Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΚΟΤΕΣ , ΚΟΤΕΣ ΛΕΙΡΑΤΕΣ ...



«ΥΠΟΘΕΣΗ Ο.Φ.Η.

Η ομάδα του Ηρακλείου με τις ευλογίες των πολιτευτών της περιοχής της και με την ανοχή της ΕΠΟ και της Αθλητικής ηγεσίας προσέφυγε στα πολιτρικά δικαστήρια εναντίον της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ που δεν εξέδωσε άδεια συμμετοχής της στην Super League και – ω του θαύματος – στο τέλος δικαιώθηκε. Ο Κανονισμός απαγορεύει ρητά και κατηγορηματικά την λύση των αθλητικών διαφορών στα πολιτικά δικαστήρια. 

Απέναντι στην Λάρισα και τον Πανσερραϊκό η ΕΠΟ , δεν ήταν εξ ίσδου γενναιόδωρη. Τις υποβίβασε στην Γ’ Εθνική δίννοντάς τους περιθώριο 20 ωρών να αποσύρουν την δική του προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια. Με επίδειξη δύναμης όπου μας παίρνει, κάθαρση δεν γίνεται» 


[ Διαβάζω και εξίσταμαι :  "ΤΟ ΒΗΜΑ Α41 – 28 Αυγούστου 2011" ]

Άντε να σας δω "πόσα απίδια χωράει, ο σάκος" ... μας ξευτέλισαν οι Κρητικοί, παραβιάστηκε απροκάλυπτα καθε έννοια ευνομούμενης πολιτείας και δεν ίδρωσε τ' αυτί σας !!!

Ορτινάτζες μου, "δύσκολα ρούχα τα παντελόνια", όπως λέει και ο κυρ Αντώνης ο Αναστασιάδης.

4 σχόλια:

  1. Καιέχουμε και τον περουκα που φτιαχνει φιλικο με τα παοκια. Νομιζει οτι θα βγαλει φραγκα αλλα δεν ξερει οτι αυτοι μονο τη ρετσινα τους πληρωνουν ενω στα γηπεδα μπαινουν με ντου. Κανενας Σερραιος σε αυτο το φιλικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωχ αρχισαν παλι να γραφουν οι χουβαρδαδες που αγαπουν τον πανσερραικο και περιμενουν με τις ωρες να μπουν στο γηπεδο τσαμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΑΣ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ.
    ΕΜΑΣ ΟΚΑΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    ΕΜΑΣ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΛΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΜΙΣΘΑ.
    ΕΜΑΣ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΑΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ (ΘΥΜΑΣΕ ΚΥΡ ΜΑΡΚΟ) ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΡΑΔΟΙΦΩΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.
    ΕΜΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Η λήξη της αγωνιστικής περιόδου δεν μπορεί να βρίσκεται περαιτέρω σε εκκρεμότητα. Όποιος επιμένει να τοποθετεί προσκόμματα στην ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων με ανοίκεια για τη διεθνή ποδοσφαιρική οικογένεια νομικά τεχνάσματα, θα πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις προβλεπόμενες συνέπειες από τους κανονισμούς».

    Λίγη ώρα μτά τη συγκεκριμένη ανακοίνωση ο ΟΦΗ έκανε γνωστό ότι αποσύρει την προσφυγή του στο Εφετείο Αθηνών.

    Οριστικά παρελθόν αποτελεί για τον ΟΦΗ και την ΕΠΟ η υπόθεση της προσφυγής στο Εφετείο Αθηνών καθώς σήμερα το πρωί ο Μανώλης Φωτάκης κατέθεσε την αίτηση παραίτησης από τα πολιτικά δικαστήρια.

    τελικά Θεοδωρίδη δύσκολα ρούχα τα παντελόνια και για σένα και τους βουλευτάδες που κάθε Κυριακή πουλούσαν μούρη στα επίσημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ