Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΪ


O Θόδωρος Μηλίδης, ήταν από τους πρώτους που δήλωσε ανοικτά την στηριξή του στην υποψηφίότητα της "κόρης του Αποστάτη" για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας και για "την υπεύθυνη πολιτική του αυτή στάση", επιβραβεύθηκε από τον "φεουδαρχη" Θείο Αχιλλέα να λάβει το χρίσμα του κόμματος ως υποψηφιος Δήμαρχος Σερραίων. Ο Αντωνάκης απλός θεατής δεν ειχε λόγο για το μοιρασμα της τράπουλας στο φέουδο του Θείου.

Πρόσφατα ο Θόδωρας παραχώεησε ευγενικά το πολιτικό του γραφείο με όλο το εξοπλισμό του στην "κόρη του Αποστατη" όπου προχθές το βραδυ εγκαινιάστυηκαν ως γραφεία του κόμματος της "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ" επί της οδού Εθν. Αντιστασεως 1. (τυχαίο;  δεν νομιζω)

Ο Θόδωρας που εχει καημό να γίνει βουλευτής "ξεπαραδιάστηκε" στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., "έφαγε πόρτα και από τον Δήμο Σερρών", όπου παρα τον δαπανηρό προεκλογικό του αγώνα ( φήμες τον φέρουν να πλήρωσε μόνο στο ντοροκάμναλο 50.000 ευρώ μετά τις "σπόντες" για την Μαρία και τα 50αρικα στο Κωνσταντινάτο) συνετρίβη από τον Πετρομουσταφά Αγγελίδη και ψαχνει τώρα εναγωνίως τρόπο να ρεφάρει ...

 Με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ο Θόδωρας μαζεψε 17.000 σταυρούς την κάθε φορά αλλά δεν αρκούσαν για την εκλογή του, ενώ με ενδεχόμενη συμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της  ΔΗ.ΣΥ. , μπορεί να γίνει "Πολατίδης" στην θέση του Πολατίδη, δηλαδή με 1.000 σταυρουδάκια να μπει στην Βουλή , αν η Θοδώρα πιάσει το 3%.

Ενεκα της εκδοχής αυτής πολλοί "πικραμένοι" αλλα και νεοφώτιστοι "μουστερήδες" συνωστίζονται φλερτάροντας στο ΔΗ.ΣΥ. για να καπαρώσουν μια θεση στο ψηφοδέλτιο, όποτε ο Θόδωρας με την απρολάλυπτη εκχώρηση των γραφείων του, πέραν κάθε  δεοντολογίας και πολιτικής αξιοπρέπειας, έδειξε καλή διαγωγή.

Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν δείτε προσεχώς τον Θόδωρα αγκαλιά με την Θοδώρα ... 

6 σχόλια:

  1. ΣΗΜςΕΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΣΗ Η ΑΣΧΗΜΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΣΠΡΑ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.................................
    ...................ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΥΠΝΟΣ.
    ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για την ιστορία το 2007 έλαβε 10.312 (8ος πριν τον Χατζηδημητρίου) και το 2009 13.148 (7ος πριν Παναγιωτάκη - Δουβίτσα) και ελεγχόμενος απο το συγκρότημα εξαιτίας 'αδυναμιών' του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥ ΜΗΛΙΔΗ ΔΩΣΤΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ (ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ)
    ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ 50ΑΡΙΚΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ.
    ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΥΜΕΝΕ?
    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΕΣ?
    ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ.
    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΑ............................................................................................................ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ , ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΗΓΑΙΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατάλαβε ο Πανταζής τη μαλακία που έκανε και αποσύρθηκε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ