Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ ...



Μετά την τουρκοαδελφοποίηση με τους βαρβαρομογγόλους ο Πετρομουσταφά επιχειρεί να "πνίξει την πόλη στο τσιμέντο", να την παραδώσει την πόλη στους εργολάβους για την οικοδόμηση μεζονετών σε έκταση 65 στρεμμάτων του στρατοπέδου "Εμμανουήλ Παπά".

Φυσικά για το κόστος της πολεοδόμησης που θα πληρώσουν οι Σερραίοι Δημότες πανάκριβα δεν άκουσα να γίνεται ουδεμία έστω και τυπική αναφορά

3 σχόλια:

  1. ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ:
    Ομολογια του αποχωρουντα αρχισυντακτη των New York Times!!!
    "Ειναι δουλεια κ καθηκον του δημοσιογραφου να καταστρεφει την αληθεια".
    Οτ ζον Σουίντον πρωην αρχισυντακτης των N.Y Times στην απαοχαιρετηστηρια δεξιωση που εγινε προς τιμην του πριν βγει συνταξη οταν καποιος εκανε προποση λεγοντας"ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΤΥΠΟΥ¨"τον διεκοψε λεγοντας.
    "Δεν υπαρχει τετοιο πραμα σ αυτην την περιοδο της ιστοριας που να αποκαλειται "ανεξαρτητος Τυπος".Το γνωριζετε κ το γνωριζω εκ των εσω"
    Ουτε ενας αναμεσα σας(εννοουσε τους δημοσ) θα τολμουσ να εκστομισει μια εντιμη γνωμη.Κιαν ακομα το κανε ποτε δε θα τυπωνοταν σε χαρτι.Πληρωνομαστε αρκετα ωστε να κραταμε την τιμια αποψη μας..Κι αν ακομα το κανε θα βρισκοταν στο δρομο.Ειναι καθηκον καθε δημοσιογραφου να καταστρεφει την αληθεια , να ψευδεται, να διαστρεβλωνει, να εξυβριζει, να κολακευει γονυοετης τον Μαμωνα να ναι υποτελης,μαριονετες των πλουσιων ππυ χορευουμε στο ρυθμο τους.
    Οχρονος , ηζωη μας, οι ικανοτητς μας ειναι ιδιοκτησια αυτων των ανθρωπων.ΕΙΜΑΣΤΕ ..ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ!
    (Ελα ρε ΤΖΟΝΗ τα παραλες,,,) Η τα λεει καλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδη κ τα blogs ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ (ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ) ΣΕ ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ , ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ-ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΡΑΦΟΥΝ..ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS....ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ...ΚΑΛΕ!!!
    ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ...................................................................ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ,ΤΟ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ