Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ...


Άρθρο 99 (ν. 3463/2006)
Κώλυμα συμμετοχής στη συνεδρίαση
 ( ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΩΝ & ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ)

1. Δημοτικός σύμβουλος δεν μπορεί να μετάσχει στη συζήτηση ενός θέματος ή στην κατάρτιση αποφάσεως του δημοτικού συμβουλίου ή να συμμετέχει σε γνωμοδοτικά συλλογικά όργανα, τα οποία γνωμοδοτούν για θέμα που θα εισαχθεί στο δημοτικό συμβούλιο, εφόσον ο ίδιος ή συγγενής του έως το δεύτερο βαθμό εξ αίματος ή εξ αγχιστείας έχει υλικό ή ηθικό συμφέρον.
2. Απόφαση που έχει ληφθεί κατά παράβαση της διάταξης αυτής είναι άκυρη. Ο σύμβουλος που έλαβε μέρος στη συνεδρίαση διαπράττει σοβαρή παράβαση καθήκοντος και τιμωρείται με την ποινή της αργίας, σύμφωνα με τα άρθρα 142 και 143.


συνεχιζεται ...

3 σχόλια:

  1. H συναυλία του Αντώνη Ρέμου
    Είχα την << τύχη >> να παρακολουθήσω την συναυλία του Αν.Ρέμου .Ως κοινός θνητός προσήλθα περί της 7!30 για να βρώ μια καλή θέση .Ανεβαίνοντας στην άδεια κερκίδα ο ευγενέστατος υπάλληλος της secıoyrıty που έκανε γνωστό οτί στις 2 πρώτες σειρές όπως και στις 2 επόμενες που υπήρχαν πλαστικά καθίσματα δεν μπορούσα να καθίσω .Οι θέσεις παρά το αδιαχώρητο του κόσμου παρέμειναν άδειες
    Η συναυλία άρχισε στις 10:10 γράφω την ώρα γιατί έχει σημασία .Στις 10 λοιπόν έκαναν την εμφανισή τους ο κ.Αγγε΄λίδης ,Γαλάνης ,Καλαιτζίδιδης , Χατζημαργαρίτης , Μπούμπας συνοδευόμενοι από διάφορους παρατρεχάμενους και κατέλαβαν τις κενές θέσεις .Σε λίγο η κερκίδα μετατράπηκε σε μπουζουξίδικο αφού στήθηκαν τραπέζια και τα μπουκάλια ουισκυ , φρούτα , ξηροί καρποί και τα σχετικά έρεεαν άφθονα .Στα μπουζούκια ήταν οι μάγκες .Μη ρωτήσετε αν κάποιος πλήρωσε
    Τοσο η περιφέρεια όσο και ο Δημος ήταν συνδιοργανωτές .Συνδιοργανωτής μιας εκδήλωσης με τα λίγα ελληνικά που ξέρω σημαίνει οτι αναλαμβάνω τα πάντα .Έξοδα και το κυριότερο για την συγκεκριμένη συναυλία τα έσοδα .Οταν λοιπόν με τους πιο μέτριους υπολογισμούς είχε πάνω από 4.000 κόσμο δεν πρεπει να μας πουν την τελική εκκαθάριση .Επίσης ο λαλίστατος κ.Ξυλογιάννης ας μας πεί πόσες προσκλήσεις πήραν σαν δήμος και που τις μοιράσαν.Το ίδιο περιμένω από τους μαιντανούς της περιφέρειας (Μπασδάνης ,Μασλαρινός ) γιατί και εκεί δόθηκαν δωρεάν προσκλήσης .
    Αληθευε'ι οτι όταν διοργανωτης μιας εκδήλωσης είναι σύλλογος , δήμος , νομαρχία υπάρχει απαλλαγή από την καταβολή φόρου και ΦΠΑ .Δηλαδή 17 η 12 ευρώ παντελόνι για τον πραγματικό διοργανωτή .
    Αυτό όμως που με έκανε να γράψω είναι η συμπεριφορά τους .Η νεοπλουτίστικη συμπεριφορά και κυρίως οτι έχουν γραμμένο τον κόσμο και είναι χοντρόπετσοι .Διοτί όταν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πάει 2 ώρες ποιό μπροστά και έχουν πληρώσει το να εμφανίζεσαι στο παρα ένα να σου έχουν κρατημένες θέσεις να μπαίνεις τζ΄μπα μπορεί κάποιος να το καταπιεί , αλλά να βγάζεις και γούστα με ποτά και φρούτα σημαίνει οτί έχεις γραμμένο το πόπολο .Κάποιοι εξ αυτών είναι και με τους αγανακτησμένους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΦΙΛΕ ΣΤΟ...ΡΕΜΟ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ?
    ΣΕ ΡΕΜΟΥΣ, ΚΙΑΜΟΥΣ , ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΙΟΙΥς...ΤΕΟΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΠΑΘΟΣ -ΜΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά βε που μεγαλώσατε εσείς και μιλάτε έτσι για τον Ρέμο.....από κανένα τζάκι της Αυστρίας είστε και ακούγατε βιόλες,κοντραμπάσο και κόρνο????Στην Ελλάδα είσαι...χαλαρώστε λιγάκι....όλοι αυτοί είναι εθνικοί σταρ και κάτι παραπάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ