Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

... ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ

   ΠΗΓΕ ΛΑ.Ο.Σ. Ο ΚΙΛΤΙΔΗΣ


Ο πολιτικός αυτός χαμαιλέων απο το Κιλκις, που ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα ως εθνικιστής στο πλευρό των Κώστα Πλεύρη, μεταπήδησε στην ΝΔ με την οποία πέτυχε να εκλεχθεί βουλευτής και μάλιστα υπουργοποιήθηκε, άνθρωπος της αυλής του Μητσοτακεϊκου μετα την εκλογή Σαμαρά, ακολούθησε την κόρη του "Αποστάτη" , Ντόρα Κούβελου - Μητσοτάκη στην "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ", ψήφισε "παρών" στο ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ  ως ορίτζιναλ αλλαξοκώλης , όταν όμως διαπίστωσε ότι το "καράβι της Ντορας" χτύπησε σε ξέρα βρήκε καταφύγιο στο ΛΑ.Ο.Σ του Καρατζαφέρη, όπιου έγινε πρόθυμα αποδεκτός μετά κλάδων  και βαϊων ...

 "μάθανε ότι γαμιώμαστε, πλάκωσαν και οι γύφτοι" θα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη

Αναρωτιέμαι πότε θα ξυπνήσει το "πόπολο" για να εκλείψουν αυτοί οι τσαρλατάνοι από την πολιτική μας ζωή;

4 σχόλια:

  1. ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον κ. Κιλτίδη δεν τον περίμενα τόσο πολιτικά αφελή . Αν ψάχνει μνημονιακό κόμμα το οποίο θα μπει στη βουλή , καλό είναι να περιμένει μέχρι δύο μήνες πριν τις εκλογές και όχι να αλλάζει κόμματα σαν τα πουκάμισα . Έτσι θα καταλάβει ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ από τα μνημονιακά κόμματα θα μπει στη βουλή , άρα μπορεί να ενταχθεί κατευθείαν στο ΠΑΣΟΚ και όχι να γίνει γυρολόγος , κάτι που δεν τον τιμά και δεν ανταποκρίνεται στην προσωπικότητά του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ Η ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ ΚΑΠΟΤΑ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ