Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ...

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΝΕΝΕΚΟΥΣ"




Εμετική δήλωση Σαμαρά:
«το κράτος έχει συνέχεια και η Ελλάδα έχει φιλότιμο. Συνεπώς… δεν θα αμφισβητήσουμε εμείς τα όσα θα χρωστά η χώρα στους δανειστές της»


Τι εννοείτε κύριε Σαμαρά; Αποδέχεστε το κράτος και τα πεπραγμένα του συμφοιτητή σας ΓΑΠ; Δεν θά έπρεπε ο τωρινός "πρωθυπουργός" με την κομπανία του να λογοδοτήσουν;;;


http://www.gataros1.info/2011/08/blog-post_5152.html



Αντώνη Σαμαρά έχεις μήνυμα από τον Χάρρυ Κλύνν



Α. Σαμαράς: "Δεν θα αμφισβητήσουμε εμείς τα όσα θα χρωστά η χώρα"...


Φίλε Αντώνη, κατάλαβέ το επιτέλους, δε μιλάμε για την ψήφιση του νομοσχέδιου της Διαμαντοπούλου αυτού καθ’ εαυτού, αλλά για τις εντυπώσεις με τη μορφή κλασικού πολιτικού πισωγυρίσματος και καιροσκοπικής πολιτικής στόχευσης που εισέπραξε ένας λαός προδομένος, ληστευμένος και προ παντός ένας λαός οργισμένος.
Ούτε πάλι ωφελεί σε τίποτα να διατυμπανίζεις, «δε θα αμφισβητήσουμε εμείς τα όσα θα χρωστά η χώρα!!!»
Όπως είναι επίσης τουλάχιστον πολιτικά αφελείς, τη στιγμή που χάνονται όλα σ΄αυτόν τον τόπο, οι πολυτελείς δηλώσεις του τύπου, «μπορεί να ψηφίσουμε στο μέλλον και άλλα νομοσχέδια του ΠΑΣΟΚ, αρκεί να έχει διάθεση το ΠΑΣΟΚ να δεχτεί κρίσιμες αλλαγές»
Στη συνείδηση και των πλέον ένθερμων οπαδών σου παραμένει μη ερμηνεύσιμος ο όντως ανεξήγητος πολιτικός σου αυτοκτονικός ιδεασμός και η περιχαράκωση και εμμονή σου σε ατυχείς πολιτικές αποφάσεις που αποδεδειγμένα έχουν ξεθωριάσει σε επικίνδυνο βαθμό το αντιμνημονιακό σου πρόσωπο, στο οποίο προς στιγμή φάνηκε να ελπίζει ο Ελληνικός λαός.


Χάρρυ Κλυνν

9 σχόλια:

  1. Εμείς. λοιπόν, τους λέμε, να κάνουν όσες εξεταστικές θέλουν. Όταν θα έλθουμε εμείς στην κυβέρνηση θα κάνουμε μόνο μία: Την εξεταστική Επιτροπή για να αποκαλυφθεί στο λαό πως φτάσαμε στο Μηχανισμό Στήριξης και στο Μνημόνιο.

    Μια μόνο αρκεί! Για να καταλάβουν όλοι, τι ακριβώς συνέβη. Ή μάλλον, για να αντιληφθούν όλοι, ότι αυτά που εμείς καταγγέλλουμε σήμερα είναι η πολύ μετριοπαθής εκδοχή, είναι πολύ λίγα, σε σύγκριση με εκείνα που πραγματικά έγιναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για να μην ξεχνάμε,
    http://www.inews.gr/62/to-skandalo-t10.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΖΩΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν γαμιεστε σκατοψυχοι ΔΕΞΙΟΙ!
    ουστ ΜΠΛΕ ΚΟΥΝΑΒΙΑ
    ασημαντοι ανυπαρκτοι λαμογια συναλλασομενοι
    χωρις οραμα συνυπευθυνοι ΣΙΕΜΕΝΣ ΛΙΑΠΗΗΗΗΗΗΗΗ
    κουμπαροι καρτελ ομολογα γεωργικες αρπαχτες
    πολιτισμικες πιπες του ζαχοπουλου πολλα λεφτα
    βατοπεδινοι των ΣΕΡΡΩΝ (ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ)
    χαιρομε να ψοφατε ΔΕΞΙΑ εργατακια ασημαντοι υποδουλοι βολευτακια σηνωμης αρχοντα ΑΚΙΛΕΣ
    και ολοι μαζι και σεις και μεις οι ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ
    ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. aaaaxaxaxaxaxa μαλακες δεξιοι
    ποιον ψηφισατε για περιφερειαρχι
    ποίον ε
    ποίον ε
    το λαμόγιο
    ή τον αδερφοτ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙ,ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ...............................................................................................................................................ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ . ΤΗΝ ΑΛΛΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ !
    ΟΛΗ Η ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ .
    ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με ποιούς θα κυβερνήσεις
    Η συζήτηση και ψήφιση του ν/σ για τα ΑΕΙ , έδειξε για πολλοστή φορά οτι τα στελέχη της ΝΔ που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών είναι ελάχιστα.Το ποιό τραγικό της υπόθεσης το πόσο ανύπαρκτοι η διαπλοκόμενοι είναι κάποιοι από τους θεωρούμενους πρωτοκλασσατους της ΝΔ .
    Να ξεκινήσουμε από τον υπευθυνό τομεάρχη κ.Αρη Σπηλιωτόπουλο .Σε ένα νομοσχέδιο που θα καθόριζε , το μέλλον της τριτοβάθμιας εκπαιδευσής η μόνη του αγωνία ήταν η διατήρηση, των κεκτημένων των προστατευομενών του φοιτητοπατέρων της ΔΑΠ .Να πάμε στους Κυριάκο ,Δένδια και Χατζηδάκη ,που την ώρα που το ΠΑΣΟΚ αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στην κοινοβουλευτική του ομάδα , δημιούργησαν θέμα διαφοροποιούμενοι από την επίσημη θέση του κόμματος .Κατάφεραν ενα πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης να γίνει πρόβλημα της ΝΔ .Να πάμε στους αντιπροέδρους (Αβραμόπουλο και Δήμα ), που παραμένουν εξαφανισμένοι οικοδομώντας προφίλ μελλοντικού προέδρου δημοκρατίας .Ας ματώσουν άλλοι λοιπόν.
    Να πάμε σε τοπικό επίπεδο .Να ξεκινήσουμε από τους βουλευτές ,που αυτάρεσκα διαρρέουν πιθανή υπουργοποίηση τους σε κυβέρνηση της ΝΔ .Για την ΜΚΟ του Κουτμερίδη οι μόνοι, που πιθανόν δεν έκαναν δηλώσεις και πήραν θέση από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ ,είναι οι Λεονταρίδης και ο Καριπίδης .Οι απίθανοι της περιφέρειας έχουν στήσει δικό τους μαγαζί .Ο Μωυσιάδης, ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς του με όσους θεωρεί υπευθυνούς ,για την ήττα στις δημοτικές του 2006, η κόντρα του ας πούμε με την Κόλλια .Μέσα σε 8 μήνες δεν συναντήθηκε ποτέ με τους βουλευτές της ΝΔ, ενώ για τα γραφεία της ΝΟΔΕ πιθανόν να μην θυμάται που βρίσκονται .Από τους 3 περιφερειακούς συμβούλους ο Ν.Σφελινιώτης προσπαθεί για τα αγροτικά θέματα που γνωρίζει οσό λίγοι στο νομό και εκεί σταματά.Οι άλλοι 2 (Μπασδανης και Μασλαρινός ) έχουν βάλει πλώρη για την ελληνική βουλή .Ο πρώτος έχει εγκατασταθεί και σε γραφειο και εκμεταλευόμενος, το ότι δεν προσέρχεται στην εργασία του ,ολημέρις κτίζει για την πιθανή βουλευτική υποψηφιότητα του .Ο δευτερός άφαντος, οταν πρέπει να πάρει θέση αλλά καλός στις χειραψίες .Ξέχασα να πώ ,οτι στην επίσκεψη Μπακογιάννη στην νομαρχία έκανε την επαναστασή του και δεν παραβρέθηκε .
    Στα υπόλοιπα στελέχη , ΝΟΔΕ η τους αυτοχαρακτηριζόμενους στέλεχη της ΝΔ 9( είναι φρούτο που περπατάει πολύ )εκεί πρέπει να κλαίς .Δεν υπαρχει ούτε ένας πλην προέδρου ΝΟΔΕ που να μιλάει πολιτικά με τις θέσεις του κόμματος .Απίθανοι μαιντανοί που αγνοούν τις θέσεις του κόμματος , κάνουν ένα ποτ πουρι από προσωπικές αποψεις, τι άκουσαν στην τηλεόραση ,τι τους είπε η φιλενάδα τους στον καφέ , τι άκουσαν στο κομμωτήριο η το καφενείο και εκτοξευοντάς απίθανες μαλακίες,θεωρούν οτι κάνουν βαθυστόχαστες αναλύσεις .Συνδικαλιστές βαφτίζουν πολιτική διωξή την απόφαση της υπηρεσίας τους να τους στείλει να δουλέψουν .άλλοι στέλνουν τους γονείς τους να υποδεχθούν την Ντ'ορα πιστευοντ'ας οτι θα φοβίσουν το κόμμα ( η ματαιοδοξία )που θα τρέξει για να μην τους χάσει να τους βάλει στο ψηφοδέλτιο .ι παραπάνω συμπεριφορές παρατηρούνται σε όλους τους νομούς .Αυρίο λοιπόν αν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση κάποιοι εξ αυτών θα γίνουν υπουργοί , ενώ άλλοι θα στελεχώσουν τον κρατικό μηχανισμό .Συμπέρασμα άκλαφτος θα πάει και οΣαμαράς οπώς πήγε και ο Καραμανλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 12.59 ΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΒΑΣΗ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ,ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ;ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 74.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΓΑΖΕΙ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ