Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΛΊΤΗΔΩΝ ...

... ΕΝΩ Η Ε.Α.Κ.Μ.Ε. ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΑΚΑΡΙΩΣ




 Εξωφρενικό το ποσό που δαπάνησαν οι "Δρογαλομπαλιτηδες" για τα κινητά τους τηλέφωνα το 2010. Αρχικά σύμφωνα με τα στοιχεία του 2009 προϋπολόγισαν 17.000,00 € αλλά δεν ήταν αρκετά και προχώρησαν σε αναμόρφωση του προϋπολογισμού.

κ. Γιαννάκη, πολύ σωστά πράξατε ως ΕΑΚΛΜΕ και δεν ψηφίσατε  τον Απολογισμό 2010, όμως αυτό δεν αρκεί ... χρειάζεται ουσιαστική αντιπολίτευση στο θράσος αυτών των κυρίων, διαφορετικά είστε συνυπεύθυνοι στο όποιο πλιάτσικο των πόρων του Επιμελητηρίου


 Απαιτούμε να δοθεί στην δημοσιότητα η ταυτότητα των κατόχων των κινητών που δαπάνησαν το ανωτέρω ποσό, να δούμε πόσο μας στοιχίζει ο κάθε μουστερής ή ενδεχομένως και άλλα συγγενικά τους πρόσωπα, όπως φημολογείται

6 σχόλια:

  1. ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΦΙΛΕΤΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟΥΣ ΑΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΞΑΝΘΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα τι λαμογια ειναι αυτα ρε στο επιμελητηριο, δεν παιζονται με τιποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΟΙ ΔΡΟΓΑΛΟΜΠΑΛΙΤΙΔΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΤΣΙ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΠΑ ΤΙΣ, ΧΡΥΣΑΦΗ ΣΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΙΑΚΧΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα ρε ιακχοχρυσαφηδες δεν σας ενημερωσε το πουλακι σας στο δσ του εβες ο γιαννακης ο δημητρης (γραφει και σχολιο το ατιμουλικο 1.29.το ποιος ειναι λαμογιο δημητρακη το ξερεις εσυ με τις κατασκηνωσεις με τα 90 χιλ. του υπαλληλου που να τα πηγατε τοτε 1 μηνα πριν τις εκλογες του 09 αραγε θυμασε?)οτι μεσα σ'αυτο το ποσο ειναι και τα χιλιαδες sms που το συνεχιζουν και τωρα οι δρογαλοτετοιοι τα οποια τα ανακαλυψε τοτε 2005 περιπου ο χρυσαφης για να στελνει sms στους υποψηφιους ψηφοφορους του τοτε και να τους λεει χρονια πολλα καλα χριστουγεννα και καλο πασχα?το ξεχασατε χρυσαφοιακχοι?τα μισα χρηματα ειναι απο τα sms και τα αλλα απο κινητα μελων του δσ και των υπαλληλων της υπηρεσιας.τα ειπε ο μπαλιτης στις ερωτησεις που εκανε ο γιαννακης(η προεδραρα που εχει ινδαλμα του τον χρυσαφη)σας τα ειπε ο γιαννακης αλλα το ξεχασατε.
    για τις καταγγελιες καπετανιου που τις αναπαρηγαγε πολυ εξυπνα ο μπαλιτης στη μωραιτη(η οποια το σημειωσε στα κιταπια της και το ξεχασε την επομενη μερα)οτι ο δημητριος γιαννακης(προεδρος της ψοφιας πλεον εακμε του χρυσαφη)μιλουσε μονος του εδω και πεντε χρονια με τις κατασκηνωσεις χωρις κανενα αλλο μελος του εβες τι εχετε να πειτε ιακχοχρυσαφηδες?
    5 χρονια Χ 20.000 πανω κατω = 100.000!!!!!!
    ειναι πολλα τα λεφτα αρη.
    μαλλον διορθωνω:
    ειναι πολλα τα λεφτα αλεκο!!!!!!!!!
    μπραβο ρε χρησταρα εβγαλες λαβρακι παλι!!!

    υ.γ. δεν ειμαι ο μπαλιτης ουτε ο αρης ουτε ο υιος καπετανιου.

    ψαξτε-ψαξτε δεν θα με βρειτε!ειμαι πολυ κοντα σας ιακχοχρυσαφηδες και θα σας ξεσκεπασω.εχω και μαρτυρια για τη συναντηση που σας εδωσε το χαρτι του απολογισμου ο γιαννακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ ΒΡΕ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ