Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΚΟΥTΜΕΡΙΔΗ


ΥΠΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ  ΤΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΟΥΤΚΤΣΗΣ,  ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ"

Ακόμη ένας αυτόκλητος "πράσινος σωτήρας" ή ευαισθητοποιήμενος βολεψάκιας του συστήματος ΠΑΣΟΚ,  που κλήθηκε από τον Ασημάκη Κατή να "απαλύνει" τον πόνο των άνεργων συμπολιτών μας,  σε τηλεφωνική του παρέμβασή στην εκπομπή "ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΡΑΜΜΗ" του Δίκτυο Τηλεόραση με καλεσμενο τον Αντιπρόεδρο της ΝΟΔΕ, Θόδωρο Καμπούρη, δήλωσε ότι πρόκειται να παραιτηθεί από την εν λόγω Μ.Κ.Ο. ή Αστική Μη Κερδοσκοπική, το γνωστό "πράσινο παραμάγαζο" αγανακτησμένος από την άδικη κριτική που δέχθηκε μια " αγνή ανιδιοτελής εθελοντική προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς" !!!

Μάλιστα κύριοι, έτσι το λέμε τώρα, "ανιδιοτελή αγνό εθελοντισμό" βολεμένων κρατικοδίαιτων που αποσκοπούν να διαχειριστούν τις τύχες  1.200 άνεργων συμπολιτών μας, δηλαδή περίπου 4.000.000 ευρώ στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η αμοιβή τους περίπου 200.000 ευρώ!!!

Φυσικά είχε το θρασος να αποκλέσει όσους αντέδρασαν στην αλητεία, (δηλάδη 9.000.000 έλληνες) άσχετους, αδιάβαστους και αδαείς ενώ συνέκρινε τα χρήματα που "έφερνε" ο Αχιλλέας Καραμανλής για έργα στον Νομό  με το πλιάστικο της ελπίδας των ανέργων που επιχειρεί το στενό περιβάλλον Κουμερίδη, τον οποίον σημειωτέον συνεχάρη για το ενδιαφέρον και την προσπασθειά του


Βρε οοοουυυυυστ ... και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα !

8 σχόλια:

  1. Εγώ λέω να πάνε στις τρεις τσέπες των μεγάλων εργατοπατέρων μας του εργατικού κέντρου, του αιώνιου μεθυστακα, του αντιδήμαρχου και του ¨σε όλα μεσα είμαι¨. Δηλαδή απο 65 χιλιαρικάκια έκαστος. Αντε ας πάρει κατι τις και κανένας αθηναιος νταβατζης της γσεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αύγουστος είναι ξακουστός :
    1. Για τους κολιούς του.
    2. Για τις παχιές του μύγες.
    3. Για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Θόδωρα ...
    Άϊντε και του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ?
    .....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΒΙΛΑΕΤΙ ΤΟΥ?
    ...ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΕΘΝΑΡΧΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλος του ΠΑΣΟΚ ψέλισε οτι είναι .Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το 2007 το ξέχασε να μας το πει.Φυσικά και μίλησε απαξιωτικά για τους ιθαγενείς που διαμαρτύρονται .Φυσικά και μίλησε απαξιωτικά για το δημόσιο .Κρατικοδιαίτος από γενησιμιού χωρίς έλεγχο από κανένα , από πολιτικός μηχανικός καθηγητής στο ΤΕΙ πληροφορικής .Μπορεί να μας σε πόσα ευρωπαικά χρηματοδοτούμενα προγράμματα ήταν υπευθυνός πόσα χρήματα διαχειρίστηκε και το κυριότερο τα αποτελεσματά των προγραμμάτων που έκανε .Κράτος εν κράτει οι πανεπιστημιακοί σε κάλη συνεργασία των φοιτητοπατέρων μετατρέπουν σε ευρώ τον κόπο και των ιδρώτα των φοιτητών και των αφελών που πιστευούν οτι θα εξελιχθούν σε καθηγητές .Θα επανέλθω σύντομα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. === 8:40 . O IAKXOΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτα ρε τσογλανια,κουναβια ,ΜΟΝΟ επι ΕΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εσυ ρε μαλακα μητσο ,εβγαλες κανα φραγκο η τζαμπα
    ετρεχες? σοϊ τι να κανεις?Εδω κολαει μητσο!
    ΖΩΗ, κανε μου μια πιπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8:40
    εχει και κοκα εχει κιαλλα.....στα τεϊ(τεϊ party)
    περα απο πίπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ