Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. & Α.Μ.Κ.Ε. ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ (5ον)



ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ " ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" 

με έδρα την ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΣΕΡΡΩΝ, γενέτειρα των Κουτμερίδη-Ανθόπουλου



Πως γίνεται αγαπητέ κ.Βουλευτά τα γραφεία του περιοδικού Ενεργός Πολίτης να στεγάζονται σε σπίτι και το υποτιθέμενο τηλέφωνο του περιοδικού να είναι το τηλέφωνο του σπιτιού κάποιου Καφαλίδη Αναστασίου που κάμμια σχέση δεν έχει με την εφημερίδα. 

Γιατί άραγε στην Γενική Γραμματεία Τύπου έχετε δηλώσει ως τηλέφωνο της εφημερίδος το τηλέφωνο του ιδιώτη τυπογράφου που τυπώνει την εφημερίδα. Η φερόμενη ως αρχισυντάκτρια Στελοπούλου Ειρήνη τι επαγγέλεται;

Τέλος πως γίνεται κάποιος να έχει δημιουργήσει μια ατομική επιχείρηση η οποία προωθεί και προβάλει τις ενέργειες συγκεκριμένου μόνο βουλευτή. Μάλιστα την διανέμει δωρεάν , επίσης δεν έχει καμία διαφήμηση άρα μηδέν έσοδα . 


Ποιός είναι λοιπόν αυτός ο φιλάνθρωπος που δημιούργησε ατομική επιχείρηση που πρέπει να πληρώνει ΙΚΑ , μισθό σε κάποιους , έξοδα τυπογραφείου , έξοδα ΕΛΤΑ ,γραφεία διανομής να την μοιράζουν γιατί τη βγάζει σε πολλά φύλλα.

Μιλάμε Στάθη σύμφωνα με υπολογισμούς αυτών που ξέρουν την πιάτσα για 10.000 ευρώ τουλάχιστον το χρόνο.

 Στο δια ταυτά λοιπόν Επειδή η εταιρεία ΚΑΦΑΛΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ έκανε έναρξη στην ΔΟΥ το 2008 μήπως μπορείτε να μας δείξετε τους ισολογισμούς της.
Μπορείτε να μας δείξετε τα παραστατικά αποστολής μέσω ΕΛΤΑ. Τι ποσό πληρώνει στο ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΊΟ ...

7 σχόλια:

  1. Το θέμα όντως είναι πολύ σοβαρό αλλά εγώ ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω τις διακοπές τις Αριάδνης με τη δική της ΜΚΟ. Εδώ μιλάς για 10.000 το χρόνο που είναι τσιχλόφουσκες μπροστά στα ταξιδάκια της Αριάδνης. Και είπαμε. Για τα στραγάλια έχει τα μπικικίνια από τις εκφωνήσεις στις παρελάσεις.
    Όλεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 50.000 φυλλα καθε δυο μηνες Χ 0,70 το φυλο διορθωστε με αν κανω λαθος την τιμη κάθε γραμματος στα ελτα = 35.000 .. αντε επειδη ειναι φυλαδα να κοστιζε η αποστολη 0,50 (που δεν νομιζω)
    = 25.000 το διμηνο επρεπε να πληρωνει στα ελτα για την αποστολη της φυλαδας. Χ 6 διμηνα 150.000 ευρουλακια τον χρονο δηλαδη. Τόσα θα έπρεπε να πληρώνει από την τσέπη του, δυστυχώς όμως τόσα παίρνει από την δική μας τσέπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι είναι πάλι τούτο ? Τι γίνεται ρε παιδιά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ... ξεφτιλισμένοι εκδότες και δημοσιογράφοι, τα τηλέφωνα ενός πρώην πρωθυπουργού παρακολουθούσε η Αμερικανική Πρεσβεία κι εσείς τόση άγρια τουμπέκα; ...

    kourdistoportocali.com

    Από τον Richard Μ. Nixon

    Πιθανόν να μην συνέβαινε ούτε στη Κολομβία.

    Μια συγκλονιστική αποκάλυψη που θέλει την αμερικανική πρεσβεία να παρακολουθεί τον πρώην πρωθυπουργό, τον αρχηγό της ΕΥΠ, τον υπ. Εθνικής Άμυνας αλλά ακόμη κι έναν ηλεκτρολόγο, συγγενή φερόμενου ως...

    συμμετέχοντα στην εκτέλεση του Ρίτσαρντ Γουέλς, περνάει σε απόλυτη σιγή ασυρμάτου από τα ελληνικά ΜΜΕ.

    Ακόμη και η "Καθημερινή της Κυριακής" που δημοσίευσε το ρεπορτάζ περίτεχνα "θαμμένο" δεν έδωσε καμία συνέχεια στην ηλεκτρονική της έκδοση.

    Μην έχετε αυταπάτες: Ζούμε σε μια τριτοκοσμική χώρα της οποίας οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ επιβιώνουν χάρη στα δάνεια των ανυπόληπτων τραπεζιτών, στη διαπλοκή τους με το παρα-Κράτος και στις μπίζνες με εμπόρους όπλων και άλλες πολυεθνικές.

    Οι δε δημοσιογράφοι-με τις εξαιρέσεις των εντίμων-από μίζες πάσης φύσεως και σκοτεινές λίστες μισθοδοσίας.

    Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα, όπως δημοσιογράφος που κάλυπτε Ιατρικό ρεπορτάζ, ο οποίος το είχε ρίξει στις μπίζνες οργανώνοντας ιατρικά συνέδρια, στα οποία φρόντιζε να προσφέρει και γυναίκες για την ευχαρίστηση των συμμετεχόντων.

    Μιλάμε για κανονικό μαστροπό.

    Φυσικά βγήκε στη σύνταξη πάμπλουτος. Ακόμη και βίλες σε ακριβές περιοχές της Ευρώπης απέκτησε ο εν λόγω υπηρέτης του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.

    Υπάρχει δημοσιογράφος που κάλυπτε για χρόνια το ναυτιλιακό ρεπορτάζ, ο οποίος βρέθηκε με 13 πισίνες σε κυκλαδονήσι, ενώ συντάκτης του ρεπορτάζ Εργασίας απέκτησε θαλαμηγό πολλών δεκάδων μέτρων.

    Για τους Οικονομικούς, τους πολιτικούς και τους αθλητικούς συντάκτες-πάντα με τις εξαιρέσεις των εντίμων-δεν μιλάμε.

    Αυτοί είναι εκτός συναγωνισμού.

    Σ αυτό το αρρωστημένο νοσηρό περιβάλλον, είναι λογικό να θάβεται η είδηση για τους "αμερικανικούς" κοριούς στον Καραμανλή.

    Και δεν είναι ο φόβος εξαιτίας της υπερδύναμης που τρομάζει τους αχυρανθρώπους των εγχώριων ΜΜΕ.

    Είναι το γεγονός ότι έχουν μάθει να λειτουργούν σαν ξιπασμένα γιουσουφάκια-προσφερόμενο υπηρετικό προσωπικό προς πάσα εξουσία.

    Όταν οι ίδιοι οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι-έστω δύο-δεν δίστασαν να στήσουν στον τοίχο τον Ρίτσαρντ Νίξον για την υπόθεση Watergate, τότε είναι τουλάχιστο εξευτελιστικό για τα εγχώρια ΜΜΕ να περνάνε στο ντούκου μια τόσο κραυγαλέα υπόθεση όπως αυτή των υποκλοπών στα τηλέφωνα ενός πρώην πρωθυπουργού...

    Αναρτήθηκε από Nonews στις 23:50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρεις ένδεκα, τρεις δώδεκα, τρις δεκαπέντε και έντεκα...= 150.000 ευρουλακια τον χρονο!!!
    άσε μας ρε πασχαλάκο, δε πα να κάνεις κανένα μπάνιο. Ή μάλλον κανένα μάθημα σε δημοτικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΟΗΤΕ 9:46 μ.μ., ΤΙ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ?
    Η ΑΡΙΑΔΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ Μ.Κ.Ο., ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ Μ.Κ.Ο ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ Μ.Κ.Ο. ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΟΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ (όπως εσύ)!


    Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΣΟΥ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Τ`ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΟΥ.
    (ΧΟΝΤΡΗ ΠΑΠΑΛΟΥΤΣΑ, ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ)!

    ΕΝΑΣ "ΦΙΛΟΣ" ΣΟΥ (ΑΣΠΟΝΔΟΣ), ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τρισ εντεκα τρισ δωσεκα κανε εσυ αλλιως τον λογαριασμο .. οπως και να τον κανεις αυτο το κονδηλι βγαινει ααα Μπάνια εκανα .. στο Δημοτικο να πας να κανεις μαθημα εσυ! σου κακοφανηκε? να τον ξανακανω να τον εμπεδωσεις αν θες αυριο ομως αφου ζητησω την τιμη απο τα ελτα αντε και ζητα συγνωμη απο τον Πασχαλακο! αυτος μπορει ακομη να κανει μπανια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ