Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΩΝ Μ.K.O. & Α.Μ.Κ.Ε. ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ (4ον)

"ΤA ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ" ...

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ "ΠΡΑΞΙΣ" ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ - ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ
 &  CLUB UNESCO ΣΕΡΡΩΝ


Η "ΠΡΑΞΙΣ" ιδρύθηκε το 1995 .Αξιοποιώντας χρηματοδοτούμενα προγράμματα από την Ευρωπαική Ένωση για Εθελοντικές δράσεις σε διαφορές χώρες τα παιδιά βρήκαν έναν τρόπο να κάνουν δωρεάν διακοπές σε χώρες του εξωτερικού.Αυτά στην αρχή. Κατόπιν με χρηματοδότηση ευρωπαϊκών κονδυλίων ίδρυσαν τον ΡOΔΟΝ FΜ ( Εμμανουηλίδου - Αλευρα- Παπαφωτίου) αφού προβλέπεται να υπάρχουν ΜΜΕ τα οποία προωθούν την ιδέα του εθελοντισμού εθελοντισμού. Επειδή το πρόγραμμα που συμμετείχαν κάλυπτε τα ταξίδια νέων από 18 εως 35 και τα παιδιά μεγάλωναν , προχώρησαν στην ίδρυση της  UNESCΟ Σερρών και της UNESCO Nέων ( εκδρομές πάει όλη η οικογένεια ).

Απέκτησαν την δυνατότητα να ενταχθούν σε περισσότερα προγράμματα ( ευρωπαϊκό πρόγραμμα καταπολέμησης της ανεργίας, χρηματοδοτούμενες αντιρατσιστικές εκδηλώσεις σε συνεργασία και με τον Πανσερραϊκο, βιολογικά προιόντα κ.α). Στην πορεία η οικολογία έγινε ın και εδώ πρωτοπόρησαν οι οικολόγριες, ιδρύοντας την οικολογική κίνηση Σερρών .

Οι δράσεις τους : Συνεχή ταξίδια στο εξωτερικό (αναφέρω μερικά Αυστρία , Σλοβακία,Ισπανία τα τελευταία ) διάρκειας 7 εως 10 ημερών συνήθως καλοκαίρι.Ποιοί συμμετέχουν ( αν και προβλέπεται να γίνεται πρόσκληση ενδιαφέροντος ) καλό θα ήταν να μας πουν. Ραδιοφωνικές εκπομπές για την ευαισθητοποίηση του κόσμου. Πρέπει να δικαιολογήσουν και στους κουτόφραγκους τα χρήματα που πήραν για το ΡΟΔΟΝ Επιχορηγούμενες από ευρωπαϊκά κονδύλια εκδηλώσεις ( συναυλίες , εκθέσεις κ.α ) η επιλογή γίνεται με πρώτο κριτήριο τις προσωπικές τους μουσικές επιλογές.

 Οικολογία: Συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της λίμνης Κερκίνης .( Η ΛΊΜΝΗ ΜΙΑ ΠΟΝΕΜΈΝΗ ΙΣΤΟΡΊΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ) θα αναφερθούμε και εκεί γιατί πιστέψτε με έχει πολύ ψωμί. Τέλος ανέπτυξαν δράση στις βιολογικές καλλιέργειες. Η εκδήλωση που οργάνωσαν για τα κρασιά του νομού είναι ενταγμένη σε Ευρωπαικό πρόγραμμα. Να θυμίσω και την ιστορία με τους "Δρόμους της Ελιάς" Μια ΜΚΟ από την Καλαμάτα που προωθεί στην ουσία το λάδι. Είναι μέλη και εκεί σε συνεργασία με το Επιμελητήριο ( και δω χωμένοι λοι Δρογαλομπαλιτηδες).

Έκαναν και μια εκδήλωση φύτευσης στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά ο τότε δήμαρχος Τσικές επιβραβευθηκε για την αρωγή που παρείχε αφού έχει αναλάβει σήμερα τον τομέα προώθησης προγραμμάτων για βιολογικά προιόντα. Εχουν επιχορηγηθεί από τους Δήμους,Νομαρχία επιδιώκουν αυτές τις συνεργασίες αλλά δεν τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα η χρηματοδότηση αφού όλες οι εκδηλώσεις καλύπτονται πλουσιοπάροχα από Ευρωπαικά κονδύλια .

Επιδιώκουν να αποκτούν οι εκδηλώσεις τους κοινωνικό περίβλημα για πείθουν και τους Ευρωπαίους ότι κάτι κάνουν.

Τον πρώτο λόγο στην οργάνωση έχει η κ.Μαρία Μακαρά - Εμμανουηλίδου. (κόρη της Καίτης) Παραθέτω την δράση που ανέπτυξαν στις 11 Αυγούστου γιορτάζοντας την παγκόσμια ημέρα Νεολαίας ( υπάρχει και τέτοια γιορτή ) Την ημέρα προωθούν οι φορείς ΟΜΙΛΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ UNESCO - PRAXIS – N.V.O.F.Y πραγματοποιώντας δίωρη ραδιοφωνική εκπομπή στο www.rodonfm.net στις 10.00-12.00 το πρωί. Η εκπομπή έχει δηλωθεί στις δράσεις του *Διεθνές έτος Νέων.* και θ α ακουσθεί μέσα από το ιντερνετ. Συμμετέχουν οι ευρωπαίοι εθελοντές Benjamin Vienne, Lucia Caminada Rossetti,Alexandra Murcia Navarro,Elina Eglite της PRAXIS και με τους νέους του Club Youth του Ομίλου κ Ακη Μακαρά (εγγονό της Καίτης Εμμανουηλίδου), Θέλμα Πολούα με υπευθύνους συντονιστές ,των κ.κ Μαρία Εμμανουηλίδου Leadership & Coaching και Ντίνας Ζγέρας. Έδω μπορεί να καταλάβει ο καθένας τι εργαλείο είναι ο ΡΟΔΟΝ

Από το χρήστη Ανώνυμος στις Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΩΝ Μ.K.O. & Α.Μ.Κ.Ε. ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ (2ον) την 13/8/2011

22 σχόλια:

  1. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αμαν μαγκα σαγονιά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σου στέλνω Συμπληρωματικ'α στοιχεία τα οποία νόμισα οτι σου τα εστειλα.
    Διευθυνσή του ΡΟΔΟΝ και στοιχεία επικοινωνίας
    Ρόδον Fm
    Μεραρχίας 2
    62123
    Σέρρες

    Τηλ.2321058800
    Fax.2321058802
    alevra@otenet.gr
    Διευθυνσή και στοιχεία επικοινωνίας της ΠΡΑΞΙΣ
    1. :: ΠΡΑΞΙΣ
    Σελεύκου 2, Σέρρες, Τηλ: 23210 58800 , Fax: 23210 58802 , Email: alevra@otenet.gr,
    ΟΥΝΕΣΚΟ Σερρων
    Στοιχεία επικοινωνίας:
    Διεύθυνση: Ιουστινιανού 19, 62123 Σέρρες
    Χώρα: Ελλάδα
    Τηλέφωνο: 6932755008
    FAX: 2321058800
    Τι προκύπτει από τα παραπάνω.Το τηλέφωνο 2321058800 ανήκει στην κ.Αλευρά και τον ΡΟΔΟΝ και σύμφωνα με τον ΟΤΕ η διευθυνση είναι μεραρχίας 2 όπου και τα γραφεία του ΡΟΔΟΝ .Πως γίνεται λοιπόν ο ίδιος αριθμός τηλεφώνου να βρίσκεται και στην Διευθυνση Σελευκου 2 όπου τα γραφεία της ΠΡΑΞΙΣ και Ιουστινιανού 19 οπου τα γραφεία της ουνεσκο .Μήπως λέω μήπως τα γραφεία είναι μαιμου .
    Το δευτερίο τηλέφωνο το 2321058802 http://www.whitepages.gr/gr/results.aspx προκύπτει οτι ανήκει στην Πολιτιστική εταιρεία Πραξις ΡΟΔΟΝ ΦΜ που ανήκει λοιπόν ο σταθμός ποιοί οι μέτοχοι και κυρίως με ποιά χρήματα φτιάχθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. FATE RE FATE
    NA DOUME 8A XORTASETE?
    GIATI DEN TOUS KLEINOYN FYLAKI RE OLOUS AUTOYS.
    PISO TA FRAGKA KAI STA SIDERA PALIOLAMOGIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΥΝΕΣΚΟ Ή..................
    .....ΚΛΑΜΠ ΟΥΝΑΣΚΟ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΛΑΜΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΡΟΖ ΑΡΚΟΥΔΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΔΡΑΣΗ:
    ----ΣΠΛΑΣ Ο ΗΧΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ----ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΑΡΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την γιαγιά Εμμανουηλίδου την βόλεψαν πουθενά ή την ξέχασαν οι αχάριστες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συμπηρωνω
    ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕΡΡΩΝ στοιχεία επικοινωνίας
    ΣΕΡΡΕΣ Τ.Κ.: 621 24 Οδός: ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ 19

    Τηλ.: 6944263636 Φαξ: 23210-588002
    Διευθυνση αυτη που δηλώνει και η ουνεσκο
    και τηλεφωνο που ανήκει στην πράξις και το ροδον φμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Παπαφωτίου που έχει χαθεί; Έχει να φανεί και να γράψει πολύ καιρό. Θα τρώει τα λεφτά από την παρέλαση (τα λεφτά των ΜΚΟ πήγαν για καλό σκοπό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΞΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ,ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΧΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ...............................................................................................................................................ΣΑΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποσες ΜΚΟ και ΑΜΚΕ που ασχολουνται με τα συσιτια αγάπης υπάρχουν στο νομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καπότα 6 40 μ.μ. που χάθηκες? Μάζευες στραγάλια στην Ξάνθη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κοπροσκυλα..
    και εχουν τον κυρνικο,φυλακη,ακομη..

    ΥΓ σαρεσε το σχολιο,θεωρητικε του πεοθυλασμου,
    επι της εθνοσωτηριου και το αδηλο μελλον της πικραγκουριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ................................................................................................................................................ΤΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑΤΙ ΠΑΠΑΡΑ 10.36 ΕΙΧΕΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Η ΜΑΖΕΥΕΣ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΙΑΚΧΕ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΕΥΡΑ 50.000€ + ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ, ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΛΑΘΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΙΑΚΧΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΤΟ 2010, ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΕΥΡΑ 50.000€ + ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ +++. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΙ ΟΦΕΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τις αναπνοές σου,σε ποιο club τις χρέωσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 6.40 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ "ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ "
    ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ...Η ΛΕΞΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ.. ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΗΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Τ ΑΡΠΑΖΩ Η ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ..ΕΜΕΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ .. ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ .. ΒΟΛΕΥΟΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΜΑ ΣΑΣ .. ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΔΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ...ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΜΕΣΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για Κουτμ....που τον αποκαλεις και Mr.MKO(αρα κατι ξερεις...λεγε λεγε..ποσα εφαγε απο που, κλπ)θα μας πεις?Εδω βγαζεις πραματα κ θαματα...για αλλους κ μειναμε "παξιμαδι"...Λοιπον περιμενουμε για τον Mr.MKO ....εναγωνιως..To ξαναλεω:
    Ποσα "εφαγε", απο που, για ποια δραστηριοτητα, ποσες δρασεις ειχε...κ τετοια..Αυτα υπαρχουν καπου δεν μπορει..Πως ξετρυπωσες για Εμμανουηλιδου?Γατος εισαι ...Περιμενουμε...Αλλιως ....εισαι για κουδουνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 10.37 ΣΕ ΘΙΞΑΜΕ ΜΑΝΑΡΙ ΜΟΥ? ΑΜΟΙΒΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΕΥΡΩΠΙΚΑ! ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ Τ ΑΡΠΑΖΑΝ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ Α ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ Σ ΑΛΟΥΝΟΥ ΤΣΕΠΗ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ -ΑΣΧΕΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ- ΚΑΙ ΣΑΦΩς ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ!ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ. ΧΕΧΧΧΕΧΧΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΕΡΙΘΑΛΠΤΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ..... ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΗ Η ΑΛΕΥΡΑ,
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΙΣ,
    ΠΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ?
    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ?
    ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ?

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΤΑΡΑ ΤΗΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ (ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΤΕ) ΕΧΟΥΝ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
    ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ