Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ο ΚOYTΡΟΥΜΑΝΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΝ Mr M.K.O.

. . Ξυπνήστε ρε ! _ Ο σιωπών δοκεί συναινείν . .: Ο Κουτρουμάνης έβγαλε στη «σέντρα» τον Κουτμερίδη: Εσωκοματικό μέτωπο φαίνεται πως άνοικει ο κ. Υπουργός…. «Κάποιοι είτε είναι συνάδελφοί μας βουλευτές, είτε είναι δήμαρχοι ή οποιοιδήποτε τοπ...



ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ Δ.Α.Δ.Α...ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥΓΚΑ .... ΔΕ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ Ε? ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ...ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΔΕΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΘΗΚΕ, ΔΕΝ ΠΗΡΕ , ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ, ΔΕΝ ...ΔΕΝ.... ΤΟΣΗ ΠΑΧΥΔΕΡΜΙΑ ΡΕ ΤΙΜΗΤΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ? ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ?Ή ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ... ΒΓΑΛΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΡΔΟΥΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ...ΕΛΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. Τ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ....ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ,,,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ..) ΤΟΣΑ Ο ΤΑΔΕ , ΤΟΣΑ Η ΔΕΙΝΑ...ΜΕ Δ.Α.Δ.Α? ΛΕΓΕ.. ΠΟΥ, ΠΟΣΑ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ? ΕΒΓΑΛΕΣ ΘΑΡΡΟΥΣΕΣ ΛΑΓΟ, ΑΠ Τ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ "ΠΑΡΟΝ".ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ... ΟΥ...ΡΕ..ΟΥ...

Από το χρήστη Ανώνυμος στις ΣΤΑΘΗ , ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΩΤΟΥΝ, ΕΣΥ ΣΙΩΠΑΣ, ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤ... στις 10:54 πμ

Υ.Γ. Στάθη, μάζεψε σε παρακαλώ τον ηλίθιο και περιμένουμε τις απαντήσεις σου στον "ENΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ", το έντυπο με το οποίο προβάλεις την κοινοβουλευτική και βουλευτική σου δραστηριότητα, όπως έκανες και με τον διορισμό της ξαδέρφης σου στην Βουλή ... ξέρεις εσύ !

15 σχόλια:

  1. Οι αδερφές όταν είναι κραγμένες χτυπάνε στο μάτι. Πάρτε το χαμπάρι , πάει να στηθεί ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ένα εμπόριο ελπίδας πάνω στο δυστυχισμένο κοσμάκι . Πρώτα τον κάνουν άνεργο με την πολιτική τους και μετά τον κάνουν να ζητιανεύει τα 625 ευρώ για 5 μήνες . Να τους πει και ευχαριστώ δηλαδή . Εκεί φτάνει η πολιτική τους αλητεία .
    Απλά ο κύριος Κουτμερίδης το έκανε όπως οι κραγμένες αδερφές , ενώ έπρεπε να το κάνει με φερετζέ !
    Όπως θα έλεγε και ο αείμνηστος Ιωάννης Πετράκης : ΕΩΡΑΚΑΜΕΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πάμε στα πολύ βαθιά Στάθη μου σήμερα έτσι για να δεις οτί ξέρω.Ξέρω οτι εχτές γελάσατε στο γραφείο γιατί διαβάσατε περί Λομβέρδου .Το εγραψά για πλάκα Σταθή μου .Ολοι ξέρουν και καλύτερα από όλους εσύ , οτι τότε στην Αθήνα ήσουν άγνωστος μεταξύ αγνώστων .Την ΜΚΟ την έστησε ο πολιτικός σου μέντορας Γ.Ανθόπουλος εξου και οι υπόλοιποι μέλη της ΜΚΟ που ήταν στελέχη του γραφείου του .Πρόεδρος εσύ γιατί ήσουν της οικογενείας .Να είσαι σίγουρος οτί από μένα θα μάθεις τι έγινε τότε γιατί και εσείς δεν ξέρετε μόνο υπογράφατε.Αυτά προς το παρόν για τη ΔΑΔΑ θα επανέλθω ξεκινώνυ\τας από τα προγράμματα που κάνατε στα σύνορα με συνεργασία κάποιου ΚΕΚ
    Σήμερα θα συνεχίσω με ερωτήματα
    Συγχαρητήρια για τον γιο σου .Διαβάζω στην Ιστοσελίδα σου οτι είναι υποψήφιος διδακτωρ στο Πανεπιστήμιο του Warwick .Επίσης το ίδιο γράφει και ο ίδιος στην προσωπική του ιστοσελίδα https://sites.google.com/site/koutmeridis/resume
    ΙΔΙΟΤΗΤΑ • Ερευνητής
    Πως γίνεται Στάθη μου το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών να τον καλεί με την ιδιότητα του καθηγητή να δώσει διάλεξη http://et.diavgeia.gov.gr/f/all/ada/4%CE%91%CE%97%CE%A0469%CE%924%CE%9C-%CE%98
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάζω Στάθη μου και μου δημιουργούνται ερωτήματα .https://sites.google.com/site/koutmeridis/resumeΣύμβουλοι καθηγητές : Ηρακλής Πολεμαρχάκης και Paulo Santos Monteir.Δηλαδή Στάθη μου το διδακτορικό του γίνεται με την επίβλεψη του οικονομικού συβούλου του πρωθυπουργού .Δηλαδή ο Πολεμαρχάκης εισηγήθηκε να γίνει δεκτός στο Πανεπιστήμιο .Συμπτωσή συμφωνώ.
    Διαβάζω παρακάτω https://sites.google.com/site/koutmeridis/resume

    • Υποτροφία - Κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης,
    Χωρίς κανένα σχόλιο παραθέτω τις προυποθέσεις χορήγησης υποτροφιών
    ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ :Η επιλoγή των υπoψηφίων για χορήγηση υποτροφίας βασίζεται σε εισηγήσεις ακαδημαϊκών συμβούλων και επικυρώνεται από το διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος.

    Δώσαν 4 υποτροφίες Στάθη μου με 414 αιτησεις .Πολλές συμπτώσεις δεν μαζευονταί
    Κατα τα άλλα τους ανέργους με το ίδιο επίπεδο σπουδών τους διαβεβαιώνεις οτι η δουλική εργασία που προωθείς μέσω της ΜΚΟ είναι το μέλλον το επαγγελματικό τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΗΝ "ΤΑΜΑΠΑΚΙΕΡΑ"(ΔΑΔΑ)...ΚΙΧ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ.ΛΕΓΕ...ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ...ΜΗΝ ΤΟ ΓΥΡΝΑΣ ΑΛΛΟΥ .."ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" Κ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ..
    ΓΙΑ "ΔΑΔΑ" ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ...ΕΝΑ ΕΝΑ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙ ΗΛΙΘΙΟΥ...ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙ ΣΤΟΝ ΥΒΡΙΖΟΜΕΝΟ..ΟΤΑΝ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΑΚΧΟΥΣ.
    (ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΛΕΣ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ BLOG ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ...ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΨΑΧΝΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ...ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ..)
    Υ.Γ: Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΜΕΤΡΙΟ..ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΕΣ?ΚΙ ΟΧΙ ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΕΤΣΙ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εμποριο ελπιδας εκαναν οι δεξιοι βολευτες με τα stage,και τωρα εγιναν τιμητες των ανεργων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΠΙΔΑΣ , ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !
    ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ : '' ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΞΕΝΟ ΚΩΛΟ ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΣΕΕ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ , ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ . ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ , ΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΜΚΟ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ . ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 27 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έκαναν ερώτηση για τις Μ.Κ.Ο. και τις προσλήψεις . Για να μην τσιμπάμε , το έκαναν γιατί τους κόστισε η μαλακία του Κουτμερίδη . Ρουσφέτια , ρουσφέτια , αλλά μην μας παίρνουν και χαμπάρι όπως τον Κουτμερίδη και τους δεξιούς . Γιατί με 17% επίσημη ανεργία δεν ξέρουν πως θα αντιδράσει ο κόσμος με τέτοιες προκλήσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η ταμπακιερα φιλε 9.58 ειναι η αστικη μκ για τισ προσλήψεις αν δεν το καταλαβες και δεν βλεπω καμια απαντηση για το ποσο μασ κοστισε εμας ο ενεργοσ πολιτης για να διαφημιζετε τον βουλευτη σας
    αν ηταν μαγκας να εβαζε το χερι στην δικη του τσεπη και οχι στην δικη μας .. του καλαρεσε και ειπε να το χωσει πιο βαθεια οσο για την νοημοσυνη σου χαχα ξαναμετρα την ο μετρητης ηταν χαλασμενος .. ξερεις εσυ η πονηραδα δεν ειναι νοημοσυνη ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΦΙΛΕ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΥΤΜΑΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΕΛΠΙΔΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΣΗΡΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ..ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ. ΣΤΑ stage ΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΕΡΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ....................................................................................................................................................................................................ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 7.52 ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ..ΦΙΛΕ 8.57...ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗ ΒΑΣΗ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΒΡΕ...
    ΙΣΑ ΙΣΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΡΑΦΗ Κ ΑΝΑΓΝΩΣΗ..(ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΕΤΣΙ?)
    Α...ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΣΑΙ Ο ΙΑΚΧΟΣ.
    ΕΓΩ ΤΟΝ ΙΑΚΧΟ ΡΩΤΗΣΑ...ΜΕ ΜΠΑΡΔΕΨΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σας διαβάζω κάπου κάπου, δεν έγραψα κάτι ,αλλά τώρα θα ρωτήσω τον φίλο 9.07.
    Η κυβέρνησή σας(φίλοι) αγαπητοί του ΠΑΣΟΚ, δεν κάνει εμπόριο ελπίδας όπως λες μ αυτά τα προγράμματα κοροιδία των 5 μηνών?
    Καρφί δε μου καίγεται για τον Κουτμερίδη, αλλά Πσοκική Κυβέρνηση έχουμε(με την ψήφο σας φυσικά),Πασοκικής έμπνευσης (Κατσέλη απ ' ότι ξέρω γράφει η...ούγια)άρα...όλο το πρόγραμμα είναι παρωδία και κοροιδία και μην οδύρεσαι...ο΄τι έπαθε απ αυτό ζημιά το ΠΑΣΟΚ σας.Ίσα ίσα προσπάθεια συσπείρωσης(των ψηφοφόρων σας) προσπαθεί να κάνει με τέτοια γιατροσόφια...πεντάμηνης θεραπέιας!!!
    Η ζημιά σας είναι μεγαλύτερη απ την εν γένει διακυβέρνησή σας....Τόσο γράσσο στα μάτια ? Όλα τ άλλα είναι μια χαρά...? Μην τρελαθούμε τελείως..
    Στην πιάτσα είναι θυμωμένοι οι παρατρεχάμενοι ψηφοφόροι σας,αφισοκολλητές,που έβαλαν κριτήρια , μόρια,ΑΣΕΠ,κλπ , για τις ολιγόμηνες αυτές προσλήψεις...Απ ευθείας πρόσληψη θέλουν οι...."σοσιαλιστές" , αφού με τα μπλε stage ήταν έξω απ το χορό... Φαί γιοκ...τότε!
    Για ενδοπασοκική έριδα μού μυρίζει μάλλον το πράμα...
    Κ ι απ ότι διαβάζω στα πανελλαδικά μπλογκς...κι αλλου κι αλλου τέτοια ..."ΜΠΕΡΔΈΜΑΤΑ"..
    Παλιά σας τέχνη κόσκινο...ω!!!κόμματα εξουσίας...
    Αυτά προς το παρόν απο΄έναν μάλλον ανένταχτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΧΩΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ..................................................the party is over.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μαλλον ανενταχτε κι εγω πιαστα ειμαι και εχω πολυ θυμο .. μ ολους αυτους που τρωγανε τρωγανε τρωγανε και τελειωμο δεν ειχανε καθε κομματικης αποχρωσης πολλοι βολευτηκαν για πολλα χρονια εις υγειαν των κοροιδων καποιοι δεν εμαθαν ποτε να δουλευουν αλλα να βρισκουν τροπους να επιβιωνουν και οχι μονο να επιβιωνουν αλλα ναπερναν ζωη χαρισαμενη (βλεπε μεταξυ αλλων και ΜΚΟ) οι προηγουμενοι που θα εκαναν επανασυσταση του κρατους φαγαν και τα ντουβαρια .. και τωρα καποιοι δεν μπορουν να κατανοησουν οτι πρεπει να ξεβολευτουν .Η κριση ηρθε να τα βγαλει ολα στην φορα μιας και αλλο χρημα δεν υπαρχει για να φαγωθει κλεισαν οι στροφιγγες το παρτυ τελειωσε οπως λεει και ο 7.46 ομωσ καποιοι εξακολουθουν να προσπαθουν να επιβιωσουν με λαμογιες .για μενα τα λαμογια εχουν ονοματεπωνυμο και πρεπει να κατονομαζονται απ ολες τις πλευρες το ¨ολο騨 ειναι εντεχνη καλυψη των ενοχων και την πασαρουν οι ενοχοι και περναει καλα σε μας .. για το προγραμμα ειναι ενα προγραμμα που θα εδωνε ανασα σε πολλες οικογενειες μεσα σ αυτη την υφεση που δεν κουνιεται φυλλο για εργασια αυτο καποιοι πηγαν να το εκμεταλευτουν προς μικροπολιτικο οφελος κατακριτεο Αν οι αφισοκολιτες τις πιατσας ειναι θυμωμενοι και ψηφισαν γιατι προσδοκουσαν δουλεια να γινουν ανενταχτοι ...
    μακαρι να μπορεσει να μπει καποια ταξη ..καποια αξιοκρατια μια σειρα ..κι ας μην ξαναβγει αρκει οι επομενοι να δρασουν αξιοκρατικα ..ονειρευομαι ε? χμ οντως .. δεν το βλεπω αν εχουμε βουλευτες που διαπλεκονται που δεν μπορουν να ξεχασουν τις παλιες "καλες" τους συνθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ