Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Ν.Δ. : ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ Μ.Κ.Ο. ΤΟΥ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ


"ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ" έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη και φαίνεται ότι είχε απόλυτο δίκαιο. Μετά τους ανθρώπους του βουλευτή Τασου Καρυπίδη (Μπασδάνη - Καραβασίλη) εμπλέκεται στυην υπόθεση της συνεργασίας με την πράσινη Μ.Κ.Ο. εμπνεύσεως Κουτμερίδη και ο Πρόεδρος της κομματικής ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ο γνωστός φέρελπις δικηγόρος  Δημήτριος Γκολέμης.

Ο Γκολέμης τυγχάνει διορισμένος ως "αναπληρωτής Πρόεδρος" του Μητροπολιτη Θεολόγου , στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΕΡΡΩΝ, η οποία έσπευσε από τους πρώτους να υπογραψει "Μνημόνιο Συνεργασίας" με το "ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ" των ανθρώπων του πολιτικού γραφείου του Στάθη Κουτμερίδη για να "πάρει μερίδιο από την πίτα" των ύποπτων και ρουσφετολογικών διορισμών 1.200 ανέργων συμπολιτών μας.

Αποτελεί μείζον ζήτημα για τα πρωτοκλασάτα τοπικά στελέχη της Ν.Δ.  η στενή σχεση που είχαν με τον παράνομο αυτό ρουσφετολογικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ.,  γεγονός που σαφώς εξηγεί την ένοχη σιωπή τους, όταν το κομμα τους σε κεντρικό επίπεδο κίνησε "γην και ουρανό" για να ανδείξει το θεμα ως μέγα πολιτικό σκάνδαλο. ( καημένε Σαμαρά με τα "ντοράκια" που έμπλεξες και απορείς γιατι δεν εχεις κανει ακόμη κόμμα)
 
Σαν δικηγόρος ο κ. Γκολέμης γνωρίζει πολύ καλά το νομιμον της λειτουργίας των οργάνων διοίκησης φορέων και οργανισμών, οπότε περιμένουμε τις εξηγήσεις του για την ληφθείσα απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ, καθόσον τυγχάνει "αναπληρωτής πρόεδρος" και προέδρος κομματικού οργάνου της ΝΔ.  Οψόμεθα λοιπόν ...

7 σχόλια:

  1. Epitelous re Iakxe,pano pou elega pos eisai me tin paraxomeni fotia ton Dimitraki...pou stis proigoumenes nomarxiakes ekloges stirize Mytilinaio, me nyxia k me dontia kata tis epilogis tis ND,stis teleftaies dimotikes den stirize ton eklekto tou kommatos kai tora to paizei "galazovrakis" gia na mbei sto psifodeltio.An etsi nomizei epeidi exei fraga tou petherou, as dokimasei.Essetai imar

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.....................................................................................................................................................ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΖΑΙΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράσινα κουνάβια ,με μαφιόζους νουδουκράτες ΣΕ οριεντάλ πρόγραμμα "τα γενειοφόρα κορίτσια με τα μαύρα και η ΘΕΚΛΑ"
    Εισιτήρια ΜΕΤΑΠΩΛΟΥΝΤΑΙ
    Προσεχώς "είμαστε ολοι ΔΕΞΙΟΙ και επιδέξιοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εκκεντρο ........... αλλα και εκκεντρικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα , αλλά μην μας τρελλάνεις και από πάνω ΙΑΚΧΕ . Το θέμα με τις πεντάμηνες προσλήψεις είναι πολιτικό και καταπράσινο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΙΑΚΧΕ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΗΝΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝΜ ΑΣΗΜΑΚΗ ΚΑΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ. ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ ΜΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ κ. ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑΝ 4 ΑΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ