Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ο ΙΑΚΧΟΣ, Ο ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΚΑI Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Αποψη αναγνώστη με την οποία επί της ουσίας συμφωνώ:
Ίακχε, αν και δεν σε συμπαθώ επειδή είσαι ανώνυμος και υβρίζεις συνεχώς –πράγμα που δεν θα επικροτούσε ο ΑΝΤΡΑΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ- υιοθετώντας τις μεταπολιτευτικές μεθόδους της κίτρινης προπαγάνδας, οφείλω εδώ να αναγνωρίσω ότι βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο. Είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ το Ελληνικό φαινόμενο οι ηττημένοι να γράφουν την ιστορία. Το ΚΚΕ ηττήθηκε το ’49 και καθόρισε ολόκληρη την μεταπολεμική ιστορία της Ελλάδος. Όλοι οι νεοπασόκοι , νεονεοδημοκράτες δεξιοί και αριστεροί έχουν ένα κοινό παρονομαστή. Δεν μπορούν να αναγνωρίσουν κανένα για καλύτερό τους. Γι’ αυτό και προτιμούν τοπικούς και δημόσιους άρχοντες «τιποτένιους» και «ασήμαντους» για να μπορούν να συναγελάζονται μαζί τους ως ίσος προς ίσο. Καραμανλήδες και Παπανδρέου συναγωνίστηκαν σε αριστερόστροφες πολιτικές για να αναδείξουν εαυτούς ανάμεσα σε «μέτριους» και όχι ανάμεσα σε ΑΡΙΣΤΟΥΣ. Φόβος και τρόμος τους έπιανε μόλις μια αξιόλογη φωνή έκανε την εμφάνισή της στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της Ελλάδας. Για τους υπόλοιπους Μητσοτάκηδες και Σημίτηδες δεν αξίζει ούτε καν απλή αναφορά. Μπακαλόγατοι, λακέδες και απλοί διεκπεραιωτές, κάκιστοι μάλιστα για την Ελλάδα και καλοί μόνο για την τσέπη τους και την «αυλή τους». Νεότεροι όπως Καρατζαφέρης και ο συρφετός της Αριστεράς απλά φροντίζουν την πάρτη τους και τίποτα περισσότερο.


Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ’67 έτυχε της καθολικής αποδοχής της κοινωνίας , η οποία απηυδισμένη από την πολιτική κατάντια της εποχής βρήκε ασφαλή διέξοδο και την αγκάλιασε. 500 άνθρωποι οργάνωσαν και εκτέλεσαν την κατάληψη της εξουσίας την 21η Απριλίου και ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ. Υπάρχει κανένας αφελής που πιστεύει ότι αν ο κόσμος δεν αποδεχόταν αυτή την κίνηση από τους ευπατρίδες Αξιωματικούς δεν θα μπορούσε να τους ανατρέψει. Απλά την αποδέχθηκε ως τη μόνη λύση. Για τα υπόλοιπα έχει χυθεί πολύ μελάνι, αλλά η ουσία είναι ότι το μοναδικό δέος απέναντι στους ξεσαλωμένους και προδότες πολιτικούς ήταν ο Στρατός . Γι’ αυτό και όλοι προσπάθησαν να τον ξεδοντιάσουν, και τα κατάφεραν. Δόξα και Τιμή στον ΕΥΠΑΤΡΙΔΗ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑ ΝΤΕΡΤΙΛΗ και εύχομαι να μπορούσα να του μοιάσω. Ένας Έλληνας που φοβάται και δεν τολμάει, αλλά ελπίζει σε κάποιον ΝΤΕΡΤΙΛΗ. Υ.Γ. Δεσμεύομαι να το υπογράψω επώνυμα μόλις δηλώσεις την ταυτότητα σου αγαπητέ ΙΑΚΧΕ

Από το χρήστη Ανώνυμος στις Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΝΙΚΟΣ ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ : " XYΔΑΙΑ ΠΡΑΞΙΣ Η ΜΕΤ... στις 7:56 μμ
  
====

Φίλε μου δικαίωμά σου να μην με συμπαθείς, όμως το ότι με διαβάζεις είναι τιμή μου. Η ανωνυμία δε στο διαδίκτυο είναι δικαίωμα και  όταν κάνεις "αντάρτικο πόλεων" στηλιτεύοντας την απληστία της εκάστοτε εξουσίας τότε είναι υποχρέωση. Βλέπεις τα "σκυλιά γίνονται άκρως επικίνδυνα εάν τα ενοχλήσεις όταν τρώνε"
                                
                                                                                                                        by iakxos


30 σχόλια:

  1. 1967 : ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ , ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ , ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ .
    2009 : ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ , ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ !
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ?
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟΣ ΛΑΘΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι !
    Έτσι δεν είναι ΙΑΚΧΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ , ΕΝΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ . ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΣΟΥ.............................................................................................................ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 150 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ , ΜΥΡΙΣΑΝ ΑΙΜΑ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝΕ .........ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι άνδρες που έχουν α.....α δεν κυκλοφορούνε με ένα όπλο στη τσέπη και σκοτώνουν αθώους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα συμφωνήσω με τον φίλο 9.05 . Πλήρη αδιαφορία !
    Οι σημερινοί που μας κυβερνάνε θα βγάλουν όλα τα λουλούδια προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 'Ιακχε ο φίλος του οποίου το σχόλιο έκανες ανάρτηση για τον Ντερτιλή τα λέει άριστα. Όσο για τα 4 πρώτα αρνητικά σχόλια μην δίνεις σημασία προέρχονται από τον ίδιο κομουνιστή με δεξιά τσέπη...
    Υ.Γ. Αν με προκαλέσει θα επανέλθω αποκαλυπτικότερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αποψη αναγνώστη με την οποία επί της ουσίας συμφωνώ:

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΙΔΙΑ ( ΚΑΙ ΕΣΥ ΙΑΚΧΕ ) ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ . ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !
    ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ !
    ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ . ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΡΕΣΚΟΥΣ , ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ , ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ , ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θέλει η πουτάνα, συγνώμη, ο φασίστας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει...

    Τώρα φοβάσαι, μόλις εμφανιστεί ένας Ντερτιλής το πολύ πολύ να φορέσεις κουκούλα για να χαφιεδίζεις αυτούς που δε γουστάρεις(τζάμπα μάγκας σαν τον ιδεολογικό αφεντικό σου τον χουντοΙακχο)...το ξανάδαμε το έργο,ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε...
    Μας αρκεί να βλέπουμε τα ζόμπι σε κάνα θρίλερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΟΠΡΙΕΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ . ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΕ , ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ , ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ? ΟΥΣΤ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαλακία μας που «τσιμπάμε» και σου απαντάμε κουτοπόνηρε χουντοΙακχε
    (μια και είδες ότι με τις αναρτήσεις για τον Ντερτιλή ανεβαίνει η επισκεψημότητά σου από αγανακτισμένους που σε βρίζουν)…
    άρα, μάγκες, αφήστε τον να γαυγίζει..τέλος τα σχόλια και τα πολλά κλικ του ποντικιού, να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστεί ο χουντοΙακχος…
    καμμιά ανάρτηση για τον Άνδρα Πινοσέτ, πως σου φαίνεται;
    Χα,χα,αξιολύπητο ανθρωπάκι…

    Ο Ντερτιλής βοήθησε και αυτός να αναμορφωθούν τα μυαλά της Ελλάδας...
    του νεαρού Μυρογιάννη τα μυαλά απλά τα παρααναμόρφωσε με την πιστόλα του ο "αγέρωχος" Ντερτιλής
    (α,ρε, και να'πεφτες στα χέρια εκείνης της χαροκαμένης μάνας,εσύ χουντοΙακχε απ'ότι φαίνεται παιδιά δεν έχεις)...
    σα δε ντρεπόμαστε...κρίμα, χουντοΙακχε, με τις δυό αναρτήσεις σου για τον κουραδόμαγκα φασίστα Ντερτιλή ακυρώνεις όποια σωστή κριτική κάνεις στους πολιτικούς των Σερρών...

    «...είδα να σχηματίζεται μια λίμνη από αίμα και μια μικρή άσπρη λιμνούλα από μυαλά, κατάλαβα ότι τον πυροβόλησε στο κεφάλι και ήταν ήδη νεκρός...»
    Από την κατάθεση του προσωπικού οδηγού του Ντερτιλή..περισσότερα παρακάτω:

    http://amartolo.blogspot.com/2010/11/171173.html#ixzz1Uhq7AqBy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. IAKXE ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ?
    ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥΣΤΑΦΑ - ΖΩΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ" , ΟΕΟ ...
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΗΠΩΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΜΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ.......................................................................................................................................................Υ.Γ.ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΑ,ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΩΤΙΕΣ ΕΒΓΑΖΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ - ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ιακχε επειδή δεχόμαστε επίθεση από τους αναρχοκομμουνιστές να βάλεις φίλτρο και να μην δημοσιεύεις τα σχόλια κομμουνιστοειδής απόκλισης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. free κυρNIKOS ή i love κυρNIKOS
    ή μην φοβαστε κυρNIKOS

    IAKXOS καρδια ΚΥΡNIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 10:32
    κορη ναυαρχου εισαι!
    αλλα μια και εισαι τιούτος για δε μας λες
    κιάλλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ντερτιλης και κουφοντινας
    για εθιμοτυπικη επισκεψη στη βουλη!
    Η ΛΥΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σήμερα στο Νομό μας υπάρχουν πάνω από 250 άτομα με ειδικές ανάγκες (άτομα με νοητική καθυστέρηση)που στα διάφορα χωριά παίζουν το ρόλο του "τρελού" του χωριού και αντιμετωπίζονται από τους μεγαλοσχήμονες θαμώνες των καφενείων με περισσή χλεύη και εμπαιγμό.
    Όσων οι γονείς ζούνε είναι τουλάχιστον καθαροί και πλυμένοι. Οι υπόλοιποι δυστυχώς!!!!
    Κάντε κάτι γι' αυτούς Κομμουνιστικά υπολλείματα αντί να κρώζετε ακόμα για το Μυρογιάννη και τα χυμένα μυαλά του. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ Ε!ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
    Πληρώστε τις ασφαλιστικές εισφορές του δικού σας μαγαζιού της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ και τους μισθούς που χρωστάτε και μετά κλαίτε για το Μυρογιάννη.
    Αλλάξτε την ες αει αρχηγός σας την Παπαρήγα που αποτελεί μορμολύκειο της Πολιτικής με τους αιωνόβιους βουλευτές της.
    Δες τε γύρω σας τους Σερραίους Κομμουνιστές ,ποιοι ή ποιές είναι (κα Εμμανουηλίδου) και μετά βρίζετε τους υπόλοιπους.
    Μετρήστε τους ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΟΥΣ ....ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΑ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΝ (ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ). και θυμάστε τον Μυρογιάννη .
    Δες τε τους Σερραίους άρχοντες ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ την τελευταία 35ετία και μετά κλάφτε για το Μυρογιάννη.
    Καμαρώστε το αφεντικό του Νομού μας τον Αχιλλέα την τελευταία 35ετία και μετά κλάφτε για το Μυρογιάννη.
    Ενας που συμφωνεί με τον παραπάνω αναγνώστη.
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ευτυχώς στην Ελλάδα η ακροδεξιά έχει αυτά πρότυπα και είναι στο περιθώριο . Το πρόβλημα είναι τι θα κάνουμε με αυτούς που μας κυβερνάνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΑΦΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ..................................................................................................................................................Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 11.41 ΑΝ ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ , ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ !
    Ο GAP ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ή ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ '' ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ '' ?
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΤΟ 1944 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΝΤ ΤΟ 2009 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !
    ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πες και το άλλο με τον ΤΟΤΟ ή καλύτερα με τα σκληρά στραγάλια της Ξάνθης 11.41 ! Γιατί σύμφωνα με τις νέες επιστημονικές ανακαλύψεις η μεγάλη κατανάλωση ΛΟΥΚΑΝΙΚΩΝ ΦΡΑΚΦΟΥΡΤΗΣ προκαλούν μαλάκευση του εγκεφάλου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. μαλακευση..............................................................................................................................................ΩΡΕ ΜΕ ΤΙ ΖΩΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΩΣΤΑ , ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΖΩΑ 11.52 , ΕΔΩ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΦΟΒΑΜΑΙ 11.52 ΟΤΙ Ο 11.09 ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ μαλακευση ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ......................................................................................................................................................ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΖΑΙΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΓΙΝΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ