Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

"OI ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ" ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;



Λεβέντες μου, από σας περιμένουμε κάποιες απαντήσεις ...

6 σχόλια:

  1. ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕ ΒΛΕΠΩ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ.ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ ΑΦΘΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι άνεργος πτυχιούχος απο Νιγρίτα. Ντροπή μας. Tώρα εάν τους αποκαλέσω λαμόγια και τους δυό ή τους φτύσω στον δρόμο θα είμαι άδικος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιζοντας σκακι δυο νεαροι,στην δηλωση ΜΑΤ,του ενός ,ο αλλος απάντησε ΝΤΟΥ ρεε.. Χωρος ,η Κερατεα
    ΓΕΓΟΝΟΣ.Ετσι αφου οι κοινωνιολογοι κ ψυχογιατροι, προϊδοποιησαν τους παντες, οτι αλοιωνεται η κοινωνικη ηθικη και ενισχυεται η παραβατηκοτητα κλπ κλπ κλπ εβαλαν μπροστα τον παπα ,οι κυβερνο νοντες σαν δικαιολογια και την εκαναν
    ΚΕΡΑΤΕΑ _ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΝΑΒΙΩΝ 1-0

    ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ - ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΝΑΒΙΩΝ ?

    ΥΓ Τετοια πουστικα τα εκανε και ο μιτλιαγκας
    με φωτογραφικες προκυρηξεις ? Σας παρακαλω ,κορη ναυαρχου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιακχε η προηγούμενη δημοτική αρχή στη Νιγρίτα είχε καταφέρει να εντάξει στους κοινοτικούς πόρους ένα μεγάλο έργο που αφορά τον αυτοματισμό και τον τηλεέλεγχο της ποιότητας και της ποσότητας των πόσιμων υδάτων. Τώρα τρέχει εκεί στο Δήμο ένας διαγωνισμός σχετικά με την ανάθεση υλοποίησης αυτού του έργου κοντά 1.000.000 ευρώ. Μετέχουν εταιρείες κολοσσοί, για ρίξε μια ματιά που ξέρεις μπορεί να βγάλεις λαγό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ένας σπούδασε την ανωτάτη Μπακαλική και ό άλλος την ανωτάτη Πολιτικαντική πώς να μην είναι κουμπάροι! Ο πρώτος έχει τον Κωνσταντή το καλό παιδί με τα απλήρωτα νερά αντιδήμαρχο στο πλευρό του, οπότε πίνουν στην υγεία των νιγριτινών κορόϊδων. Μπράβο λεβέντες μου σας χαιρομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΆΤΕ; ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΡΟΜΠΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΤΕ ΣΚΛΗΡΟΠΕΤΣΟΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΙ, ΔΙΑΒΑΖΕΙ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ; ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ. ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΜΕ ΛΑΚΟΣΤ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ