Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

"ΨΥΧΟΠΑΙΔΙ" ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ Η ΘΟΔΩΡΑ ...

          " Η ΘΟΔΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ..."


Το ακούσαμε και αυτό από "την κόρη του Αποστάτη", που ομολογουμένως ήρθε πολύ "καλά διαβασμένη" στα Σέρρας και έπαιξε ανενόχλητη σε μια καλοστημένη αντικαραμανλική παράσταση, επενδύοντας στην διάχυτη δυσαρέσκεια που υπάρχει στην τοπική κοινωνία προς το πρόσωπο του υπέργηρου "φεουδάρχη" του κομματικού μαντριού της ΝΔ στον νομό, του θείου Αχιλλέα.

Τι μας είπε λοιπόν η Θοδώρα: "ότι σε όλη την πολιτική της διαδρομή τιμούσε τον "Εθνάρχη", Κωνσταντίνο Καραμανλή, με τον οποίο είχε και διατηρούσε διαχρονικά μια πολύ καλή σχέση, αντίθετα με τον Αχιλλέα Καραμανλή, ο οποίος την "συμπαθούσε" μόνο κατά την περίοδο που ήταν υπουργός της Κυβέρνησης Μητσοτάκη ( υπονοώντας σαφώς ότι ο Θείος "έγλυφε" τον Αποστάτη) ενώ στο επόμενο διάστημα "ήταν εχθρικός" απέναντί της !!!

Εκεί όμως που ξεπέρασε κάθε όριο αυθάδειας ήταν όταν ισχυρίστηκε ότι την περίοδο της εξορίας  στην Γαλλία ( ποιας εξορίας και από ποιόν αφού ο "Εθνάρχης" "Τριανταφυλλίδης" την κοπάνησε μόλις έχασε τις εκλογές η ΕΡΕ το 1964), δεκαπεντάχρονη τότε ( δεν μας διευρκύνισε εάν ήταν "εξόριστη και αυτή"), συναντούσε τον Καραμανλή , πιο συχνά και από τα μέλη της οικογένειάς  του και συνομιλούσε μαζί του τακτικά ανταλλάσσοντας πολιτικούς προβληματισμούς που διαμόρφωσαν την πολιτική της φυσιογνωμία !!! (αν είναι ποτέ δυνατόν).

Δηλαδή αγαπητοί μου,  ήρθε η κόρη του Αποστάτη στα Σέρρας , στην καρδιά υποτίθεται του Καραμανλισμού, και θρασύτατα παρουσιάσθηκε σαν "ψυχοπαίδι" του Καραμανλή του πρεσβύτερου,  ως η πολιτική συνέχεια της πολιτικής σκέψης του "Εθνάρχη" των οπαδών της γαλάζιας  παράταξης.


Για του λόγου το αληθές δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και την Πρώτη Σερρών ... (τίποτε δεν έγινε τυχαία)

Ελπίζω να έλαβε το μήνυμα ο άτολμος Αντώνης Σαμαράς, που δεν τολμά να πατήσει το πόδι του στα Σέρρας και ανέχεται τις κόνξες του 90χρονου Αχιλλέα που επιμένει να θεωρεί φέουδο της οικογένειας των Καραμανλήδων τον νομό ...

Για τον απόηχο και τα παρασκήνια της επίσκεψης της Θοδώρας θα τα πούμε στην συνέχεια ...

5 σχόλια:

  1. ΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕ ΙΑΚΧΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΕ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ,ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ Η ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΟΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 120.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ,ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΣΣΣΣΣΣ..ΤΙ ΘΕΜΑΤΑΡΑ ΒΡΗΚΕΣ ΠΑΛΙ..ΙΑΚΧΕ!!
    ΟΥΣΤ ΡΕ Κ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ...
    ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΟΞΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μπαμπάς πάντως ήταν στην υποδοχή.
    Αναζητούσε την " σωτηρία " της κόρης του.
    Θα δούμε το κορίτσι στο ψηφοδέλτιο της Θεοδώρας ;
    Θα την κάνει την " αυτοϊκανοποίηση " ο Αντώνης να την βάλει στο δικό του ;
    Μήπως την λύση θα δώσει ο Γιώργος και την θέσει " παρά τω Πολατίδη " ;
    Παράξενη περίπτωση, η περίπτωσή της ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6:30μ.μ. Δειχνεις οτι κακοπερνας στο... σπιτι!!! Προσπαθησε να χαλαρωσεις με κανενα αααλλο τροπο.... οργισμενο και καταπιεσμενο αγορι!!!
    Υ.Γ. αυστηρη πολυ ετσι;












    Προσπαθησε να χαλαρωσεις με κανενα αααλλο τροπο.... οργισμενο και καταπιεσμενο αγορι!!!
    Υ.Γ. αυστηρη πολυ ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ,ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ,ΑΛΛΑ Ο ΧΑΡΗΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΔΡΑΚΑΙΝΑ;ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΠΟΤΙΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕ ΚΕΖΑΠ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ