Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΒΡΟΧΗ, ΤΑ "ΚΟΥΝΑΒΙΑ" ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ...



Δεν απάντησαν "τα παιδιά" του Εργατικού Κέντρου ΙΑΚΧΕ .Απαντώ εγώ λοιπόν 1200 ευρώ ενοικιο πληρώνουν το μήνα τα χρήματα καταβάλλει η Εργατική Εστία 840 ευρώ το μήνα πετρέλαιο το χρήμα πληρώνει πάλι η Εργατική Εστία.

Για τις επιτροπές άφθονες ενδεικτικά αναφέρω την επιτροπή χορήγησης άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος κουρέα όπου συμμετέχει ο Αβραμπάκης. Έχω και εγώ ερωτήματα.

 Η εταιρεία ΕΝΩΣΗ που έφτιαξε το Επιμελητήριο (Δρογαλάς), η Νομαρχία επί Φωτιάδη και το Εργατικό Κέντρο
τι ακριβώς κάνει ;

 http://et.diavgeia.gov.gr/f/all/search/free.php?q=%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF+%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF+%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%89%CE%BD&cmd=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7 ΕΝΟΙΚΙΟ

http://et.diavgeia.gov.gr/f/all/search/free.php?q=%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF+%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF+%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%89%CE%BD&cmd=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7 ΑΒΡΑΜΠΑΚΗΣ http://et.diavgeia.gov.gr/f/all/search/free.php?q=%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF+%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF+%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%89%CE%BD&cmd=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7 ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Από το χρήστη Ανώνυμος στις Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ την 11/8/2011

3 σχόλια:

  1. Το τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα (Απιδόπουλου ,Μπαλουκτσή ) δεν θα έχει συνέχεια .Ο Άλκης έστειλε μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.
    Αν όμως αγαπητέ πρόεδρε θέλεις να πας στον εισαγγελέα , να σου δώσουμε έτσι μια ιδέα.
    Ευρωπαικά προγράμματα 1.ΔΑΣΤΑ (ΔΟΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ)
    2.ΜΟΔΙΠ ( ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ )
    Χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαική Ένωση ύψους 200.000 ευρώ το καθένα που αφορούν την πρακτική άσκηση των φοιτητών , την επαγγελματική τους κατάρτιση κ.α
    Οι καθηγητές και κάποιοι διοικητικοί ( μεταξύ τους και ο Δρογαλάς αδελφός του προέδρου και ο γιος του ) αμείβονται εξτρα με ποσά από 3000 εως 6000 για την ενασχόληση τους με το πρόγραμμα .
    Τα περίφηνα μνημόνια συνεργασίας που υπογράφονται με φορείς Νοσοκομείο ,Επιμελητήριο εΡΓΑΤΙΚΌ Κέντρο τι εξυπηρετούν
    Υποτίθεται οτι βοηθούν την επαγγελματική κατάρτιση των φοιτητών και κυρίως δημιουργούν θέσεις εργασίας .όμως ξοδευονται και χρήματα
    Το τελευταίο σεμιναριο σε συνεργασία με την ΕΠΚΑΣ ( και με αυτήν έχουν μνημόνιο συνεργασίας ) κόστισε για μια ήμερα 2.500 ευρώ .Την διοργάνωση ανέλαβε με απευθείας αναθεσή διαφιμιστικο γραφείο.
    Ζήτα Άλκη μου τα μνημόνια συνεργασίας δείξε και το δικό σου .Ζήτα όμως να βγάλε στον αέρα πόσο κοστίζουν οι διάφορες ημερίδες που γίνονται στα πλαίσια αυτών των μνημονίων συνεργασίας .Ξέρετε κ.Μπαλουκτσή να χειρίζεστε ευρωπαικά προγράμματα.
    Πείτε μας λοιπόν πόσο βοήθησαν αυτά τα προγράμματα στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας .Δεν θα πας Αλκή μου στον εισαγγελέα γιατί πιθανόν να ξεφτιλιστείς και εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kara μητρο ,το βλέμα σου,ολα τα λεφτα ,σαν στον ορίζοντα να αχνοφέγγει ο χιτι,χύτι,χυτυ χύτα,
    αληθεια πληρωνουμε ΠΡΟΣΤΙΜΟ καθημερινο κιουσπες
    π νομαρχαιοι?
    καρυπιδης
    καρυπιδης
    παπαναγιωτου
    φωτιαδης
    16 ντεκα εξι ΧΡΟΝΙΑ
    το προστιμο να ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..συγκροτηση ΑΡΠΑΚΤΙΚΗΣ ομαδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ