΩΦΕΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ Δ.Υ ΤΟΥ ΝΟΜΟΎ, ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ.(Αληθεια τι αλλο εκανε τα τελευταια χρονια πλην γαμων, βαπτισεων κλπ? Και τα Stage φυσικα).
    ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ Ο ΑΛΚΗΣ(ΕΡΓ,ΚΕΝΤΡΟ) ΒΓΑΖΕΙ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΔΗΛ. ΝΑ "ΦΑΕΙ" ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ? ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΚΑΚΩΣ ΙΣΩΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΑΛΛΕΩΣ ΠΩΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΔΟΠΑΣΟΚΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ...
    Α...ΕΒΓΑΛΕ Κ ΜΙΑ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΣΕΡΡΩΝ(αντι να βγαλει η ΝΟΔΕ ΔΗΛ...ΧΑΧΑ).Αληθεια ποσοι την υπογραψαν?
    Μιλωντας Για πρασινα stage...(που μεταξυ μας πολυ θα το θελαν τα ΠΑΣΟΚΙΑ να ψιλοβολεψουν κι αυτοι οι ερμοι καναν δικο τους....Το τι ακουν οι βουλευτες του ΠΑΣΟΚ δε λεγεται..)
    Ο,τι να ναι δηλ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ "ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΕΣ" ΑΝΑΛΥΣΕΙς ΣΟΥ ΚΥΡ-ΙΑΚΧΕ(αληθεια ποιος εκ της ομαδος σου ειναι ο...θεωρητικος της υποθεσης? χαχα) ειναι μαλλον...εκθεση Δημοτικου...
    Σε καθε περιπτωση τα ματια μας ανοιχτα για τον τροπο διαχειρισης των θεσεων, πως θα προσληφθουν , που, τι φραγκα κλπ...
    Ιδωμεν...(αλλα ετσι ρε κολλητοι μου δεν γινεται αντιπολιτευση...Πλην αλεκτωρ φωνησει...)Καθηστε να δουμε...
    Αυτα απο εναν ψυχραιμο πολιτη της πολης σας...
    Και στην εποχη μας χρειαζεται ψυχραιμια.
    Κραυγες κ προσωπικα απωθημενα ακυρωνουν τον ρολο των blogs που αλλο ρολο πρεπει να παιζου κι οχι ο καθε πικραμενος να βγαζει τη χολη του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΙΑΚΧΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΗ.
    ΕΡΩΤΗΣΗ:
    α)ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙς ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ?
    β)Απο που πηγαζει η δικαιοδοσια σου να βριζεις συλληβδην συνανθρωπους μας ?
    ΑΓΑΠΑΣ Ή Σ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ?

    γ) Το αν χεστηκς ή οχι , αυτο αφορα εσενα κ σε καθε περιπτωση το οτι χεστηκες μαλλον καλο σου κανε, γιατι η δυσκοιλιοτης βλαπτει σοβαρα την υγεια(θεριζει ο καρκινος του εντερου μετα τα πενηντα.... ΕΤΣΙ ΛΕΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ..'η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ?)
    Αυτα απο βαθους καρδιας, απο καποιον που πργματικα στενοχωριεται με την ματαιοτητα. την σκληραδα και κακεντρεχεια που βλεπει γυρω του να αφθονουν...(αμμος η ζωη μας στην παλαμη μας κ φευγει..Το ξερεις θαρρω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2.13 το εργατικο το κεντρο σε συνεργασια με την ανεξαρτητη αρχη βεροιας σε χαλαγε για αξιοκρατικες
    προσλήψεις? γιατι μπηκε σφήνα? για 1ον για να βαλει τα κουτμεριδακια που σημαινει οτι αν και πασοκος (ας πουμε οτι ηταν πασοκικο) αν δεν εισουν κουτμεριδακι και φυσικα μεριδιο ολοι οι συμετεχοντες καλαθαδες κλπ δεν εμπαινες και 2ον να επωφεληθει το 5% που ειναι ενα ουκ εκκαταφρονητο ποσο οι ηλιθιες δικαιολογιες ειναι πλεον για τους ηλιθιους και τετοιο νομιζω οτι σταματησαν να υπαρχουν και στις σερρες οι στην ΝΔ μπορει να ψελιζουν οπως και τα καλοπληρωμενα ΜΜΕ τοπικα αλλα δυστυχως για σενα και τον κουτμε στην αθηνα οριεται και η ΝΔ και ο ΓΑΠ και οι βουλευτες του βλεπε πρωτο θεμα της κυριακης κι αν για σενα αυτο δεν ηταν σκανδαλο προσωπικο και οχι πασοκικο τοτε κατατασεσαι στους διαπλεκομενους μαζι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνεχίζοντας τονίζει <>
    μπουκέτο μάτσο από λουλούδια συνήθ. μικρού μήκους•
    ελπίδα : η σχετική ή απόλυτη βεβαιότητα ότι θα συμβεί κάτι καλό (επιθυμητό, ευχάριστο, ωφέλιμο κτλ.).
    Θα ταΐσετε ελπίδα στους περίπου 10000 άνεργους του νομού ότι θα προσληφθούν , η θα ταΐσετε ελπίδα σε όσους προσληφθούν ότι μπορεί να μονιμοποιηθούν ( ότι έγινε με τους άτυχους νέους των stage ).
    Γίνεται αναφορά <>
    Μάλλον η αναφορά γίνεται για το αφεντικό σου Ασημάκη μου ο οποίος τις τελευταίες μέρες αυτοαναγορεύθηκε σε σωτήρα του νομού .
    Μιλάς για << συνδικαλιστές καριέρας του δημόσιου τομέα>>. Φυσικά αναφέρεσαι στον συναγωνιστή σου Αν. Ανδρεάδη που διετέλεσε πρόεδρος στο Νομ. τμήμα της ΑΔΕΔΥ απολαμβάνοντας την απαλλαγή από την εργασία του ( η απώλεια της προεδρίας ήταν αυτή που τον οδήγησε στο γραφείο σας Ασημάκη μου ,αφού θεώρησε τον Μάρκο Μπόλαρη υπεύθυνο για την ήττα του) .Αλήθεια δεν τον ρωτάς γιατί τόσο κολλητηλίκι με τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ , τον Κ Παπασπύρου ,την κ.Τσακίρη τι τρέχει άραγε
    Μιλάς Ασημάκη << Εν κατακλείδι, θέλοντας να συμβάλλω στη συνέχιση του αγώνα που δίνει ο Βουλευτής Σερρών, Στάθης Κουτμερίδης >> Συμβάλλεις Ασημάκη μου με το αζημίωτο , υπάλληλος του γραφείου του βουλευτή είσαι , λαμβάνοντας εκτός του μισθού του δημοσίου υπαλλήλου και επιπλέον επίδομα 800 ευρώ μηνιαίως για τις υποτιθέμενες 120 ώρες υπερωριακής απασχόλησης ( πολλά περισσότερα από αυτά που παίρνει ένας εργαζόμενος ) .Με 2 μισθούς είσαι Ασημάκη μου όταν άλλοι έχουν 2 χρόνια να κάνουν μεροκάματο .
    Κλείνοντας να σου πω ότι δεν απαντάς στο σημαντικότερο , ποια υποδομή έχετε για να τρέξετε το πρόγραμμα , χωρίς γραφεία υπόσταση , τηλέφωνο τι ήταν αυτό που σας άνοιξε τις πόρτες όλων των φορέων .
    Παραιτήθηκες Ασημάκη μου από γραμματέας , από μέλος της εταιρείας παραιτήθηκες η παραμένεις και απλώς πρέπει να τραβηχτείς πίσω από την κουρτίνα.
    telos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΤΗΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΣΕΡΡΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ;;;;;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΑΡΧΕΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ...;;;;;Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ;;ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΕΛΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. υστεροβουλες και θλιβερες οι δηλωσεις τρεντζου
    πολιτικαντικες για χουντικο κομμα ταμαμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ω ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΡΑΓΙΣΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΕΤΟΥ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΦΕΥ !ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΟ 'ΟΝΕΙΔΟΣ ΄΄ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ .ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ! ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ! ΑΤΙΜΟΙ ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΚΑΙ ΛΑΙΣΤΡΗΓΟΝΕΣ ΑΧ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ . ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ ....
    ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ! ΟΥΤΕ Ο ΕΞΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ! ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗΣ ΣΑΣ! Ε ΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μη χτυπιεστε τοσο πολυ να μας πεισετε .. μιξερ εχουμε οραματιστες του συμφεροντος (του κ..ου )που τιναζετε ενα ολοκληρο πασοκ στον αερα οψιμοι πασοκτζηδες ότι δεν σας συμφαιρει ειναι υστεροβουλο τις πολιτικες τοποθετησεις τις ονομαζετε πολιτικαντικες ενω το κειμενο του Ασημούλη ε? τι πολιτικος λόγος! τι πολτικη τοποθετηση! για παιδακια της Α Δημοτικού.. μαλλον νομιζε οτι διδασκε αχ αυτο το κακο εχουν οι δασκαλοι νομιζουν οτι ειναι παντογνωστες και διδασκουν στο Δημοτικο.. απ το αφεντικο σας την πήρατε την ¨¨φόλᨨ?
    Αντε αρκετα.. τα κουβαδακια σας και σ αλλη παραλια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟΝ ΚΑΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΤΟΝ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΑΨΟΓΗ ΚΑΤ' ΕΜΕ ΟΜΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΡΗΣΗ "ΟΥΔΕΙΣ ΜΩΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΒΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΙΣΤΑΜΕ & Ιδρυμα ΚΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    Ηρακληδεις της πολιτικης σκεψης
    Τα ΚΟΥΝΑΒΙΑ στα ιδρυματα βρωμάνε?

    Για τα αριστερα κουναβια ας βοηθησει καποιος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ