Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ...


Κάθονται και πληρώνονται

  • (0)

Φιάσκο με τους υπαλλήλους φορέων που καταργήθηκαν

Σε απίστευτο φιάσκο που επιβεβαιώνει την παντελή έλλειψη σχεδιασμού στο θέμα της δραστικής μείωσης του κράτους που απαιτεί η τρόικα, εξελίσσεται η απορρόφηση του προσωπικού των φορέων του Δημοσίου που καταργήθηκαν ή αναδιοργανώθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Όπως αναφέρει σήμερα δημοσίευμα του «Αδέσμευτου Τύπου», ένας μεγάλος αριθμός υπαλλήλων των παραπάνω οργανισμών
κάθονται, εδώ και καιρό στο σπίτι και πληρώνονται κανονικά γιατί δεν υπήρξε μέριμνα για τη μετακίνησή τους σε άλλο οργανισμό. 

Αλλά και αυτοί που μετετάγησαν, στο σύνολό τους δεν έχουν αναλάβει καθήκοντα με αποτέλεσμα να παίζουν… ηλεκτρονικές πασιέντζες και να μιλούν επί ώρες στο τηλέφωνο, μέχρι να σχολάσουν. 

Τα παραδείγματα είναι άφθονα, όπως στην περίπτωση της «Αγρογής ΑΕ», η οποία έκλεισε, αλλά κανείς δεν φρόντισε για την τύχη του τακτικού προσωπικού της. 



Από τους 76 μόνιμους υπαλλήλους που διέθετε, μόνο οι 6 βρήκαν θέση σε άλλο φορέα.

2 σχόλια:

  1. ΑΓΡΟΓΗ...............................................................................................................................................ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ,ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Η ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΩΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ,ΤΗΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΧΥΛΩΝ ΜΙΣΘΩΝ,ΑΦΗΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ..............................................................Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΥΡΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ