Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΦΩΝΤΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ;



Ανώνυμος είπε...


Με τη Διευθύνουσα και τις τομεάρχισες θα ασχοληθεί κανείς; Έβαλαν στα εξωτερικά ιατρεία 40 νοσοκόμες και στα τμήματα άφησαν λίγα άτομα να βγάζουν κυλιόμενα ωράρια. Έβαλαν στην οφθαλμολογική που έχει 2 ασθενείς, περισσότερες νοσοκόμες απο την χειρουργική και την παθολογική. Ο ΦΩΝΤΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ;;;

6 σχόλια:

  1. Αν είναι ,γι αυτό να κάνει κάτι ..
    Τον ρωτάς?
    Εμείς να κάνουμε κάτι
    Κοριτσάρες μου .....
    150 ναχει στα εξωτερικα ιατρεία ,για κράχτες....
    αμα μπεις μετα μέσα (εισαγωγη)να ΠΡΟΣΕΧΕΣ

    YG μην βαλς κανα ντερτιλιους μιτα και κσινιροσμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι αφελής, βλάκας ή τον παριστάνεις;
    Ο ίδιος ο φοντας το κανόνισε για να λουφάζουν κάποιες, ενω σε αυτούς που δεν χωνεύει δεν στέλνει προσωπικό. Είναι ο πιο βρωμίλος που πέρασε απο το νοσ.
    Οπως επίσης, έχει λίγα υλικά για να μήν ξεμένουν τα δικά του τα σπιουνάκια, ταυτόχρονα ομως δεν δίνει σε μονάδες που δεν γουστάρει. γι αυτό ακούγονται δύο φωνές. έχει και δεν έχει υλικά το νοσοκομείο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. === 5:19 ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΑΦΕΛΕΙΣ Ή ΒΛΑΚΕΣ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟΠΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΡΖΗΣ.

    Ο ΦΩΝΤΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗΚΑΝ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ.ΑΥΘΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ Η "ΚΟΥΤΑΛΑ"

    ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΔΗΘΕΝ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΘΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ , ΟΠΩΒΣ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. (ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΣΗΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ)

    ΔΕΝ ΤΑ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΔΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΑΚΧΕ, ΩΡΑΙΕΣ ΣΕΞΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΡΑΚΑΛΤΑΚΕΣ (ΣΕΡΡΑΙΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ ΝΟΣΙΛΕΥΤΡΙΑ Δ.Ε..........
    ΜΕ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΥΧΙ, ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΧΤΗ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ,
    ΝΑΙ ΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ?
    ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΥΡΙΕΣ ΤΟΣΕΣ ΑΗΔΙΕΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΗΣ,
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΙ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΝΑΖΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΩΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΥΦΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!!!!!!!(ΝΙΚΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6:46 εσυ ησουν τις προαλες στο χειρουρειο που φωναζες;
    σου τον... ανοιξαν τοσο πολυ που ακομα και οι χειρουργοι δυσκολευτικαν στο ραψιμο!!! Την αλλη φορα πιο προσεκτικα!!! Καποιος πρεπει να σου μιλησει για την βαζελινη!!! προαλες στο χειρουρειο που φωναζες;
    σου τον... ανοιξαν τοσο πολυ που ακομα και οι χειρουργοι δυσκολευτικαν στο ραψιμο!!! Την αλλη φορα πιο προσεκτικα!!! Καποιος πρεπει να σου μιλησει για την βαζελινη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ