Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΌΖΩΪΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ


Δεν την λένε Σοφία αλλά Ζωή  και ο ρόλος του φιλοζωικού είναι πέρα για πέρα ύποπτος . Ακούγεται (ανεπίσημα) από Αντιδήμαρχο κιόλας ότι πρόσφατα που έκαναν στειρώσεις στα αδέσποτα για να παρουσιάσουν έργο ότι κάνουν στειρώσεις και να τσεπώσουν την επιδότηση στείρωσαν καμιά 20 αδέσποτα πολύ φιλικά σε ανθρώπους και τα υπόλοιπα ήταν κανονικά οικόσιτα που πήγαιναν οι ιδιοκτήτες και έλεγαν ότι είναι αδέσποτα και τα στείρωναν , έτσι και οι φίλοι των δημοτικών συμβούλων και αντιδημάρχων στείρωσαν τζάμπα τα ζώα τους και ο δήμος με τον φιλοζωικό δήλωσαν έναν μεγάλο αριθμό ζώων που στειρώθηκαν , (μόνο που δεν ήταν αδέσποτα ).

Κατά τα αλλά ο δήμαρχος Σερρών αφού έχει λύσει όλα τα προβλήματα στην πόλη ! έχει αμολήσει την δημοτική αστυνομία (χωρίς φίμωτρο) και γράφουν συνέχεια (με πρόστιμα μέχρι 200 ευρώ) όλους όσους έχουν κατοικίδια και τα αφήνουν ελευθέρα να παίξουν για λίγο στα πάρκα και ειδικά στην κοιλάδα έξω από την πόλη.

Και άλλος ένας λόγος που ο ρόλος του φιλοζωικού είναι ύποπτος είναι ότι προχθές βγήκε στα κανάλια μια Θεοδωρίδου του φιλοζωικού και έλεγε ότι πρέπει να έχουν όλα τα σκυλιά τσιπακια ! και ότι πρέπει να ελέγχει σώνει και καλά η δημοτική αστυνομία όσους έχουν σκυλιά σαν κατοικίδια. Ο νόμος όμως είναι στην ουσία ανενεργός γιατί δεν έχει καμιά δημοτική αρχή σκάνερ να διαβάσει τα τσιπακια , και δεύτερον ο νόμος δεν ορίζει ποια θα πρέπει να είναι η ελεγκτική αρχή για τα κατοικίδια αλλά όποια και να είναι θα πρέπει να έχει και κτηνίατρο μαζί . Είπε πολλές μπούρδες αυτή η κυρία τις αφήνω για άλλη φορά. Το ζήτημα είναι ότι σήμερα μας ελέγχουν για τα σκυλιά αύριο για τα καναρίνια στα μπαλκόνια και μεθαύριο γατί το κάνουμε με αναμμένο φως , έτσι πάει η εξουσία σου κόβει λίγο κάθε φορά για να μην αντιδράς.

10 σχόλια:

  1. ΚΟΝΟΜΙΣΕ Η ΞΑΝΘΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ; (ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο κιτρινος γλομπος ,τι κοιταει χαμέ?
    σε εχουν καταξεφτιλησει οι παντες
    με την κιτρινη γραμμη ,σωγαμπρε?
    παντως σαν υπευθυνος αν κανεις καθοδηγηση
    θαρθω να γραφτω ...Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    FREE ΚΑΤΙ ΤΙΣ μεσω καμιάς ΜΚΟ ,να πεφτει το παραδακι.Που σκατα ημασταν,οταν μοιραζαν ΜΚΟ.
    Αν παιζει κιοκωστακς ακομα τρανοτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ΣΚΑΤΑ σε καθε παρκο και καθε πρασιναδα,
    οι ιδιοκτητες,δεν πρεπει κατι να κανουν?

    Βεβαια συμφωνω ,με τον προ ημερων ,σχολιασμο
    των ΝΕΑΡΩΝ ,με τα σκυλια διπλα στη λιμνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ?
    Ε!!! ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΡΑΤΙΟ ΤΟΥ ΟΤΕ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ>
    ΕΧΕΙ ΝΑΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΤΡΕΝΤΣΙΟΣ Ή Ο ΥΠΑΛΛΗΛΙΖΩΝ ΤΟΣΙΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΙΤΗ - ΚΟΝΤΟΥ - - ΑΛΕΥΡΑ ? ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΥΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ? ΚΑΝΟΝΙΖΕΣ ΤΟ ΝΤΙΛ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ?ΠΟΙΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ?ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΛΛΙΑ,ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡ ΑΝΤΩΝΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥ Ν ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΖΗΤΑΩ ΚΑΙ ΓΩ,ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΙΟΔΩΣ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΟΜΝΗΝΕ,ΑΠΑΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στη μέση σκυλίτσα,
    με κόρη ναυάρχου τον κιτρινον γλόμπον?

    Τι ν αυτό που μας ενώωωωνει...
    Ποιοι το τραγουδάνε ,να δεις?Τα πασοκια,τα ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΚΑ των ΣΕΡΡΩΝ, η ΚΟΝΟΜΑ!!!

    ΚΑΠΕΤΑΝ μαρκο,που ειναι η νιότη που έλεγε οτι ΙΣΩΣ γινόσουν άλλος!
    Υπηρέτης του τζεφρυ του πανεξυπνου ΕΒΡΑΙΟΛΑΚΕ.
    Ξέρω, ξέρω αντίσταση κάνεις....

    ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΥΜΩΝ ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΚΡΑΤΕΣ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΡΩΤΟ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ
    ΧΑΡΑΑΑΑ ΟΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ ΣΚΛΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ειπε ντουρου ντουρου ενωμενοι ΚΑΙ με τη βοήθεια του θεου,θα γλυτώσουμε!ΤΙ λες ρε ΜΑΛΑΚΑ ,ΔΗΜΗΤΡΗ ,ΑΚΟΥς ΤΙ ΛΈς?ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ !Ο ΘΕΟΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΗΜΙ ΘΕΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε λίγο θα αρχίσουν να μας τρώνε τα αδέσποτα και εμείς θα μιλάμε για τα "συμφέροντα" στο Δήμο. Πλακώστε τους όλοι μπάς και κάνουν κάτι στην παιδική χαρά. Στο "Καλκάνη" δεν μπορεί να περάσει άνθρωπος τη νύχτα και στο "νέο Κόσμο" το ίδιο. Τι σκατά κάνει η φιλοζωική στην πόλη μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ,ΚΑΝΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ