Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΤΕΟΝΤΟΡ, "Ο ΑΥΛΟΚOΛΑΚΑΣ" (1ον)


Τελευταία πυκνώνει τις εμφανίσεις του στα Δελτία Ειδήσεων του ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ο Τεοντόρ (μάλλον βάλθηκε  να μας εκδικηθεί επειδή οι Σερραίοι τον μαυρίσαν στις πρόσφατες εκλογές της Συνεταιριστικής Τράπεζας) και με περισπούδαστο ύφος αναμασάει  καποια στερεότυπά του, σχολιάζονταν την σερραϊκή επικαιρότητα.

Τι μας είπε πρόσφατα "ο γκουρού" της ενημέρωσης :
  •  Για το κυλικείο του Νοσοκομείου. "Εξοργίζεται" ο Τεοντόρ δίοτι ο επιχειρηματίας του Κυλικείου δεν προτιμα σερραϊκά προϊόντα πχ γάλατα και παγωτά Κρι-Κρι, αναψυκτικά Νέκταρ κτλ και καλεί τους συνδικαλιστάδες του Νοσοκομείου να πάρουν θέση και να αξιώσουν την προώθηση των εν λόγω προϊόντων. Και για νάχουμε το καλό ρώτημα Τεοντόρ τα 28.000 ευρώ τον μήνα ενοίκιο του Κυλικείου ρωτήσατε τον επιχειτηματία πως τα πληρώνει; Παίρνει "δανεικά" από την Κερέζη και τον Ζηλιαχοβαλη για να ενδώσει στις πιέσεις τους; Αντί να ασχοληθεί ο Τεοντόρ ως Μέσο Ενημέρωσης με τα λαμόγια των "ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ" που κατάκλεψαν το Κυλικείο και τους φόρους από το Ελληνικό Δημόσιο και σήμερα το θεμα "οδεύει προς κουκούλωμα" από την απραξία του Διοικητή του Νοσοκομείου, Φώντα Εμμανουηλίδη , ασχολείται με παπαριές.
  •  Προσπάθησε να δικαιολογήσει άκομψα την ΜΚΟ των ανθρώπων του Στάθη Κουτμερίδη στην οποία το μόνο επιλήψιμο που εντόπισε ήταν ότι ... δεν πρανήγγειλαν την ιδρυσή της !!! , όταν ο ιδιος ο Υπουργός ο κ. Κουτρουμάνης μπροστά στην πανελλήνια κατακραυγή αυτής της αλητείας πέταξε "τα κάθε λογής ρημάδια" στον ... κουβά με την Εγκύκλιό του , ότι για την διαχειριση του προγραμματος από ιδιώτες απαιτείται  προηγούμενη διετής τουλαχιστον ενασχόληση με το αντικείμενο αυτό.
  • Επλεξε γλύφοντας το εγκώμιο του Υφυπουργού Μάρκου Μπόλαρη , στον οποίο εν ολίγοις απέδωσε την πατρότητα του   εγχειρήματος-νομοσχεδίου  να διανεμηθούν σε Σερραίους αγρότες 30.000 στρεματα αγροτικής γής, λογω της φιλίας αυτού με τον Δριβελέγκα, όταν ο Μάρκος ως εκ των αρμοδίων δεν "έβγαλε άχνα" για τους ευαισθητοποιημ,ενους Πασόκους του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ (κανένα από τα σερραϊκα ΜΜΕ δεν τόλμησε να ενοχλήσει τον Μαρκο επ' αυτού)
Νασαι καλά Τεοντόρ, συνέχισε έτσι, μας διασκεδάζεις και "σε κόβω" να γίνεσαι από  τους "καλυτερους πελάτες μου"

6 σχόλια:

  1. Κάτι μας έχει βάρέσει στο κεφάλι ορισμενους απο εμάς τους σερραιους. Ο κουτρουμανης είπε οτι μόνο στο προγραμμα της γυναικείας επιχειρηματικοτητας θα χρειαζεται διετης λειτουργια του φορέα. Στον κάδο λοιπόν το δικό σου κεφάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προσπάθεια έλεγχου , του προγραμματος των 5μηνων συμβασεων εργασίας και η εκκωφαντικη σιωπη όλου του πολιτικού συστηματος του νομού ( πλην Κόλλια )αποδικνύει με τον πλέον εκωφαντικό τρόπο την σαπίλα αυτών που με την ψήφο μας επιλέξαμε να μας κυβερνούν .Άνθρωποί που μπροστά στην ικανοποίηση των προσωπικών στόχων ( επανεκλογή ) δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο.
    Δεν θα σταθώ στις διαδικασίες που στήθηκε η εταιρεία αυτό είναι γνωστό.
    Η ουσία βρίσκεται στο οτι υπήρξε μάχη μεταξύ δημάρχων και βουλευτών για το ποιος θα ελέγξει τους διορισμούς των 1200 ατόμων .
    Η καταληκτική προθεσία φακέλων με τους φορείς που θα προσλάμβαναν άτομα και τον αριθμό των θέσεων εργασίας έληξε στις 1/7/2011.
    Για το νομό Σερρών υποβλήθηκαν 2 φάκελοι .Ο πρώτος από το εργατικό κέντρο Σερρών που προτείνει θέσεις εργασίας στους 7 δήμους και ο δευτερός φάκελος από το ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ που πρότεινε θέσεις εργασίας σε φορείς (ΤΕΙ , ΕΠΙΜΕΛΗΤΉΤΙΟ,Μαθητιάδα ,Μητρόπολη κ.α).
    Σήμερα 45 μέρες από την υποβολή των φακέλων αντι να μας αποκαλούν άσχετους (Μπαλουκτσής ) ας μας πουν και οι δυο τις θέσεις εργασίας , ανα φορέα και ειδικότητα γιατί ήδη έχουν προτείνει .
    Γιατί πόλεμος μεταξύ δημάρχων και βουλευτών μα γιατί ο φορέας που προσλαμβάνει καθορίζει και τα προσόντα των προσλαμβανώμενων.Τι σημαίνει αυτό
    Όπως καθορίζει η προκήρυξη εκτός από την μοριοδότηση των γενικών κριτηρίων ( ανεργία , εντοπιότητα , οικογενειακή κατάσταση ) υπάρχουν και τα επιμέρους προσόντα που τα ορίζει ο κάθε φόρεας που προσλαμβάνει ( π.χ η Μητρόπολη μπορεί να ζητήσεινα προσλάβει ανέργους ψάλτες , νεωκόρους ),Με λίγα λόγια ο κάθε φορέας μπορεί με την προκήρυξη να φωτογραφίσει τους υποψηφίους που θα προσλάβει .
    Υπάρχει ΑΣΕΠ είπε ο κ.Μπαλουκτσής παπαρια φίλοι μου .Πουθενά δεν γίνεται λόγος για ΑΣΕΠ .Οπόιός θεωρήσει οτι αδικήθηκε ξέρετε που μπορεί να κάνει ενσταση ( εντος 3 ημερών από την ανακοίνωση των προσλήψεων στο φορέα που κάνει τις προσλήωεις,Με απλά ελληνικά αν κάποιος έκανε αίτηση στο επιμελητήτιο και δεν προσληφθει η ενστασή του θα εξετασθεί από το επιμελητήριο.
    Φωτογραφικές προσλήωεις θα γίνουν και εδώ είναι η μάχη βουλευτών και δημάρχων .Οι δήμαρχοι θα γράψουν τους βουλευτές αφού θα κοιτάξουν την δική τους εκλογική πελατεία .Ενώ αν γίνει μέσω φορέων ( ΤΕΙ ,επιμελητήριο κ.α )τα τσιράκια των βουλευτών θα είναι υπάκουα 0 και ακριβώς επειδή για όλους ( βουλευτές ) θα είχε ψωμί κανένας τους δεν μίλησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟΝ ΓΕΛΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΑ. ΘΟΔΩΡΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ; ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΑΣ; ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ; ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΝΤΗΣΕΙΣ; ΖΗΛΕΨΕΣ ΤΗΝ "ΔΟΞΑ" ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΑ ΚΑΙ ΑΡΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΣΤΗΝ TV; ΠΟΣΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΗΡΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ; ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Κεφαλα" αν εγω ειχα το μαγαζι (κυλικειο)
    θα σε ειχα γαμησει στις μηνυσεις και θα σε ξεσκιζα .....

    ΥΓ Σαφως σερραϊκα προϊόντα ΑΛΛΑ πληρωσε και δουλευει ενα κυλικειο,ποιος εισαι ρε καραγκιοζη που τον ΔΥΣΦΗΜΕΙΣ και ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ με τα σωματεια κλπ κλπ
    ΥΓ Δεν εχω καμια μα καμια σχεση με το χωρο αλλα τρελαινομαι με το καθε κεφαλα ΚΑΙ αυτο για την πιθανη κατινιά ,περι ανωνυμίας και επωνυμίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. as πληρωσει πρωτα ο καραφλασ τουσ συνεργατεσ του και μετα να γινει λιγο ανθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλ ρε κεφαλα
    τα δικα μας νεκταρ,σεργαλ,κρι κρι κλπ
    να τους διωξουν απο τους διπλανους νομους ε?
    αριβιστες του κωλου, που στα σπιτια σας ξερω τι βαζετε στο τραπεζι.Αντωνη,Γιωτη,Κουρτιδαιοι,γιατι τον αφηνετε να σας δυσφημει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ