Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

"ΣΤΟ ΚΟΓΚΛΑΒΙΟ" ΣΑΜΑΡΑ, ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ Η ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ


Στο στενό περιβάλλον του αρχηγού της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά εντάχθηκε πλέον η βουλευτής Σερρών Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά, αφού συμμετέχει στον καθημερινό meetling , "του πρωϊνου καφέ" που αποφασίζεται η θεση του κόμματος στα  θεματα της τρεχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

Ηδη ως απόρροια της αναβάθμησης της Σερραίας βουλευτή  είναι η πρόσφατη εκπροσωπηση του αρχηγού της ΝΔ στην Κύπρο, ενώ συμμετέχει με παρεμβάσεις στο Σχεδιασμό του Περιφερειακού Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας (υπό τον Συντονιστή Γιάννη Σφενδόνη), εξ ου και η χθεσινή της καυστική τοποθέτηση ( άδειασε στην ουσία τον ανύπαρκτο μέχρι στιγμής Αντιπεριφερειάρχη Γιαννη Μωϋσιαδη-Βίτμα) στην σύσκεψη που έλαβε χώρα στην Νομαρχία για τον σχεδιασμό της επενδυτικής στρατιγικής που πρεπει να ακολουθήσει ο Νομός Σερρών.

Τέλος στην Μαρία Κόλλια, πιστώνεται η συντονισμένη επίθεση κατά της Μ.Κ.Ο. του Στάθη Κουτμερίδη (παρακολουθούσε σιωπηρά το θέμα και ενημέρωνε άμεσα τα κεντρικά του κόμματος για να γίνει συντονισμενη επίθεση στο σωστό timing)) και της αποκάλυψης του σκανδάλου του στησίματος των "ΠΡΑΣΙΝΩΝ STAGES" που προκάλεσε πανελλήνιο σαλο και σοβαρό πλήγμα στην Κυβερνηση των απατεώνων του Ελληνικού λαού.

6 σχόλια:

  1. Εντάξει όλοι αναγνωρίζουμε ότι ξεχωρίζει απο το μπλέ στρατόπεδο. Δεν έχει σχέση με τους άλλους. Αλλά αυτό πρέπει να ναι έρωτας. Δεν θέλεις να τους αφήσεις στην ησυχία τους, χολή να δεις που θα βγάλουν τώρα οι άλλοι. Δεν θα τους αφήσεις να ξεκουραστούν, να κάνουν διακοπές, της Παναγίας πλησιάζει. Λες να το κάνεις επίτηδες, και να γελάς με τα φιλαράκια σου, βλέποντας τα IP. Αφού διαπιστωμένα κάθε φορά που γράφεις κάτι καλό για την Κόλλια, συνάδελφοι, πολιτευτές, υποψήφιοι αυριανοί στη ΝΔ τόνους μελάνι σου αφιερώνουν. Είπαμε κατά σειρά αξιολόγησης Μπόλαρης, Κόλλια, Πολατίδης, Τζελέπης, Καριπίδης, Λεονταρίδης, Κουτμερίδης να ετοιμάζονται Ζαρωτιάδης, Φωτιάδης, Μασλαρινός, και η αγαπημένη μας αποσπασμένη στο ΛΑΟΣ Γιάννα Καλογερούδη. Η φτώχεια και ένδοια σε όλο της το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣτΕ
    φαπα στην δεξια ποντιαρα τον απατεωνα ΠΡΩΗΝ περι φερειαρχη litleψωμιαδη ( μας εφαγε και το τουτουτ ε βιτμα)
    μου αρεσουν οι αναλυσεις και soft υπαινιγμοι...

    πχ τον καριολη τον λες κυριε ταδε...
    το λαμογιο τον λες αγαπητε...
    τον αλητηριο κλεφτη τον λες φιλτατε...
    προεδρε,δημαρχε,νομαρχη,βουλευτη,υπουργε,
    πρωθυπουργε,προεδρε?

    _Μιλατε μου στον πληθυντικο,κορη Ναυαρχου..
    _ΔΕΝ καταλαβα ..,ποια ειναι κορη ναυαρχου,να
    προσεχε,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.Πως μιλαει στο ΝΟΜΑΡΧΙδη?

    O νομαρχιδης επι το ποντιοτερον δεν ειναι βρισια ... κατα το καρυπιδης,λιονταριδης,κουτμεριδης,
    πολατιδης,μπολαριδης,τζελεπιδης,
    την μαρια την συμπαθω χαχαχαχα αληθεια σας λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΑΚΧΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΛΛΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΣΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ; ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ; ΠΑΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΠΟΡΟΪΑ, ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ, ΠΕΡΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΛΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ, ΙΑΚΧΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΩΝΑΚΙ ΛΑΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΘΟΣ στον πρωινο καφε της μενεγακη συμμετεχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ!ΑΝ ΤΗ ΞΕΡΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ(ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ) ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ!ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΠΛΕΟΝ!!!!!ΠΟΛΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ