Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ Η ΕΛΕΝΙΤΣΑ , ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΤΟΡΟΚΑΝΑΛΟ

 ΜΟΝΟ Ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ...
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΕΤΟ ΠΕΤΟΥΣΑΝ



Τα κόμματα αγαπητοί μου, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν λάβει τραπεζικά δάνεια ισόποσα των κρατικών επιδοτήσεων που δικαιούνται μέχρι το 2016, τις οποίες ενεχυρίασαν προς τις Τραπεζες (ακούς Επίκουρε Ζαρωτιάδη της αμπελοφιλοσοφίας;) και όπως ανεφερε ο Κουκουβάτσιος το ΠΑΣΟΚ έχει έλλειμα 40.000.000 ευρώ το 2010 και η ΝΔ 26.000.000 ευρώ !!!!

Και για να καταλάβουμε τα μεγέθη κάθε 3.000.000 ευρώ αντιστοιχεί 1.000.000.000 δραχμές, όπως εύστοχα παρατήρησε ο Μανωλάκης

Μόνο για το 2008 τα κόμματα έλαβαν 78,4 εκατ. ευρώ (σε αυτό το ποσό περιλαμβάνεται και η έκτακτη επιχορήγηση για την κάλυψη επικοινωνιακών αναγκών λόγω ευρωεκλογών) δίχως να υπολογίζονται τα ποσά εκείνα που έφθασαν στα ταμεία τους από φίλους ή μέλη τους. Το οικονομικό έτος 2009, στα κόμματα δόθηκαν 140.231.372 ευρώ, τα οποία και μοιράστηκαν ανάλογα με την κοινοβουλευτική δύναμή τους. Το ποσό ήταν κατά πολύ αυξημένο –σε σύγκριση με τα 78,4 εκατ. του 2008– καθώς το 2009 ήταν χρονιά εκλογών.

Για το κρίσιμο και οικονομικά ασφυκτικό έτος του 2010, τα κόμματα θα λάβουν (ανάλογα με τα ποσοστά τους) 37,1 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, παρά τη χρηματοδότησή τους από τον κρατικό προϋπολογισμό, ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. παραμένουν κόμματα βυθισμένα στα χρέη, έχοντας... προεισπράξει τα ποσά που δικαιούνται έως και το 2016 μέσω δανείων, κυρίως από την Αγροτική Τράπεζα.

Στους ισολογισμούς τους καταγράφονται και τα έσοδα από τις εισφορές των μελών τους και από τα περίφημα κουπόνια. Την τελευταία δεκαετία, το ΠΑΣΟΚ εξαρτά το 80% των εσόδων του από την επιχορήγηση, ενώ η Ν.Δ. το 75%. Το ΚΚΕ στηρίζεται κατά το ήμισυ στην κρατική επιχορήγηση, καθώς και στις εισφορές των μελών του (το 2007, χρονιά εκλογών, δήλωσε περίπου τρία εκατ. ευρώ εισφορές, όταν αντίστοιχα η κρατική χρηματοδότηση ήταν 5,5 εκατ. ευρώ). Αντιστοίχως, η Ν.Δ. είχε πάρει ως κρατική χρηματοδότηση το ποσό των περίπου 28 εκατ. ευρώ, το ΠΑΣΟΚ 25 εκατ. ευρώ, ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν 4 εκατ. ευρώ και το ΛΑΟΣ, 2 εκατ. ευρώ. Οι εισφορές κινούνται από 2 - 2,6 εκατ. ευρώ για τα δύο μεγάλα κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε 683.644 ευρώ και ο ΛΑΟΣ κατά δήλωσή του στον ισολογισμό, μόλις 17.096 ευρώ.

16 σχόλια:

  1. ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΑ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ, ΤΗΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΕΙΤΕ ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΤΕ ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ "ΒΟΛΕΥΤΙΚΟΥ" ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΕΣΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.....................................................ΙΣΟΒΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΝΩΘΕΝ...............................................................................................................ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ..............................................................................................................................ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.......................................................................................................ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ Η ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ?
    ΠΟΤΕ ΗΞΕΡΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή, φασιστοΙακχε, ζήτω ο Λ.Α.(γ)Ο.Σ. (του ΠΑΣΟΚ) και ο άξιος εκπρόσωπός του στα Σέρρας Μανωλάκης??? Τι άλλο θα πεις επιτέλους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ .
    ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ 1952 ΔΕΝ ΙΣΧΥΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΚΧΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό στο δελτίο του ΔΙΚΤΥΟ το αστέρι της τοπικής ΝΔ Δ.Γκολέμης .Το θέμα ήταν οι χρηματοδοτήσεις των κομμάτων.Είπε πολλά στρόγγυλα ,τα οποία στην ουσία απαξίωσαν τα κόμματα ( καμαρώστε υποψήφιο βουλευτή ) .
    Μάλιστα για να δείξει οτι είναι πολύ μπροστά ανήγγειλε οτι θα κλείσει τα γραφεία της τοπικής ΝΔ στα πλαίσια της εξοικονόμησης χρημάτων , περιορισμού των δαπανών και άλλα τέτοια ωραία .
    Αυτή ε΄΄ιναι η δική του αλήθεια , γιατί η ουσία είναι αλλού αγαπητέ κ.Γκολέμη .Επί 14 μήνες που είσαι πρόεδρος ,τα γραφεία μένουν κλειστά ( ούτε συνεδριάσεις του οργάνου γίνονται ), άρα τι να τα κάνετε τα γραφεία.
    Το δευτερό και σημαντικότερο ,είναι οτι τελειώσαν τα λεφτά.Επί ένα χρόνο έκανε το μάγκα ( εκδήλωση με Στυλιανίδη )με το ταμείο που παρέλαβε απο την προηγούμενη διοίκηση ( γύρω στις 5.000 ευρώ ).Τώρα που τα λεφτά τελείωσαν ,γιατί δεν μαζέψαν ούτε μια συνδρομή ,κλείστα σου λέει να τρέχει άλλος να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Μπράβο κ΄.πρόεδρε για τις πραγματικά προχωρημένες ιδεές σου .Αλλά φταίει ο Στάγκος που παίρνει το βάρος πάνω του και σε αφήνει στο απυρόβλητο .Γιατί αυριό μπορεί να σε δούμε να κάνεις και κριτική αν τα νοίκια της ΝΟΔΕ είναι απλήρωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΝ ΖΑΡΩΤΙΑΔΗ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ Ή ΕΣΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ "ΦΑΝΑΤΙΚΟ" ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φανατικο δεν τον βλεπεις αλλα μαλλον δεν ξερεις οτι ειναι παντρεμενος και με μωρο παιδι . μαλλον δεν ξερεις οτι η γυναικα σου τον ¨σκευτετε¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΤΣΙΟ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AYTO ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΩΡΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. === 10:01 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ" , ΤΟ "ΠΟΠΟΛΟ" , ΟΙ "ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ", ΟΤΙ Ο ΙΑΚΧΟΣ ΥΠΗΞΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΕΧΕΤΑΙ, ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ, Ο ΚΟΥΚΟΥΒΑΤΣΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εχειςδικαιο δημοτικε υπαλληλε. και εσυ μαλλον εχεις παιδι αλλα δεν είσαι και φανατικος να το πουμε . ε? η εχεις ενομο συνφερον να κολλας ρετσινιες σε ανθρωπους? παρεπιπτοντος μεε το ασεπ εισαι ? η με μπαρμπα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ Η ΜΩΡΑΙΤΗ, ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ?

    ΑΠΟ ΚΟΤΣΑΝΑ ΣΕ ΚΟΤΣΑΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΥΜΗΔΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ ΤΟΥ!

    ΠΟΘΕΝ ΑΡΞΟΜΑΙ ΘΡΗΝΩΝ,
    ΜΕ ΤΑ ΟΥΦΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καημένε αγράμματε. Με απολυτήριο εξαταξίου . Έχεις για ήρωα και πήχη στην ζωή σου τον κουκουβατσιο . Προφανώς κάνετε παρέα. Τα αλλά τα φασιστικά τι να τα σχολιάσει κάνεις . Αρεια φυλή και δεν συμμαζεύετε .Με κεντρικό πυλώνα παιδείας την θεια σου . Μόνο που εσάς ούτε απ έξω από την Αγορά δεν θα σας περνούσαν . Απαίδευτοι δοκησίσοφοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΙΛΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.............................................................................................................................................................................ΒΙΛΔΙΡΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ