Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ"



Στιγμές απείρου κάλους στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο που αποφασίσθηκε η ανάκληση της παράνομης απόφασης για την υδροδότηση με δαπάνη της ΔΕΥΑΣ δύο ξενοδοχειακών μονάδων που ευρίσκονται εκτος του οικισμού του Λευκώνα.

Αφού παράνομα είχαν φέρει το θέμα  το θέμα προς συζήτηση προ ημερησίας διαταξεως ως κατεπείγον σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο με αποτέλεσμα λογω ελλειπούς πληροφόρησης να παραπλανηθει το σώμα και να ψηφίσει υπερ της υδροδότησης μόνο για "έκτακτες ανάγκες" των ξεποδοχείων, εν συνεχεία πλαστογραφησαν την απόφαση και έγραψαν στα πρακτικά ότι πρόκειται για μόνιμη υδροδότηση, αλλά βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο όταν ο δημοτικός συμβουλος Παναγιώτης Κοτρώνης της "Διάβασης Πεζών" αποκάλυψε την απάτη, οπότε μετα την πανσερραϊκή κατακραυγή σε αγαστή συνεργασία με τους ξενοδόχους πήγαν να μαζέψουν τα "ασυμάζευτα" με την γνωστή τους ανευθηνότητα και προχειρότητα.

Διαβαζω λοιπόν στον "Ανεξαρτητο" :

Τον λόγο πήρε ο κ. Πρόεδρος ο οποίος είπε τα εξής:

"κ. Πρόεδροι. Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι καλησπέρα σας.
Ξεκινάμε με ένα θέμα που απασχόλησε τον τελευταίο καιρό παρά πολύ την Τοπική Κοινωνία. Πρόκειται για το θέμα το οποίο είχαμε φέρει εκτός ημερήσιας διάταξης ως κατεπείγον στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο και αφορούσε την υδροδότηση των ξενοδοχειακών μονάδων από το υδροδοτικό δίκτυο της Κοινότητας Χριστός, για έκτακτές ανάγκες όπως το είχαν ζητήσει, όμως επειδή δεχτήκαμε μία επιστολή από τις ξενοδοχειακές αυτές μονάδες, από τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχειακών μονάδων και σας την διαβάζω όπως ακριβώς την υπογράφουν:


«Ύστερα από τα πρόσφατα γεγονότα και την ανησυχία που δημιουργήθηκε στους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Χριστός σας δηλώνω ότι δεν επιθυμώ την υδροδότηση των επιχειρηματικών μονάδων μου από το υδρευτικό δίκτυο της Κοινότητας Χριστός για έκτακτες ανάγκες, όπως σας το ζήτησα. Επιφυλάσσομαι όπως επανεξεταστεί το όλο θέμα μου στο απώτερο μέλλον».

  • Θαυμάστε εδώ το ύφος με το οποίο απευθύνεται ο ξενοδόχος στην Δημοτική Αρχή. Με επιτακτικό ύφος σε πρώτο ενικό, όπως ίσως μιλάει στις λαντζιέρες και τους ρεσεψιονίστ του  δηλώνει με θράσος ότι δεν επιθυμεί !!! πλεον την υδροδότηση και ότι επιφυλάσσεται  (άκουσον-άκουσον) να επανέλθει !!!
  • Ειναι προφανές ότι παραδέχεται ότι δεν λυθηκε το "πρόβλημα" όμως αφού μας πείρανε χαμπάρι , ας το αφήσουμε για αργότερα ... αφού το "γραμμάτειο" των προεκλογικών αντιπαροχών προφανώς ισχύει .

Και στην συνεχεια ο κ. Παπαβασιλείου έγραψε και πάλι την δική του θλιβερή ιστορία , αναφέροντας στο σώμα :


Eπικοινώνησα με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Χριστός, τον κ. Μεταλλίδη Γεώργιο, και μάλιστα επισύναψα αυτή την επιστολή των ιδιοκτητών των ξενοδοχειακών μονάδων και σας διαβάζω τι ακριβώς του έγγραψα:

 «Κύριε Πρόεδρε, μετά την σχετική απόφαση από 28 Ιουλίου 2011 του ιδιοκτήτη των ξενοδοχείων Alexander και Acropol λόγω της δημοσιότητας που πήρε το θέμα ότι δεν επιθυμεί την υδροδότηση των του μονάδων από τον υδρευτικό δίκτυο της Κοινότητας Χριστός για έκτακτες ανάγκες, όπως αρχικώς το έχει ζητήσει, σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Σερρών δεν προτίθεται να υλοποιήσει την ανωτέρω απόφασή του»
  • Και πάλι ο κ. Πρόεδρος επιβεβαιώνει με την επιστολή ότι επειδή αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο ζητησε ο ξενοδόχος την ματαιώση της υδροδότησης
  • και το κυριότερο απαξιώνει και παλι τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου αφού χωρίς να έχει ληφθεί απόφαση ανακλησης της επίμαχης απόφασης υδροδότησης , διαβεβαιώνει τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Χριστός, τον κ. Μεταλλίδη Γεώργιο ότι ο Δήμος Σερρών δεν προτίθεται να υλοποιήσει την ανωτέρω απόφασή του.

Κύριοι, "τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξειους κώλους"
 έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

6 σχόλια:

  1. O MOYSTAFA ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΞΟΦΛΗΣΕΙ. ΙΑΚΧΕ ΖΗΤΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΤΖΑΜΑ ΝΕΡΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΩΝΑ. ΞΟΔΕΥΟΥΝ 10 ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΙΑΚΧΕ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 3.30 ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ. ΑΠΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΓΗ. ΜΗΛΙΔΗΣ, ΦΩΤΙΑΔΗΣ, ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ, Η ΠΑΛΙ Ο ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπλιααααααχχχ
    στα μούτρα μας "κονοματε"
    ΔΕΞΙΑ μαϊΜουνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Ή ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ?
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ .
    ΗΡΘΑΝ ΠΟΤΕ ΟΡΚΟΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΣ?
    ΑΡΜΟΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΤΕ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΑΛΛΑ ΑΡΜΟΖΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ