Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΑΛΚΗ, ΠΑΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ;


Το τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα Απιδόπουλου-Μπαλουκτσή  δεν θα έχει συνέχεια .Ο Άλκης έστειλε μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Αν όμως αγαπητέ πρόεδρε θέλεις να πας στον εισαγγελέα , να σου δώσουμε έτσι μια ιδέα. Ευρωπαικά προγράμματα 1.ΔΑΣΤΑ (ΔΟΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ) 2.ΜΟΔΙΠ ( ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ) Χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαική Ένωση ύψους 200.000 ευρώ το καθένα που αφορούν την πρακτική άσκηση των φοιτητών , την επαγγελματική τους κατάρτιση κ.α Οι καθηγητές και κάποιοι διοικητικοί ( μεταξύ τους και ο Δρογαλάς αδελφός του προέδρου και ο γιος του ) αμείβονται εξτρα με ποσά από 3000 εως 6000 για την ενασχόληση τους με το πρόγραμμα.

Τα περίφηνα μνημόνια συνεργασίας που υπογράφονται με φορείς Νοσοκομείο, Επιμελητήριο Εργατικό Κέντρο τι εξυπηρετούν Υποτίθεται οτι βοηθούν την επαγγελματική κατάρτιση των φοιτητών και κυρίως δημιουργούν θέσεις εργασίας, όμως ξοδευονται και χρήματα

Το τελευταίο σεμιναριο σε συνεργασία με την ΕΠΚΑΣ ( και με αυτήν έχουν μνημόνιο συνεργασίας ) κόστισε για μια ήμερα 2.500 ευρώ. Την διοργάνωση ανέλαβε με απευθείας αναθεσή διαφημιστικό γραφείο.

Ζήτα Άλκη μου τα μνημόνια συνεργασίας δείξε και το δικό σου .Ζήτα όμως να βγάλε στον αέρα πόσο κοστίζουν οι διάφορες ημερίδες που γίνονται στα πλαίσια αυτών των μνημονίων συνεργασίας. Ξέρετε κ. Μπαλουκτσή να χειρίζεστε ευρωπαικά προγράμματα.Πείτε μας λοιπόν πόσο βοήθησαν αυτά τα προγράμματα στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας .

Δεν θα πας Άλκη μου στον εισαγγελέα γιατί πιθανόν να ξεφτιλιστείς και εσύ


Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΒΡΟΧΗ, ΤΑ "ΚΟΥΝΑΒΙΑ" ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ... την 11/8/2011

14 σχόλια:

  1. Στα λαίσια τπυ ΜΟΔΙΠ .Δρογαλας Γεώργιος για το διάστημα 10/1/2011- 10/1/2012 αμοιβή 15.000
    Δρογαλάς Αστέριος για εκτός έδρας μετακινήσεις Μαιο Ιουνιο 1300. Συμμετοχή στο ΜΟΔΙΠ 2250

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόγραμμα πρακτικης ασκησης φοιτητων ΤΕΙ Σερρων 1,694,944.78 για 30 μήνεςαφορά 634 φοιτητες και 313 εταιριες .οΙ ΕΠΙΒΛΈΠΟΝΤΕς ΚΑΘΗΓΗΤΈς ΑΜΕΊΒΟΝΤΑΙ από 6000 εως 20.000 αναλογα με το χρονικο διαστημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα μωρέ τώρα για ποιον Εισαγγελέα μιλάτε; Σουρωμενος ήταν ο πόντιος και είπε και καμιά μαλακία παραπάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η φωτογραφία του κ. Μπαλουκτσή τι σχέση έχει με το θέμα σου; Ο άνθρωπος έχει να ασχοληθεί με τη Δίοικηση του ΤΕΙ εδώ και αρκετά χρόνια. Ήταν πρόεδρος του ΤΕΙ στο διάστημα 1998-2002 και τα προγράμματα που διαχειρίστηκε τότε το ΤΕΙ Σερρών ήταν για να γίνει η βιβλιοθήκη του ΤΕΙ, το κτίριο των αμφιθεάτρων, οι οπτικές ίνες της δικτυακής υποδομής του ΤΕΙ και πολλά άλλα. Επίσης απ' ότι γνωρίζω ο προϋπολογισμός του ΤΕΙ εκείνα τα χρόνια, όπου τα πάντα στην Ελλάδα λειτουργούσαν και λειτουργούν με ελλειματικό τρόπο, ήταν πλεονασματικός. Τα ερωτήματά σου να τα θέσεις προς τη Δίοικηση του ΤΕΙ κι' όχι προς τον κ. Μπαλουκτσή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΔΡΟΓΑΛΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ?.......
    ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ?
    Ή ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ?
    Ο ΥΙΟΣ ΔΡΟΓΑΛΑ ΤΙ ΠΤΥΧΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΘΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΜΠΑΛΟΥΚΤΣΗΣ ΜΕ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΣΟ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ/ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.ΤΟ ΤΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΝΘΗΣΗ(ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ).Η ΑΠΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΜΠΑΛΟΥΚΤΣΗΣ ΜΕ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΣΟ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ/ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.ΤΟ ΤΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΝΘΗΣΗ(ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ).Η ΑΠΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ. ..ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΛΟΥΚΤΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ;ΠΡΕΠΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ;ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ BLOGS;ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι να μασ πει και ο ποντιοσ.στο ζαχαρεωσ γινεται παρτυ ρουσφετικων προσληψεων και αυτοσ κανει πωσ δεν ξερει τιποτα.απο τον φεβρουαριο ο υφυπουργοσ μασ εχει βολεψει παρανομωσ δεκαδεσ ψηφοφορουσ του.γνωστο το κολπο.δεν πληρωνονται τουσ 2-3 πρωτουσ μηνεσ μεχρι να βγει η προκυρηξη και μετα τα παιρνουν σε νυχτερινα και υπερωριεσ.φωτογραφημενεσ προκυρηξεισ.και μεγαλοαγροτησ να εισαι δεν ξερεισ να ραντιζεισ.πρεπει να εχεισ εμπειρια απο το ζαχαρεωσ που ποτε δεν προκειται να αποκτησεισ.που εχει την εντυπωση ο παλιοκαραγιοζησ ο μπολαρησ που στα καφκα καθονται.ασ ερθει μια βολτα απο τη νιγριτα με μασκα να δει τι ξεσκατωμα πεφτει και οχι μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. === 9:50 ΓΙΝΕ ΣΑΦΗΣ, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΛΗΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 9.50 ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ 11.04 ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 7.37 ΠΡΟΣΕΘΕΣΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΛΟΥΚΤΣΗΣ.Ο 11.04 ΟΦΕΙΛΕΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΙΑΚΧΕ, ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΟΣΤΟΥΣ 2500 ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΠΚΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΕΜΙΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ,ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Ε.Κ ΣΕΡΡΩΝ ΑΛΚΗ ΑΠΙΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΣΤΑ Τ.Ε.Ι ΣΕΡΡΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.(ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ Μ.Κ.Ο)
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ..
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΡΕΥΝΑ Κ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ Η Μ.Κ.Ο "Δ.Α.Δ.Α" , Κ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Κ ΤΟΥ Κ.ΗΡΩΔΗ ΑΠΙΔΟΠΟΥΛΟΥ(ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΜ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ...."ΠΑΡΟΝ") ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Ε.Κ.
    ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΣΟΙ, Κ ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ..Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΒΑΡΥΣ...ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ..
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΟΥ.
    ΙΣΟΤΗΤΑ , ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ..(ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕ ΛΕΕΙ Η 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΑΣ?)
    ..ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ